Οκτάι: «Η Τουρκία δεν λέει λόγια του αέρα – Όταν φωνάζουμε θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά, θα το κάνουμε»

Κοινοποίηση:
τουρκια

Ο Οκτάι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κανάλι στο You Tube εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

«Βλέπουμε ποιος έρχεται και συγχαίρει ποιον, σωστά; Χθες, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης δέχθηκε συγχαρητήρια από το δήμαρχο της Αθήνας: “Είμαστε δίπλα σου, αδελφέ”. Είναι ξεκάθαρη η ‘αδελφοσύνη’ μεταξύ τους. Πείτε στον αδελφό σας που είναι μαζί σας να πει στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να μην βγάζει φωτογραφίες με την Αλικαρνασσό από πίσω του.

Η Τουρκία δεν επιτρέπει τέτοιες φωτογραφίες και κάνει ό,τι πρέπει. Η Τουρκία δεν λέει λόγια του αέρα, όταν λέει ‘θα έρθουμε ξαφνικά’, αν το πει θα το κάνει. Ειδικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν μιλάει στον βρόντο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ελατε με τα σωβρακα ( θα μας ειναι πιο ευκολο να σας τα κατεβασουμε).

  2. 8αι .,.,.,.η οπως αλλιως σε λενε μεμετακο

    φαε λαδι και ελα βραδυ .,.,.,να εισαι ομως καλα γρασαρισμενος για να μη τσουξει η μπανανα που σε περιμενει

  3. Ωρε ελάτε ότι ώρα θέλετε, με την όπισθεν.
    Οταν έρθει εκείνη η ώρα έχει κανονιστεί τι θα γίνει, να μετράτε μόνο πόσες και από που σας έρχονται.

  4. Ελάτε μήπως σωθεί αυτό το μπουρδέλο των 300ων με την ονομασία Ελλάδα

  5. Και στη Λήμνο νύχτα ήρθατε αλλά ο Κουντουριώτης σας έστειλε πίσω σε φέρετρα ανιστορητε μπουνταλα.

  6. Ωχου μωρε μπουχτισα να τους ακουω μονο λογια ειναι τελικα.
    Αλλα ας το δοκιμασουν επιτελους για να ξερουμε κι εμεις που βαδιζουμε κι αυτη τη φορα δεν θα εχουν βοηθεια απο τους αμερικανους που στα ιμια βραχυκυκλωσαν το ελικοπτερο και επεσε αλλα θα ειμαστε αντιμετωποι κι ας ειναι και 8 φορες περισσοτεροι εμεις θα πολεμησουμε για την ελευθερια μας αυτοι για ποιον. Μηπως για τον ερντι?δε νομιζω

  7. Άντε να χαθείτε Μογγόλοι επιτέλους.οι Αμερικάνοι φταίνε που τους εξισώνουν με εμάς.χτυπηστε πρώτοι.τι περιμένετε?όπως το Ισραήλ με τον πόλεμο των 6 ημερων

Comments are closed.