Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντέδρασε ο ισλαμιστής Ερντογάν και όχι οι «χριστιανοί» ηγέτες της Δύσης!

Κοινοποίηση:
Olympic-Games-flag

Έφτασε μέχρι τον Πάπα!

Ο αντίκτυπος της αισχρής τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι έφτασε μέχρι το… Βατικανό και την Κωνσταντινούπολη.

Οι εικόνες με το drag show και τους ξεκάθαρους προσβλητικούς παραλληλισμούς με το Μυστικό Δείπνο προκάλεσαν παγκόσμια κατακραυγή.

Λίγοι ήταν όμως οι ηγέτες κρατών που επίσημα εξέφρασαν την ενόχλησή του. Ένας εξ αυτών ήταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Παρότι μουσουλμάνος, ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε χθες «ανηθικότητα κατά της χριστιανοσύνης» την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σήμερα, όπως έγινε γνωστό, ο «σουλτάνος» τηλεφώνησε για το θέμα στον Πάπα Φραγκίσκο.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters:

«Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε στον Πάπα Φραγκίσκο σε τηλεφώνημα την Πέμπτη ότι η ανήθικη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων χλεύασε τις ιερές αξίες και ζήτησε να ληφθεί κοινή στάση εναντίον της, ανέφερε το γραφείο του».

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι «υπό το πρόσχημα της ελευθερίας της έκφρασης και της ανοχής, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια καταπατείται, οι θρησκευτικές και ηθικές αξίες γελοιοποιούνται και ότι αυτό προσβάλλει τους μουσουλμάνους, καθώς και τον χριστιανικό κόσμο και ότι πιστεύει ότι είναι απαραίτητο να υψώσουμε τις φωνές μας».

Είναι αξιοσημείωτο πως κανείς ηγέτης της λεγόμενης «χριστιανικής Δύσης» δεν έκανε παρόμοιες δηλώσεις, αν και ορισμένοι πολιτικοί εξέφρασαν την… χλιαρή ενόχλησή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Οι “ηγέτες” της Δύσης δεν αντιδρούν διότι θα χάσουν ψήφους από αυτούς τους αφελείς ψηφοφόρους που υποστηρίζουν την woke agenda. Οι “ηγέτες” μας είναι ποταπά ανθρωπάκια, που φοβούνται ακόμα και την σκιά τους. Θα δείτε ότι στη Δύση οι πολιτικοί προσλαμβάνουν gays στα επιτελεία τους, όχι διότι σύμφωνα με τις σπουδές τους το αξίζουν, αλλά διότι είναι καλό για τις δημόσιες σχέσεις τους. Είναι σαν να λέμε για την ισότητα, 50% άνδρες και 50% γυναίκες και ανάμεσα τους ένα 10% από αυτούς να είναι gays.

  2. Η φλωροι που κυβέρνησαν καί κυβερνούν την Ελλάδα είναι πιόνια, μαριονέτες της Νέας τάξης….

  3. Στην Ελλάδα είμαστε άτυχοι. Οι δικοί μας θα δώσουν 6 δις ευρώ για να πάρουν F 35 που θα τα ελέγχουν οι Αμερικάνοι. Πόσο ποιο γελοίοι μπορεί να είναι ; Και το πανηγυρίζουν .

  4. Ποιοί “ηγέτες” να αντιδράσουν ;;; Αυτοί που προωθούν την woke αντζέντα ;;;

  5. Ηγετης με αρχ@@ όχι αρχ@@ ηγέτης!!! Γι’αυτό τους παίζει όλους τους ψευτοηγετίσκους κομπολόι.
    Μακάρι να είχαμε έναν Ερντογάν με Ελληνική ψυχή…

Comments are closed.