Οργισμένη ανακοίνωση του Καθολικού Αρχιεπισκόπου Κέρκυρας ξεμπροστιάζει τα ψέματα του Μητσοτάκη με την χαμηλοσυνταξιούχο

Κοινοποίηση:
ΧΔΦΦΦ

Με ανακοίνωση-«κόλαφο» ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Κέρκυρας διαψεύδει τα όσα ισχυρίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συνάντησή του με την χαμηλοσυνταξιούχο στο νησί, που το είπε ότι πεινάει.

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον Ant1, στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί για τα παράπονα της ηλικιωμένης ότι δεν έχει να φάει επειδή σχεδόν όλη η σύνταξή της πηγαίνει στο ενοίκιο, είχε ισχυριστεί ότι τα είπε αυτά επειδή συνοδευόταν από τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να μιλήσει ακόμα και για fake news!

Συγκεκριμένα, απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ερώτημα που του τέθηκε: «Όχι, όχι μισό λεπτό. Σας παρακαλώ μην αναπαράγετε εδώ τα fake news την αντιπολίτευσης. Η κυρία αυτή ήρθε μαζί με τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μαζί ήταν, δίπλα, γι’ αυτό έγινε αναφορά στην Εκκλησία. Επειδή μου την έφερε ο επίσκοπος».

Με ανακοίνωσή της σήμερα η Καθολική Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας ξεμπροστιάζει τον πρωθυπουργό ξεκαθαρίζοντας ότι «ο Αρχιεπίσκοπος όχι μόνον δεν παρέστη ούτε αυτοπροσώπως ούτε με εκπρόσωπό του στο σχολιαζόμενο συμβάν, αλλά τελούσε σε πλήρη άγνοια για την παρουσία της συμπολίτισσάς μας στην επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού. Ο Αρχιεπίσκοπος, δηλαδή, ουδέποτε δρομολόγησε ή άλλως πώς “διευκόλυνε” την επίμαχη συνομιλία της συμπολίτισσάς μας με τον κ. πρωθυπουργό».

Όπως τονίζει η Καθολική Αρχιεπισκοπή «είναι θλιβερό, για όποιον λόγο και αν αυτό έχει συμβεί, το όνομα του Αρχιεπισκόπου να εμπλέκεται σε ένα τέτοιο γεγονός, όταν μάλιστα η συμπολίτισσά μας που εμφανίζεται στα επίμαχα τηλεοπτικά πλάνα έχει τύχει της πολυετούς στήριξης της Αρχιεπισκοπής μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: