Ολυμπιακοί Αγώνες: Σάλος με την κίνηση των Αυστραλών να σβήσουν το όνομα της Ελλάδας

Κοινοποίηση:
Basket-in-Olympic-Games

Σε…«φάουλ» υπέπεσαν οι Αυστραλοί σε μια προσπάθεια να προωθήσουν τον σημερινό «τελικό» με την Εθνική.

Το NBL, ήτοι η λίγκα της Αυστραλίας, θέλησε να αναδείξει τη σημασία του αγώνα και να τραβήξει τα βλέμματα των φιλάθλων της χώρας.

Πρόταξαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο παρουσίασαν να πηγαίνει προς το καλάθι, έχοντας απέναντι του τέσσερις Αυστραλούς, οι οποίοι είχαν μικρότερο μέγεθος.

Ωστόσο δεν έμειναν εκεί, καθώς τόλμησαν να σβήσουν εντελώς το όνομα «Ελλάδα» και το αντικατέστησαν με το «Giannis», σε μια κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις, ακόμα στην Αυστραλία.

Μια κίνηση, η οποία αποτελεί ασέβεια προς την Ελλάδα και όλα τα μέλη της Εθνικής και σίγουρα θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι παγκόσμιοι άποικοι άγγλοι που αφάνισαν ντόπιους πληθυσμούς, που η χώρα τους λόγω αποικιών σε Ασία και Αφρική πηγαίνεις Αγγγλία και σε χώρες της Κοινοπολιτείας και μαυρίζει απ την αραπιά το μάτι σου….χλεύασαν τους γυφτοέλληνες υποτακτικούς που σαν φτωχοί συγγενείς έβαλαν κι αυτοί έναν κατάμαυρο μη έλληνα να κάνει τον έλληνα και τον θαυμάζουν.
    Έλεγε ο μλκας που παρουσίαζε τον αγώνα σήμερα: ο Γιάννης ξεκουράζεται, η εθνική συνεχίζει όσο ο Γιάννης ξεκουράζεται, ο grrek freak, κουράστηκε ο Γιάννης, για φαντάσου νέος άνθρωπος που ο παππούς του διέσχιζε τη μισή Αφρική ποδαράτος για να βρει να φάει και δεν μάσσαγε..Σαλτα αγαπήσου ρε εκφωνητή κι εσύ κι ο μαύρος μαζί. Ούτε ανήψι να τον είχε τον σκυλάρ@πα.
    Ένας και κοντός ήταν, ο Γκάλης, αλλά βλέπεις δεν ήταν αράπης να μπασταρδευτούμε και δεν κάναν τούμπες τα πέτσωμένα μέσα με τα φερέφωνά τους. Γκάλης Γιαννακης επαιζαν πάντα απ την αρχή μέχρι το τελος.
    Καλό θα ήταν και για τον μαύρο, να τιμησει λίγο το dna του και να παίξει με τα χρώματα της Αφρικανικής χώρας απ όπου ήρθαν λαθρομετανάστες οι δικοί του και ξεπατωθηκε η μάνα του μόλις είδε φαϊ να ξαμολάει παιδιά. Ντροπή να ξεχνάει την πραγματική χώρα του γιατί Έλληνας με την σωστή έννοια του όρου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ούτε θα γίνει ποτέ εκ φύσεως. Σαν να χεις μπουλντόγκ και να το βαφτίζεις χάσκυ επειδή το είδες στην Σιβηρία και του βγαλες χαρτιά !

  2. Ότι κ να κάνει, όσα λεφτά κ να αποκτήσει, ΑΡ@ΠΗΣ θα παραμείνει!

  3. Και να μου πει καποιος οτι ειναι στημενο… θα πω μπορει και να ειναι , δεν ειναι και απιθανο πλεον ( γιατι σε λιγο θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη και γινονται διαφορα… ) . Να πουμε αλλη μια φορα ( κι εδω ) τι θα γινει . …Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο , μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα . Αυτα που θα γινουν ( γενικα ) εχουν σχεση με την αποκαλυψη και εχουν βγει και οι αναλογες ειδησεις .

  4. Μπραβω στους Αυστραλούς.
    Τι δουλειά έχει οπηθικας με Ελλάδα.

  5. Εγώ γιατί νομίζω το εντελώς αντίθετο, ότι με αυτόν τον αρνητικό τρόπο, το σύστημα κάνει διαφήμιση και αβάντα στον ψευτοYiannis????

  6. Καλα να σας κανουν.Αφου μας πρηξατε με τον μαυρο και το ποσο Ελληναρας ειναι και τι παιχταρας και αν δεν ειναι αυτος δεν υπαρχουμε και αλλα τετοια. Βασικα επρεπε να παιζει με την εθνικη Νιγηριας και οχι με την εθνικη μας. Οι αρχαιοι υμων προγονοι δεν ηταν χριστιανοι και τους μαυρους τους χρησιμοποιουσαν μονο για σκλαβους. Αυτα γιατι μερικοι υπερηανευεστε για τους αρχαιους Ελληνες κλπ κλπ.

  7. ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ καθαρματα σιωνιστες

  8. Οι αυστραλοι εχουν δικιο αλλα που να καταλαβουν τουρκοελληνες οτι ο αντεντομπουμπο δεν αντιπροσωπευει την ελλαδα

Comments are closed.