Ούρσουλα: «Κάντε συνεχώς εμβόλια, έχουν σώσει χιλιάδες ζωές» -Τα προωθεί ακόμη και σε μικρά παιδιά

Κοινοποίηση:
ωσδωσδωσδ

Όλα για την τσέπη της αφού ακόμη και τώρα αρνείται να δώσει στη δικαιοσύνη τα στοιχεία σχετικά με τις συμβάσεις που είχε υπογράψει με τον Μπουρλά και την Pfizer κατά την περίοδο της πανδηνίας για τα εμβόλια Covid

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πες μας πόσα πήρες Ούρσουλα για τα κορονοεμβολια;;;; γιατί σε ψάχνει η New York Times για κάτι μυνηματα με το Μπούρλα τα οποία σβήστηκαν……
    Λαμογια, Λαμογια μέσα στα σκάνδαλα και στο μαύρο χρήμα είστε όλοι.
    Θα λέτε Μερκελ και θα σταζετε μέλι.

  2. Σύμφωνα με δηλώσεις μαμάδων και γιαγιάδων, και άλλων γονέων, στο Ωνάσειο κάνουν ουρά κάθε μέρα παιδάκια που “σώθηκαν”.
    Στον Α., αριστούχο με Υποτροφία μαθητή της Πρώτης Γυμνασίου, που καλημερίζω κάθε πρω, διαπίστωσα ότι μετά από ανεξήγητο καρδιακό επεισόδιο, τοποθέτησαν Χόλντερ την Τετάρτη 27-09-2024 το μεσημέρι και το αφαίρεσαν για να εξάγουν συμπεράσματα την Πέμπτη 28-09-2024. Άλλα παιδιά και νέοι και λοιποί δεν προλαβαίνουν να πάνε ούτε στο σπίτι τους, από ότι πληροφορούμεθα διαρκώς από τα ΜΜΕ.
    Όσα παιδιά δεν εμβολιάσθηκαν, δεν είχαν την “ευκαιρία” να “σωθούν” και να “επισκεφθούν” και το Ωνάσειο. Έχασαν το “θαύμα” της σύριγγας λέει η Κυρία; Θα δούμε. Ακόμη μετράμε “θ-α-ύματα”της Κυρίας η θύματα. Ένα πολύ σημαντικό “α” κάνει την διαφορά.

Leave a Response