Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκε στα ημιτελικά η ΤΡΑΒΕΣΤΙ Ιμάν Κελίφ

Κοινοποίηση:
ΔΔΩΩΩ

Η Αλγερινή Ιμάν Κελίφ νίκησε την Άννα Λούκα Χάμορι από την Ουγγαρία, στον προημιτελικό πυγμαχίας στην κατηγορία 66 κιλών γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο προηγούμενος αγώνας της Αλγερινής πυγμάχου διήρκεσε μόλις 46 δευτερόλεπτα εναντίον της Ιταλίδας Άντζελα Καρίνι.

Η Χαμόρι δήλωσε χθες, ότι δεν ήταν δίκαιο που η Κελίφ συμμετείχε στην κατηγορία των γυναικών, σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις.
Αν και η αθλήτρια από την Ουγγαρία υπέβαλε την Κελίφ σε μια σκληρή δοκιμασία, με κάθε έναν από τους τρεις γύρους να είναι κοντά στο σκορ, η Αλγερινή κέρδισε με ομόφωνη απόφαση και η αντίπαλός της δεν φάνηκε να έχει κανένα παράπονο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΧΕΙΣ Ψ@ ΛΙ Ή ΓΟΥΝΑΚΙ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΕΙΣ ΡΕ;;;;; ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΓΙΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ;;!

  2. Ολα εχουν παρει τον δρομο τους και η πλεμπα τρεχει πισω απο τις τρανταχτες εσωτερικες και εξωτερικες συναισθηματικες αντίδρασεις σε συμβάντα κ γεγονοτα που της προσφερονται για τα εισητηρια….

  3. ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΓΑΛΑΤΣΟΥΣ ΕΞΩ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΡΥΣΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΟΚ. ΟΛΗ Η ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.

Comments are closed.