Ομόνοια: Συνελήφθησαν 5 άνδρες για την δολοφονία 30χρονου Αλβανού

Κοινοποίηση:
astynomia-vrady

Συνελήφθησαν πέντε άνδρες για τη στυγερή δολοφονία 30χρονου Αλβανού στην Ομόνοια που έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομική έρευνα, το έγκλημα της 23ης Μαΐου στην Ομόνοια έγινε για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για μία παρεξήγηση, μεταξύ του θύματος, την ώρα που έμπαινε σε ξενοδοχείο με μία κοπέλα και με έναν εκ των δραστών.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Σε βοήθεια του δράστη έσπευσαν και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι και ο 30χρονος προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας, αλλά τον καταδίωξαν και τον χτύπησαν αλύπητα με μαχαίρια, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν πολύ σοβαρά.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου στη συνέχεια κατέληξε εξαιτίας των τραυμάτων του.

Περίπου 40 ημέρες μετά, η άγρια δολοφονία εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στέφανε κάνε πρωτοσέλιδο την εθνικότητα των δραστών. Μετά βάλε μαζί και την φωτογραφία του Πακιστανού που δημοσίευσε η Αστυνομία που πήγε να βιάσει στον Ορωπό την 70χρονη! Σε παραλία! Βγάλτα όλα στη φόρα Στέφανε να πονέσουν τα τουρκοκάναλα που τα κρύβουν.

  2. Συνηθως οι αλβανοι βριζουν τους ελληνες με το ανεπιτρεπτο θαρος που εχουν παρει μεσω πολιτικης ανοχης κοινος εχουν ξεφυγει τελειως ετσι σμφωνα με τα διαφορα που γινονται κατα 99% φταινε οι αλβανοι.

  3. Σε 40 ημέρες μόνον! Η απόπειρα δολοφονίας του ΧΙΟΥ πότε θα εξιχνιαστεί;;;!

Comments are closed.