Ο,τι φάνε ό,τι πιούνε και ότι αρπάξει ο κ@λος τους – Στη μάσα πρώτοι για την πατρίδα τίποτα! Πυροτεχνήματα και ξέφρενο γλέντι στη Β. Ηρακλείου

Κοινοποίηση:
pyrotexn

Με πυροτεχνήματα, φαγοπότι και ατελείωτο χορό γιορτάζει η Θεσσαλονίκη την Τσικνοπέμπτη.

Από νωρίς επικρατεί το αδιαχώρητο στην Β. Ηρακλείου, όπου έχει στηθεί ένα υπαίθριο γλέντι. Μικροί και μεγάλοι, ντυμένοι μασκαράδες και μη, διασκεδάζουν στον δρόμο «σήμα κατατεθέν» για τα ολοήμερα πάρτι της Θεσσαλονίκης.

pyrotexn1

Η μουσική παίζει στη διαπασών, ενώ πολλοί ανεβαίνουν πάνω σε πάγκους και κολώνες χορεύοντας και διασκεδάζοντας το πλήθος.

“ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς”

Συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ φωνάζουν εκατοντάδες άτομα στη Βασιλέως Ηρακλείου, ζητώντας από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκη μέσα στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο των «16» του Europa Conference League.

Paokddd

«ΠΑΟΚ εσύ, εσύ θα προκριθείς. Στην Ελλάδα η καλύτερη ομάδα, στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι» είναι μερικά από τα συνθήματα που φωνάζουν οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τη Βασιλέως Ηρακλείου σε… θύρα 4.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΔΩΣΑΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ ΣΤΑ ΠΑΡΤΙ ΘΑ ΚΟΛΟΥΣΑΝ???

  2. Αυτο γίνεται χρόνια τώρα στην Θεσσαλονίκη. Ξέρεις τι ακους? “Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά και όλα τα άλλα………”. Τώρα το πηρατε χαμπάρι? Και μην παμε μακρυά, να θυμηθουμε λιγο…. Στις δημοτικές και περιφεριακες εκλογές που είχε βγήκε ο Ζέρβας με δευτερη αναμέτρηση με τον Ταχιάο. Ο Ταχιάος ήταν μπροστά μετά από συσπείρωση όσον έχασαν στην πρώτη αναμέτρηση που τον στήριξαν, αλλά φυσικά και από την ΝουΔούλα. Είχε δώσει γραμμή η ΝουΔούλα. Λιγο πριν τις εκλογές ο Σαββίδης, που δεν τα βρήκε με τη Νουδουλα, έδωσε γραμμη στους οπαδους του ΠΑΟΚ να ψηφίσουν Ζέρβα. Και έβγαλε το φαβορί εκτός. Όποιος κατάλαβε που ζουμε, κατάλαβε…. Για να μην πω περισσοτερα γιατί θα μιλήσω σκληρά για την γενική κατάσταση εδώ πανω (σαφώς υπάρχουν και εξαιρεσεις, δεν βάζω όλους τους πολιτες στο ίδιο καζάνι). Σε γενικές γραμμές, Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά και ο κωλος μας που θα βολευτούμε. Πονάει η ρημάδα η αλήθεια. Αυτή είναι η κατάντια μας.

  3. Και υστερα ψαχνετε στο Μακελειο για Ελληνες .Στεφανε οπως λες φυγε εξω στο εξωτερικο να σωθεις και εσυ αλλα και τα παιδια σου. Δεν υπαρχει αλλη λυση.

  4. Τα ΟΥΓΚΑΝΑ του ποδοσφαίρου στους δρόμους. Εύγε…

Comments are closed.