Ορίστε ποιους φέρνει ο Κούλης καθημερινά στη χώρα: Σύλληψη Ιρανού καταζητούμενου της Interpol σε δομή στη Λέσβο!

Κοινοποίηση:

Στα δίχτυα των Αρχών!

Συνελήφθη από τις αρμόδιες υπηρεσίες ένας 42χρονος Ιρανός, οποίος έφτασε στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή (Μαυροβούνι) στην Λέσβο, μαζί με τα δύο παιδιά του.

Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, αμέσως μετά την διαδικασία καταγραφής και ταυτοποίησης και κατόπιν της προβλεπόμενης έρευνας, μόλις μέσα σε μία ώρα από την στιγμή της καταγραφής, προέκυψε ότι ο άνδρας ήταν καταζητούμενος από τις αρχές της πατρίδας του, μέσω της Interpol, για πολύ σοβαρά αδικήματα!

Άμεσα συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μυτιλήνης και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου, η οποία δρομολογεί την έκδοσή του στο Ιράν. Τα δύο ανήλικα παιδιά του ήδη έχουν μεταφερθεί στην «Ηλιακτίδα», ειδική δομή που εδρεύει στην Μυτιλήνη, για τις ευάλωτες ομάδες, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, αμέσως μετά την διαδικασία καταγραφής και ταυτοποίησης και κατόπιν της προβλεπόμενης έρευνας, μόλις μέσα σε μία ώρα από την στιγμή της καταγραφής …

    Υ.γ. Καταγραφη και ταυτοποιηση, στο πι & φι! Οχι! Παιζουμε! 😂😂😂!!!

Leave a Response