Οργή από την Θύρα 7 για το πανό της Κύπρου – Τι απάντησε μετά το «ντέρμπι των αιωνίων»

Κοινοποίηση:
ΜΑΚ

Βολές κατά… Αταμάν και ΠΑΟ

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 7 και αφορμή στέκεται το πανό που αναρτήθηκε στο ΣΕΦ, όσον αφορά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
Το βράδυ της Κυριακής (27/10) ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό και οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» θέλησαν να δείξουν την στήριξή τους στην Κύπρο για τα 50 χρόνια που συμπληρώθηκαν από την τουρκική κατοχή, μέσω ενός πανό.
Αυτό που παρατηρήθηκε έντονα κι έγινε θέμα όμως στα κυπριακά ΜΜΕ ήταν ένα… λάθος στις χρονολογίες. Συγκεκριμένα, έγραψαν: «50 χρόνια κατοχή, η Κύπρος είναι ελληνική. 1924-1974. Δεν ξεχνώ». Η Θύρα 7, λοιπόν, απάντησε όσον αφορά την κριτική που δέχθηκε και παράλληλα απολογήθηκε για το ατόπημα.Δείτε αποσπάσματα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 7:

«Έχει άλλη βαρύτητα ενα ανθρώπινο λάθος από ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ και ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ!
Στο χτεσινό αγώνα με τον παο, ένα από τα πανό-ΜΝΗΜΗΣ που βγάλαμε για τα 50 χρόνια απο την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, η οποία οδήγησε στην δημιουργία του ψευδοκράτους που υπάρχει ως τις μέρες μας, είχε λάθος στην ημερομηνία -εκ παραδρομής. Εμείς Η ΘΥΡΑ 7 το αναγνωρίζουμε και ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τα αδέρφια μας, τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ, για το ΑΚΟΥΣΙΟ λάθος μας.
Εσείς που ΑΔΕΙΑΣΑΤΕ τα αδέρφια σας της Κύπρου!

Εσείς που ζητήσατε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον αφέντη σας Αταμάν, γιατί θίχτηκε!
Εσείς που είστε διαχρονικά μαθημένοι στις τεμενάδες, σε αυτούς που βρίζουν τον σύλλογο σας και σε αυτούς που σας βάζουν να βάψετε κάγκελα!
Δεν μπορείτε ούτε καν να μας κοιτάξετε στα μάτια… όχι να μας διορθώσετε!
ΕΜΕΙΣ βγάλαμε πανό για την εισβολή και θα ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ, κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τα πιστεύω και την ιδεολογία μας.
Είναι ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ και ας είναι δυσάρεστο πρώτα για εμάς, ένα λάθος σε μια ημερομηνία ενός πανό και ας έγινε ακούσια παρά να είσαι ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ σε ένα Τούρκο που ΔΕΝ αναγνωρίζει την τουρκική εισβολή του 1974, αυτή που οδήγησε στην κατοχή του βόρειου τμήματος την Κύπρου.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ εσείς να ξαναβγάλετε πανό μνήμης για την διχοτόμηση της Κύπρου και αφήστε τις ειρωνείες που αρμόζουν σε τρολάκια του διαδικτύου.
ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΗΚΑΤΕ για ΠΑΝΤΑ, ΚΗΛΙΔΩΘΗΚΕ όλος ο οργανισμός του παο όταν ΣΥΡΘΗΚΕ σε προσκύνημα αδιαφορώντας για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και ΜΝΗΜΗ.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΧΑ ΧΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Leave a Response