Οντουμπάτζο διετίας στην ΑΕΚ: «Θα παίζω με πάθος και συναίσθημα!»

Κοινοποίηση:
Οντουμπάτζο

Και με τη βούλα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Μόουζες Οντουμπάτζο! Ο Άγγλος μπακ που αποκτήθηκε από τον Άρη υπέγραψε το Σάββατο (20/07) διετές συμβόλαιο με την Ένωση, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να δίνει το παρών, όπως έκανε και στις άλλες μεταγραφές της ομάδας, λέγοντάς του, μάλιστα, «This is a family».
Ο έμπειρος αμυντικός επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 29 και είναι έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, έχοντας μπροστά του μια σεζόν όπου αναμένεται να ανταγωνιστεί με τον Λάζαρο Ρότα για το δεξί άκρο της άμυνας.
«Επιτέλους είμαι εδώ! Ανυπομονώ να φορέσω αυτή τη φανέλα. Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Ήταν μία εύκολη απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ. Έπειτα από δυο χρόνια που έρχομαι εδώ ως αντίπαλος, είμαι επιτέλους μέλος αυτής της οικογένειας. Κάθε φορά που θα φοράω αυτή τη φανέλα θα παίζω με πάθος και συναίσθημα.
Χρωστάω πολλά στον προπονητή που με ήθελε και με έφερε εδώ. Μου αρέσει το στιλ του προπονητή και πραγματικά πιστεύω ότι θα επωφεληθώ πολύ παίζοντας με αυτό τον τρόπο. Θα τα πούμε στο γήπεδο. Μόνο ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του νέου ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρε χωρίς Καζαμπούμπου και Ντούκου δουλειά δεν γίνεται. Χρυσό παπούτσι Βουζουγολάνδης ό ένας , χρυσός ντριπλερ Αμαζονίου ό άλλος στο ένας εναντίον κανενός…

Comments are closed.