Ομόνοια: 33χρονη βρέθηκε γυμνή, δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη – Πώς συνελήφθη ο 27χρονος δράστης

Κοινοποίηση:
kakopoiisi-anilikou34-1

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια μέσα από ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Ομόνοια την Δευτέρα. Όταν μπήκαν μέσα στο κτήριο βρήκαν την γυναίκα δεμένη χειροπόδαρα και βαριά κακοκποιημένη. Μετά την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ο δράστης, είχε συλληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα για άλλο αδίκημα.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 27-05-2024, στις 15:10, Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής/ ΔΙ.ΑΣ., διερχόμενοι από τη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου, στην Αθήνα, έκριναν ύποπτο έναν 27χρονο Παλαιστίνιο και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε ανευρέθηκε στην κατοχή του ένα 1 μαχαίρι συνολικού μήκους είκοσι τριών εκατοστών, με μήκος λάμας δώδεκα εκατοστά.

Στη συνέχεια ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, όπου και συνελήφθη.

Στις 21:20 της ίδιας ημέρας, Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., διερχόμενοι από την οδό Ξούθου, στην Αθήνα Αττικής, άκουσαν φωνές και κάποιον να καλεί σε βοήθεια, από ένα εμφανώς εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Άμεσα οι Αστυνομικοί μετέβησαν στον 1ο όροφο του κτιρίου, από όπου προέρχονταν φωνές, όπου εντόπισαν μία πόρτα, κλειδωμένη με λουκέτο και στη πίσω μεριά αυτής, μια 33χρονη να ζητάει να την απεγκλωβίσουν.

Στη συνέχεια, έσπασαν το λουκέτο και αφού μπήκαν στο σπίτι, εντόπισαν πάνω σε κρεβάτι, μια γυναίκα, ακινητοποιημένη, με υφασμάτινα δεσμά, σε όλα της τα άκρα και εμφανώς τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα, φέροντας τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό της μηρό.

Οι Αστυνομικοί την μετέφεραν στο Τ.Α. Ομονοίας όπου κατήγγειλε ότι ο δράστης ήταν ο 27χρονος κατηγορούμενος, τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννημάτας» και στη συνέχεια στο «Σωτηρία».

Επιπλέον, στον χώρο ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα 1 μαχαίρι συνολικού μήκους είκοσι δύο εκατοστών, με μήκος λάμας έντεκα κόμμα πέντε εκατοστών και ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου, συνολικού μήκους εβδομήντα δύο εκατοστών, το οποίο φέρει κηλίδες αίματος, τα οποία σύμφωνα με την παθούσα, ο κατηγορούμενος χρησιμοποίησε σε βάρος της.

Οι Αστυνομικοί του Τ.Α. Ομονοίας μετέβησαν στο Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», όπου νοσηλευόταν η παθούσα και σύμφωνα με τον εφημερεύοντα προϊστάμενο, αυτή έφερε κακώσεις σε όλο της το σώμα, κυρίως στα χέρια και στα πόδια, τραύμα από μαχαίρι στον μηρό.

Τι κατέθεσε η γυναίκα στους αστυνομικούς
Η γυναίκα δήλωσε στους Αστυνομικούς, ότι περίπου στις 02:00 την Δευτέρα, συνάντησε τον κατηγορούμενο, τον οποίο δεν γνωρίζει, στον δρόμο και συμφώνησαν να μεταβούν στο σπίτι του, προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.

Αφού η γυναίκα πήγε στο σπίτι του, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε, χτυπώντας τη και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα, παρά την θέληση της, κατά τη διάρκεια του οποίου εξακολουθούσε να τη χτυπάει, ενώ από εκείνη τη στιγμή και μετέπειτα δε μπορούσε να ανακαλέσει τίποτα στη μνήμη της, ενώ όταν ξύπνησε κάλεσε σε βοήθεια, με τους Αστυνομικούς να την εντοπίζουν ακολούθως.

Ο δράστης, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης στην 26ο Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών, όπου διατάχθηκε η επαναπροσαγωγη του για σήμερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ” Συμφώνησαν να μεταβούν στο σπίτι του, προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. ”
    Τι περίμενε να γίνει δεν μπορώ να καταλάβω . Κάποιον που δεν τον ήξερε , προφανώς όμως όταν συναντήθηκαν κατάλαβε τι είναι και πήγε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της .

  2. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ

  3. Τραυματίζεται η ψυχή σου μόνο και μόνο διαβάζοντας τέτοιες ειδήσεις! Πώς κατάντησαν έτσι την άλλοτε ήρεμη και ομοιογενή Ελληνική κοινωνία μας; Αλήθεια, τι περίμεναν οι προδότες πολιτικοί που επέτρεψαν και ευνόησαν την αθρόα λαθρομετανάστευση χωρίς κανένα μα κανένα έλεγχο υγειονομικό, ποινικό, οικονομικό κοκ; Κάθε καρυδιάς καρύδι, κάθε πικραμένος και μη από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.. είναι καλοδεχούμενος! Πόσο μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι;;;

  4. Καλοπερνάνε και οι παλαιστίνιοι στο ελλαδιστάν…μια χαρά!

Comments are closed.