Ούτε καλημέρα τα παρτάλια της κομμουνιστικής αριστεράς! ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες!

Κοινοποίηση:
τσι

«Μαζί δεν κάνουν» Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Κουτσούμπας -και ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας ως προς αυτό.

 Μετά τις αντεγκλήσεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, που κατέστησαν ανέφικτη οποιαδήποτε συνεννόηση/συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων της Αριστεράς, η… αναγκαστική γειτνίαση -στα κοινοβουλευτικά έδρανα και μόνο- φαίνεται πως δεν είναι και… ό,τι καλύτερο για τον πρώην αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες κατά τη σημερινή διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προεδρείου της Βουλής, η… γλώσσα του σώματος τα λέει όλα. Τσίπρας και Κουτσούμπας δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά, ενώ και οι δύο είχαν σταυρώσει τα χέρια τους στο στήθος και έδειχναν μάλλον να βαριούνται…

tsipras_koutsoumpas_7
tsipras_koutsoumpas_2
tsipras_koutsoumpas_3
tsipras_koutsoumpas_4
tsipras_koutsoumpas_5
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο/Η ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις λέει:

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ εχουν προοδευσει ολοι,τα κονομισαν. το ατιμο το κεφαλαιο το ΛΙΜΠΙΖΟΝΤΑΙ ακομα ΚΑΙ ΑΥΤΑ τα παιδια της βιοπαλης και του μοχθου.

  2. Ο Κουτσούμπας και το μαγαζάκι του δεν κινδυνεύουν από την ΚΝΔούλα, από τις ψευτοαριστερές λινάτσες χάνει πελάτες.

  3. ROLEX χαβιαρι και Βελουχιωτη αρη ρε χαιβανια .ποιο κομμουνισμο ρεεεεεε !!!!! με εκατο σπιτια ο καθε συντροφος ??????

  4. Ο Κουτσούμπας όμως τα πάει καλά με την κόρη του Δρακουμέλ , αφού την χαιρέτησε εγκάρδια. Αυτός είναι ο κομμουνισμός ηλίθιε !

  5. Έχουν πολλά κοινά, μισούν τους Έλληνες, αγαπάνε μόνο τους λάθρο και τα πουστράκια, δεν γουστάρουν επενδύσεις, είναι νεοταξίτες, κλπ…..

  6. ποιο κοντα, ποιο κοντα ν’ανταλλαζουνε τα χνωτα τους.

  7. Κοίταχτε την αντιπολίτευση …το θέατρο του παραλόγου…με τη χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων ετών και δεν έκαναν τίποτα…γιατί? Διότι ανήκουν στην ίδια ομάδα με τα ίδια αφεντικά και διότι τρώνε καλά…

Comments are closed.