Οργή πλημμυροπαθών στον αέρα του ΣΚΑΪ – Διακόπηκε άρον άρον η σύνδεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Αμέτρητες οι πληγές στον θεσσαλικό κάμπο…

Σε μια τεράστια λίμνη έχει μετατραπεί η Θεσσαλία, μετά από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, με τη σημερινή ημέρα να ξημερώνει ξανά με αγωνία για τους αγνοούμενους και τους εγκλωβισμένους. Εικόνες βιβλικής καταστροφής ήρθαν από την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, και των Τρικάλων.

 Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, Σήμερα, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με το Μικρό Ευύδριο Λάρισας, χωριό που βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Ενιπέα και έχει υποστεί ολική καταστροφή από τις πλημμύρες, η αγανάκτηση των κατοίκων ήταν μεγάλη.

 

Ένας κάτοικος του χωριού, κατά τη διάρκεια της συζήτησης βγήκε εκτός εαυτού, σχετικά με τις ευθύνες του κρατικού μηχανισμού.


Η σύνδεση διακόπηκε, ενώ οι παρουσιαστές δικαιολόγησαν πλήρως την αγανάκτηση των ανθρώπων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. φιλε μου πριν λιγο καιρο εγιναν εκλογες ας προσεχαν ολοι αλλα κατα τα αλλα φυλακισανε την ΧΑ και ολα πανε ρολοι τωρα χαχαχαχαχα ειδαμε ποσο ρολοι πανε ολα απο πανω μπαινουν λαθρεοι βαζουν φωτιες για τις ανεμομαλακιες τους πλημυρες ειναι λογικο να γινουν οχι για κλιματικη αλλαγη και κριση που λενε οι ασχετοι και αχρηστοι δεν υπαρχουν δεντρα πλεον να αποροφησουν τα νερα και την μαλακια που λενε και πιπιλιζουν ολη την ωρα στο στομα να το σταματησουν ναστε ολοι καλα και ευχομαι να μην βρεθουν αλλοι πνιγμενοι γιατι οι δολοφονοι ειναι οι ιδιοι με τα τεμπη ΝΔ και το μορφωμα τους το ανικανο για τα παντα

  2. Τι να πειτε ρε κουρελια του συστηματος.Οι δολοφονοι που υποστηριζεται ρε καθαρματα της δημοσιογραφιας που την εχετε ξεφτηλισει,μηπως ρε πουλημενοι εχετε μετρησει απο τοτε που ανελαβε μαυρη η ωρα αυτο το πολιτικο τσογλανι αυτο το πολιτικο καθαρμα ποσους Ελληνες νεκρους εχει στο….ενεργητικο του.Μετρατε καραγκιοζακια του συστηματος.Αυτοι που καϊκαν ζωντανοι απο της φωτιες ποσοι ειναι Ρε ??αυτοι που πνηγικαν με της πλημμυρες μιλανε για εκατο ποσοι ειναι Ρε?αλλα μουγκα ολοι σας,στα Τεμπη λενε για 59 παιδια ποσοι ειναι Ρε?απο της ξαφνικιτιδες κυριως νεεοι και νεες και ολοι εμβολιασμενοι ποσοι ειναι Ρε? αυτους που πεθαναν μετα το εμβολιο ποσοι ειναι Ρε? μερικες εκατονταδες για να μη πω χιλιαδες,πρωτοι στην Ευρωπη !!!και εσει ρε το μονο που εχετε να πειτε Εχει δικιο ο κοσμος που φωναζει ,σιγα μη περιμενει να ακουσει ο κοσμος την επιβεβαιωση σας,Αι στο διαολο κοπροι !!

  3. Τι σκατόφατσα ο κοντοστούπης ο Αγοραστός. Σαν γύφτος είναι. Όνομα και πράγμα, πουλημένο τομάρι.

  4. σκατα καταλαβαινετε ρουφιανοι πληρωμενοι τσατσοι της δημοσιοκαφριλας. εχετε τεραστιο μεριδιο στα εγκληματα που λαμβανουν χωρα εδω και χρονια. η ΝΕΜΕΣΙΣ ειναι απανω σας σιχαματα για ολου σας και ειστε πολλοι αναθεμα σας.

  5. ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗ ΤΟΥΣ……..
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΧΟΝΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ. ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

Comments are closed.