Οργή Εθνοφυλάκων – “Θα παραδώσουμε τα όπλα”

Κοινοποίηση:
w04-231430arxigosgesethnofylakeslesvos2 (1)

Η επέκταση του Κέντρου Ταυτοποίησης Μεταναστών στο Φυλάκιο του Έβρου έφερε αντιδράσεις από την πλευρά των Εθνοφυλάκων της περιοχής. Συγκεκριμένα,  η επίμαχη απόφαση έχει προκαλέσει την οργή των εθνοφυλάκων της περιοχής, οι οποίοι θεωρούν ότι τη στιγμή που υπερασπίζονται τη χώρα τους δημιουργείται πρόβλημα εκ των έσω. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του pameevro.gr, σε περίπτωση που υλοποιηθεί ο σχεδιασμός, είναι αποφασισμένοι να παραδώσουν τον οπλισμό τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Σημειώνεται πως τις ίδιες πληροφορίες αναφέρει και ρεπορτάζ της ιστοσελίδας voria.gr.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου, η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια τρεις ημέρες προτού εκπνεύσει το 2020, θα δημιουργηθεί νέα δομή δίπλα στο υφιστάμενο ΚΥΤ που θα αναπτυχθεί σε έκταση επιφάνειας περίπου 72.500 τ.μ. με συνολική δυναμικότητα 1.500 φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα, προβλέπονται η αναβάθμιση και δημιουργία 750 θέσεων γενικού πληθυσμού και 750 θέσεων σε Προαναχωρητικό Κέντρο Κράτησης, περιλαμβανομένων των 250 θέσεων του υφιστάμενου ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.. Κατά την ολοκλήρωση του έργου, η δομή θα ενοποιηθεί με την υφιστάμενη και θα αποτελούν μια ενιαία.

Ταυτόχρονα, στην έκταση θα δημιουργηθούν οικίσκοι διαμονής καθώς και χώροι εστίασης –ψυχαγωγίας, ιατρείων, καταστημάτων, σχολείων, πλυντηρίων –στεγνωτηρίων, πολυχώρων, γραφείων διοίκησης και γραφείων φρουράς. Επίσης, προβλέπεται χώρος άθλησης και χώρος ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων όπου θα στεγάζονται τα γραφεία υπηρεσιών συντήρησης, τα γραφεία πυροσβεστικής υπηρεσίας και η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων. Στη δομή, η οποία θα έχει περιμετρική περίφραξη, θα κατασκευαστεί επίσης δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως σε παρόμοια κίνηση ένδειξης διαμαρτυρίας είχαν προβεί τον Φεβρουάριο του 2020, οι Εθνοφρουροί της Χίου, αντιδρώντας στις τότε εξελίξεις με την “απόβαση” δύναμης των ΜΑΤ στο νησί για να βρεθεί απέναντι από τους κατοίκους που διαμαρτύρονται για την κατασκευή υπερδομής για πρόσφυγες και μετανάστες στο Αίπος, με αποτέλεσμα δεκάδες εθνοφύλακες να επιχειρούν την παράδοση των όπλων στην 96 ΑΔΤ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Παραδωστε τα. Και που τα εχεται, τι τα κανεται;
    Αχρηστα σας ειναι.
    Εκει καταντησαμε

  2. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ, ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ, ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    Α ΡΕ ΚΟΥΛΗ ΑΞΙΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

  3. Μη.ξεχασουν να βαλουν και καταστηματα πώλησης οπλων ( μαχαιρια ματσετες σιδηρογροθιες ) να μην τους αναγκαζουν να τα φτιαχνουν μονοι τους 😉 να βγάλει και λεφτα το κράτος

  4. Καλά κάνουν….όλα για τους λαθραίους…..η μισή Ελλάδα δεν έχει αποχέτευση για τα τέρατα θα την κάνουν….με γυμναστήρια και όλες τις ανέσεις….και ο Έλληνας στη φτώχεια στη βρώμα και στο πλήρωνε.καλα κάνουν….ας τους μαζέψουν και να τους φέρουν στην Εκάλη και στην Κηφισιά ας γίνει εκεί κέντρο πιθήκων.

  5. Νά μήν δώσετε τά όπλα.Λάθος.Νά τά γυρίσετε κατά τού Βλάξ τής μισοριξιάς Μηταράκη καί τού γουρλομάτη τού μισέλληνα.Επί σκοπόν…Πύρ.Καί μήν ξεχάσετε τήν χαριστική βολή.
    Γιάννης Λάκων

  6. Δηλαδή όταν με απειλεί βιαστής σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατεβάζω τα βρακιά ?????????????????
    Ρε μαλακισμένα τι θα πεί παραδίδω τα όπλα ??????????????????????????
    ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ , ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΡΑΓΙΑ , ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΟΛΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΡΜΕΛΑΤΖΗΔΕΣ !!

  7. Στην εθνοφυλακή, πρέπει να κοιτάξουν να απομακρύνουν τους κομουνιστές απο μέσα.

  8. Ήρεμα!!!! Σε λίγο όλοι έτσι θα ζούμε!!!! Σε ΚΥΤ με όλες τις “ανέσεις” λόγω παροχής υπηρεσιών!!!! Τι νομίζετε ότι είναι η “μεγάλη επανεκκίνηση”!!! Κοινωνική αναδιάταξη! Αφαιρείται η όποια μικρο περιουσία των μαζών, λόγω εναργείας και μη πληρωμής χρεών, και αντί να μαζεύονται οι χρεοκοπημένοι στους δρόμους και να προκαλούν προβλήματα, αλλά και καμιά επικίνδυνη επανάσταση θα τους/μας μαζεύουν σε ΚΥΤ!!! Δελτίο τροφής, υγείας, ψυχαγωγείς κτλ, πάρε και τα πειραματικά φάρμακα και εμβόλια, ώστε να είναι βέβαιοι οι λίγοι ότι δεν θα πεθάνουν από τα ίδια, βάλε μέσα και λίγη “υπογεννητικότητα” λόγω εμβολιακής αγονιμότητας και σιγά-σιγά, επειδή δεν θα υπάρχει και λόγος να ζούμε, θα πεθαίνουμε “άκλαυτοι”!!!!!

  9. φύλακες των εθνών σήμερα είναι οι μασόνοι πιο πολύ από ποτέ!!!

  10. …..ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ…ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΧΜΕΤ, ΜΟΧΑΜΕΝΤ,ΑΛΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ…..ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ!!!

Comments are closed.