Ολονύχτια διαμαρτυρία φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας ως ένδειξη αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

Κοινοποίηση:
σδωδωδ

Θέλοντας να δείξουν αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης, φοιτητικοί σύλλογοι συγκεντρώνονται έξω από τα Προπύλαια στο κέντρο της Αθήνας σε μία οργανωμένη ολονυχτία.

Με σκοπό να ενώσουν τις φωνές τους με τους φοιτητές σε όλον τον κόσμο, οι φοιτητές από τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Αθήνας συγκεντρώνονται στα Προπύλαια προκειμένου να στηρίξουν τον λαό της Παλαιστίνης

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι φοιτητές, σκοπός τους είναι να διαμαρτυρηθούν για τη στάση της κυβέρνησης αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στον πόλεμο του Ισραήλ με τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας και .

Το παρών έδωσε, όπως έχει ανακοινωθεί, και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το θέμα είναι ότι πλέον τους ροσοποντιους Πόντιους δεν τους πλησιάζει κανένας διότι πλέον δεν είναι Έλληνες ακομη και αν ήρθε εντολή από ρωσική μαφία έπρεπε να την αποτρέψουν γιατί όταν ήρθαν στην περιοχή ήταν η μόνη φυλή που πήρε γη όταν έπεσαν τα κουμουνιστικα καθεστώτα και η Αρμένιοι δεν είναι καλύτεροι κλπ αν και εγώ τους είχα ψιλιαστει από την αρχή και τους βοηθησαμε πολλή όπως κσι τους Αλβανούς ,Σκοτώνεις Έλληνα των αρχηγό ξαναδκωτωνεις ξαναδκωτωνει το ίδιο σκοτώνουν Έλληνες Ε δεν είναι Έλληνες και μην τους υποστηρίζετε πλέον

  2. ρε τους “φοιτητούκους” – ρουφιάνους – βαλτούς της κλαδικής…
    Ένα πράγμα ρε παιδί μου,…όπως με τη δολοφονία του μοτ/στή στη βουλή και για τη γυναίκα που σκοτώσανε μπροστά στο αστυνομικό τμήμα.
    Ολονυχτίεεες!!
    ΜΙΖΑ- ΚΟΜΠΙΝΑ- ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ
    ΨΩΜΙ-, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Ν Ε Α Δ Ι Κ Τ Α Τ Ο Ρ Ι Α
    Νου και ού και Δού και τσου τσου,
    Αδω και νι, και μη και τσου και τακ
    ΑδωνοΜητσότάκό – Χίτλερ
    παιδόφιλα κοράκια εφιάλτες γιουσουφάκια

  3. Εχετε τα ενχωρια προβληματα λυμένα….και τωρα ασχολειστε και με την επιλυση και των παλαιστηνιακων;;;; Πωπωπωπω…τι λαο εχει ο ηγετης με περικεφαλαια!!!!!!!!!

Comments are closed.