Ολυμπιακοί Αγώνες: Η σκανδαλώδης αναπαράσταση Έλληνα θεού προκάλεσε οργή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Olympics-Paris-France

Πολλά ήταν τα… κακώς κείμενα της χθεσινής τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εκείνο που προκάλεσε ωστόσο μία «μεγάλη καταιγίδα» σχολίων ήταν η πλήρως αποτυχημένη αναπαράσταση του θεού Διόνυσου!

Ο Γάλλος καλλιτέχνης Φιλίπ Κατρίν μ’ ένα τραγούδι, ενσάρκωσε εν μέσω βροχής τον Έλληνα θεό του κρασιού, των γιορτών και του θεάματος.

«Αηδιαστικό», «Απαίσιο», «Σκουπίδια», «δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά μου να το δουν αυτό», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια τηλεθεατών στο επίσημο κανάλι των Ολυμπιακών Αγώνων στο Twitter.

Ορισμένοι μίλησαν ακόμα και για προσβολή, κάνοντας συγκρίσεις με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΤΡΩΕΣ ΦΡΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΥΔΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑΤΟΙΚΟΙ

  2. Πίσω από όλα αυτά είναι η οικονομική ελίτ. Οι Χαζαροι τραπεζίτες που εκτυπώνουν τα χρήματα

  3. Επρεπε να φωταγωγίσουν έναν τεράστιο φαλλό 💯

  4. Η woke agenda πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, αλλά και άλλων χωρών. Συγγενείς που είναι γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας, μας είπαν ότι τα βιβλία της Ιστορίας κατάντησαν ανόητα. Ο Μητσοτάκης φταίει και γι αυτό το ζήτημα. Η Ελλάδα πρέπει να προσφύγει για τον Διόνυσο κατά της Γαλλικής Ολυμπιακής Επιστροπής, διότι αυτή η επιτροπή σε συνεργασία με την ακραία ριζοσπαστική Δήμαρχο του Παρισιού, καθόρισαν τι θα συμπεριλάμβανε η τελετή έναρξης. Αλλά τι λέω τώρα; Ο πρώτος εντεταλμένος αρχηγός της woke agenda στην Ευρώπη είναι ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Δούκας της Αθήνας, φυσικά με το αζημείωτο από τον αγαπημένο τους George Soros.

  5. Μια ζωή πουστηδες ήταν τα Γαλλακια και στο σώμα και στη ψυχή !!! Αδερφαρες

  6. Η ΑΠΑΙΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥ.ΤΑ ΜΕ
    ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΗΣΟΥ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΞΕΥΤΙΛΗΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!

  7. Το χαρακτηριστικο του Διονυσου Ηταν ο υπερμεγεθης Φαλλος κι’οχι Ο ευρυπρωκτος του γαλλου Μ’αυτο το προσον μαλλον τον προεδρο του επρεπε να μιμηθει

  8. Αν αυτός ενσαρκώνει τον Διόνυσο, τί να πω;;!!!
    Μάζωξη τρανσέξουαλ και ανωμάλων λέγεται το χθεσινό!!

  9. Οι εξουσιαστές του κόσμου βρίσκουν πάτημα και τα κάνουν,εμεις κόσμε τι κάνουμε για να σταματήσουμε αυτό το αίσχος?
    Μόνο μια παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει να καταστρέψουμε αυτό το σκοτάδι για να έρθει το φως η ομορφιά η Σοφία η αρμονία και η τάξη στις ζωές μας.
    Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με πολλές μαύρες ψυχές που μέρα με τη μέρα γίνονται περισσότερες.

  10. ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΗ EUROVISON, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗ ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ

  11. Είστε σίγουροι ότι οι Γάλλοι δεν είναι πίθηκοι και έχουν κατέβει από τα δέντρα; Γιατί όποιος δει το βιντεάκι καταλαβαίνει ότι οι Γάλλοι είναι πίθηκοι, δεν έχουν κατέβει από τα δέντρα και δεν πρόκειται να κατέβουν ποτέ.

Comments are closed.