Ολυμπιακοί Αγώνες – Νόβακ Τζόκοβιτς: «Γεια σου φίλε, ευχαριστώ» – Μίλησε ελληνικά

Κοινοποίηση:
327e0ee0-novak-jokovits

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συμμετείχε στην καθιερωμένη παρέλαση των Ολυμπιονικών στο Τροκαντερό και μίλησε στην ΕΡΤ για το χρυσό μετάλλιο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε Ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έκανε το Golden Slam, πανηγυρίζοντας τον μοναδικό τίτλο που δεν είχε καταφέρει να πάρει στην καριέρα του.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ έστειλε μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους στα ελληνικά. «Thank you, γεια σου φίλε, ευχαριστώ, παρακαλώ, γεια σας, I love Greece».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Για τους δικους μας παιχταραδες κανεις δε μιλαει. Μεσα στη δεκαδα της παγκοσμιας καταταξης.Αλλα επειδη βγαζουν χρημα μονο χλευασμος τους αξιζει για τους χειροτερους κατοικους του κοσμου. Τους κατοικους Ελλαδισταν.

  2. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΞΥΝΙΛΑ?

  3. Μεγαλη παγκοσμια προσωπικοτητα, Αθλητης με πολλα ΑΑΑΑ,Ορθοδοξος και με ηθος ,ηρωας και φαινομενο για τους φιλους μας Σερβους!!Οτι και να πεις ειναι λιγο !!!!Οσο για τους συμπατριωτες του μας αγαπουν και ειναι πιο κοντα απο οποιαδηποτε αλλη Βαλκανικη χωρα προς εμας!!!Εμεις ομως ως συνηθως κατι θα βρουμε και θα τα παρακαμψουμε ολα αυτα!!!Οι δυο μας λαοι εχουν πολλα καλα κοινα και λιγα να τους χωριζουν ,το φτωχο μας ομως μυαλο παντα κατι θα εφευρισκει!!!!

  4. Ετσι…. ετσι…..εσας σας εμβολιαζουν ως προβατα που ειστε και εσεις χειροκροτατε τις χοντρες τσεπες…. που κανουν οπως θελουν και εσεις ουτε για τον αφοδιασμο τους δεν υπολογιζεστε….μονο για κλαπ, κλαπ, κλαπ, κλαπ…. κ ακριβα εισητηρια για να γεμιζουν οι χοντρες τσεπες τους…. κ να τους θαυμαζετε…απεριοριστα οπως την περικεφαλαια που σας διοικει τετοια πλεμπα θελει το συστημα….

    1. Ζηλευεις κατα βαθος Μαρια μου!!Εχεις κατι αναλογο να επιδειξεις???Ξυδακι για τον θρυλο της αδελφης Σερβιας …..

    2. Αν είναι νά βγάλεις χολή βγαλτην εκεί πού πρέπει καί όχι σε έναν αθλητή πού διατηρείται στην κορυφή πολλά χρόνια παρότι πολεμήθηκε όσο κανείς άλλος για την θέση του στα εμβόλια, καί πού προτάσσει την πίστη του στην ορθοδοξία κάνοντας τούς αντίχριστους τής νέας τάξης νά σκυλιάζουν.

Comments are closed.