Ομολογία Σκυλακάκη: Υπερβολικές αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος από τον Ιούλιο

Κοινοποίηση:
54dfc5ce-6256911

Ποσοστά της τάξεως 20-23% θα αγγίξουν οι αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος σύμφωνα με εκτιμήσεις του Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Ο υπουργός Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, εμφανίστηκε σήμερα (26/06) στον ΣΚΑΪ και χαρακτήρισε υπερβολικές τις αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος. Μάλιστα οι αυξήσεις θα αγγίξουν την κλίμακα μεταξύ 20% έως 23%.

Αναλυτικά ο κ. Σκυλακάκης ανέφερε: «Κάποιοι παρόχοι θα απορροφήσουν την αύξηση του Ιουνίου. Αυτήν την περίοδο παρατηρείται “αδράνεια σημαντική” σε σχέση με κινήσεις καταναλωτών για αλλαγή στο χρώμα του τιμολογίου.

Επηρεαζόμαστε από τις τιμές φυσικού αερίου. Είχαμε μεγάλη πτώση τιμών όταν έπεσε η ζήτηση τον Απρίλιο, τονίζοντας πως είχαμε τη μισή ζήτηση σε σχέση με τη σημερινή. Συμπλήρωσε μάλιστα πως πέφτει η απόδοση των φωτοβολταϊκών με καύσωνες και ότι η αφρικανική σκόνη μας διαλύει».

Ακόμη, μίλησε για «αυξημένες τιμές ρίπων. Δεν πιστεύω μονίμως υψηλότερες τιμές σε σχέση με τις τιμές του Ιανουαρίου, φέτος η μέση τιμή θα είναι εκεί (σ.σ. στο σημερινό επίπεδο) ή και πιο κάτω».

Επίσης, τόνισε πως οι κίνδυνοι για μπλακ άουτ είναι μικρότεροι, καθώς το σύστημα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αφηστε ρε τις ψηφοθηριες και κανετε κανα καλο! Μαζι σας θα τα πάρετε? Κανεις σας δεν εχει συνείδηση?

  2. Βάλτε ρε αχρείοι πάλι τον λιγνίτη στο παγνίδι, μπας και πάρουμε ανάσα….Ελεος…

  3. Εχετε καψει ολη τη χωρα, τη γεμισατε κωλογεννητριες και το ρευμα στο Θεο! Ποιον δουλευετε ρε εξαγωγεις φριτςομπαμιες? Γιδια κυβερνατε λαμογια γκεσταπιτες? !

  4. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τι, ακριβώς; Τα υπερκέρδη των κολλητών τους;

  5. Το καλοκαίρι λόγω ζέστης δεν αποδίδουν οι καθρέφτες, τον χειμώνα λόγω κρύου πάλι δεν αποδίδουν, άντε μαμήσου Συκαλάκη ντοροπατσαβούρα, ψηφίστε γίδια και πλερώστε τους κολλητούς της Κούλας.

Leave a Response