Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σάλος με τον ευτελισμό του Μυστικού Δείπνου, πρώτη απάντηση της διοργάνωσης

Κοινοποίηση:
cfcf4010-mystikos-deipnos-parisi

Θα μείνει αξέχαστη η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, αλλά για όλους τους λάθος λόγους…

Ανάμεσα στα άλλα που έκαναν οι Γάλλοι διοργανωτές και προκάλεσαν από γέλωτα μέχρι αποτροπιασμό, ήταν και μια παρωδία του διάσημου πίνακα του Λεονάρντο ντα Βίντσι «Ο Μυστικός Δείπνος».
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 , την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ένα σκέλος της εκδήλωσης προκάλεσε ιδιαίτερη αντίδραση στους χρήστες του Διαδικτύου, σε διεθνές επίπεδο. Αυτό δεν ήταν άλλο από την σκήνη όπου drag queens μιμήθηκαν σκανδαλωδώς τον «Μυστικό Δείπνο».
Μιλάμε για μια σκηνή που αποτέλεσε το ρεσιτάλ ευτελισμού και προσπάθειας επιβολής της woke κουλτούρας.

Ένας εκ των αντιδρώντων μάλιστα ήταν ο γνωστός Έλον Μασκ, ο οποίος πήρε θέση μέσω Χ, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο σημείο ήταν ακραία ασεβές προς τους Χριστιανούς. «Είναι παντελής έλλειψη σεβασμού για τους Χριστιανούς», είπε στο κοινωνικό του δίκτυο.

Οι Γάλλοι δεξιοί πολιτικοί δεν το άφησαν να πέσει κάτω επίσης.
 «Σε όλους τους Χριστιανούς του κόσμου που παρακολουθούν την τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων και αισθάνονται προσβεβλημένοι από αυτή την παρωδία του Μυστικού Δείπνου: Να ξέρετε ότι δεν είναι αυτή η Γαλλία που το λέει αυτό, αλλά μια αριστερή μειονότητα έτοιμη για οποιαδήποτε πρόκληση», είπε η Marion Maréchal., ευρωβουλευτής από το κόμμα της Λεπέν, έγραψε στο Χ.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: