Ονειρικές αναμνήσεις του Τάσου Ιορδανίδη: Ο πατέρας που προσέχει τα παιδιά

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15425)

“Γεννήθηκε ο γιος μου και ύστερα από είκοσι μέρες πέθανε ο πατέρας μου, ξαφνικά”.

 

Ο Τάσος Ιορδανίδης, ο αγαπημένος ηθοποιός που φέτος θα μας εντυπωσιάσει με τον διπλό του ρόλο στη σειρά «Γη της Ελιάς», ανοίγει την καρδιά του σε μια συγκινητική συνέντευξη. Σε αυτή τη συνέντευξη, που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Κρίστελ Λιάκου του περιοδικού InStyle, μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά του σχετικά με την ξαφνική και επώδυνη απώλεια του πατέρα του.

 

Ο Τάσος αναφέρεται στην απώλεια του πατέρα του ως μια «συγκλονιστική εμπειρία» που τον έχει επηρεάσει βαθιά. Εκφράζει τη θλίψη και την αίσθηση κενού που νιώθει, ενώ παράλληλα μιλά για τις όμορφες στιγμές που έχουν μοιραστεί. Η απουσία ενός τόσο σημαντικού προσώπου στη ζωή του είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα.

«Ο πόνος, ο οποίος είναι ένα προϊόν της απώλειας, είναι κάτι που σε ξεπερνάει. Δεν μπορείς να το αποκωδικοποιήσεις εκείνη τη στιγμή, γιατί στο τέλος δεν το ζεις. Πάντα πονάει και θα πονάει», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Εγώ, ας πούμε, έχω χάσει τον πατέρα μου και σε περίεργη φάση. Μου έχει μείνει ένα «γαμώτο». Δηλαδή γεννήθηκε ο γιος μου και ύστερα από είκοσι μέρες πέθανε ο πατέρας μου, ξαφνικά. Και μερικές φορές τον βλέπω στον ύπνο μου να έχει τον Θάνο και τη Νάγια, να τους πηγαίνει βόλτες – τις οποίες είμαι σίγουρος ότι θα τους πήγαινε», περιγράφει στη συνέχεια της συνέντευξης ο ηθοποιός.

«Αυτή είναι μία εικόνα που θα ήθελα να την έχω στ’ αλήθεια. Μια εμπειρία ζωής που θα ήθελα να την έχω επιβεβαιώσει και με τα δικά μου παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν και πλούτος για εκείνα, γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος», ανέφερε ο Τάσος Ιορδανίδης στην Κρίστελ Λιάκου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: