Ουπς! Καμπάνες ήχησαν από το Μαξίμου για την Όλγα – «Όλοι είμαστε περαστικοί από τα υπουργεία» είπε ο Μαρινάκης

Κοινοποίηση:
olga

Καμπάνες ολόκληρες και όχι απλά “καμπανάκια” ήχησαν σήμερα κατά την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη. Ναι, σωστά καταλάβατε, αποδέκτης η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Πρέπει να δείχνουμε μεγάλη προσοχή όταν ξοδεύουμε τα λεφτά του κράτους, ακόμα και όταν πρόκειται για 1 ευρώ, γιατί είναι λεφτά των πολιτών που πληρώνουν φόρους» είπε ο κ. Μαρινάκης αρχικά και συνέχισε:

«Είναι ένα μήνυμα και για το από δω και πέρα και αφορά όλους, όταν μιλάμε για χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού ασχέτως αν αυτά είναι περισσότερα ή λιγότερα, έστω και για 1 ευρώ χρειάζεται αυξημένη προσοχή. Είναι λεφτά των Ελλήνων πολιτών που πληρώνουν φόρους. Όλοι αξιολογούμαστε σε αυτές τις θέσεις. Όλοι είμαστε περαστικοί και προσωρινοί. Είμαστε εκεί όσο μας θέλει ο πρωθυπουργός που επιλέγει τους υπουργούς και πριν και πάνω απ’ όλα όσο μας θέλουν οι πολίτες αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ».

Καταλαβαίνετε κ. Κεφαλογιάννη. Τσίτα τα νεύρα στο Μαξίμου για την ανακαίνιση του γραφείου σας! Τσίτα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ) . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ…

Leave a Response