Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Καραλής σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης

Κοινοποίηση:
karalis

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής, επελέγη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι με άλμα στα 5.90, να είναι ο σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ήδη, ο χρυσός ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου είχε διασαφηνίσει την επιθυμία του να κρατήσει την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες.

Στην τελετή έναρξης σημαιοφόροι ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ: «Μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) που άνοιξαν την πλωτή παρέλαση στις 26 Ιουλίου, ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη γαλανόλευκη το βράδυ της 11ης Αυγούστου στο πέσιμο της αυλαίας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι».

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, μετά την 4η θέση στο Τόκιο το 2021, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι με άλμα στα 5.90.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αποφασιστε φασιστικα πρωτοζωα,ποιανου το γενος εχουν οι απογονοι.Και αμα αποφασισετε(χλωμο το βλεπω),αρκετο ξυδακι,πικρος καφες και δυσκοιλια.Μετα,πατε να ψηφισετε τους δωσιλογους και προδοτες της πατριδας,γιατι ουτε τί σημαινει πατριωτης αντιλαμβανεσθε.,”Αριοι”της τουρκοκρατιας.

  2. Άλλον λαθροεισβολέα να κλείσει την παράσταση !!!!!!!!!!!!!!!!!!! κανένας Έλληνας δεν υπάρχει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  3. Ο/Η ΕΛΛΑΣ η μονη Αφρικανικη χωρα με λευκους κατοικους λέει:

    πιο ψευτικος και απο χαρτνομισμα των 3 ευρω

  4. Λίγο Ελλάδα (Αντιγόνη Ν.) με μιξ απο Ουγκάντα (Εμμανουήλ Κ.) και Νιγηρία (Γιάννης Α.)!

Comments are closed.