“Ο Άδωνις Γεωργιάδης «βόλεψε» τον κουμπάρο του στο υπουργείο Εργασίας”

Κοινοποίηση:
αδωνις

Στην αποκάλυψη ότι ο κουμπάρος του Άδωνι Γεωργιάδη, Γιώργος Κατοπόδης, πρώην πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου Δημοσίων Συμβάσεων, ανέλαβε με απευθείας ανάθεση να προσφέρει δικηγορικές υπηρεσίες στο υπουργείο Εργασίας έως τις 15 Δεκεμβρίου του 2023 έναντι τιμήματος 7.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, προχώρησε η αναπληρώτρια τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ραλλία Χρηστίδου.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Ραλλία Χρηστίδου υπενθυμίζει το μεγάλο θέμα που είχε προκληθεί το 2021 όταν επί πανδημίας ο Άδωνις Γεωργιάδης, σήμερα στο τιμόνι του υπουργείο Εργασίας, είχε βαφτίσει το παιδί του Γιώργου Κατοπόδη. Υπενθυμίζει επίσης ότι τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είχε τονίζει ότι δεν είναι θεμιτό να γίνονται κουμπαριές μεταξύ υπουργών και προέδρων ανεξάρτητων αρχών.

«Τώρα, κατά διαβολική σύμπτωση, με απευθείας ανάθεση που υπογράφηκε σήμερα ο “κουμπάρος” θα προσφέρει τις δικηγορικές του υπηρεσίες έως τις 15/12/2023 αντί τιμήματος 7.000€ πλέον ΦΠΑ!» αναφέρει.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία στη Διαύγεια όλα έγιναν με το γράμμα του νόμου. Απλά ρωτάμε, κε Υπουργέ ζητήσατε και από άλλα δικηγορικά γραφεία να υποβάλλουν προσφορά ή μόνο από την δικηγορική εταιρεία “ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ – ΜΠΑΚΟΥΛΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”;» ρωτά με νόημα η αναπληρώτρια τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σκληρή ανάρτηση για το θέμα έκανε και ο συντονιστής των ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης.

«Ο γνωστός “αδιευκρίνιστος λαδέμπορας” Άδωνης Γεωργιάδης “λαδώνει” τον κουμπάρο Κατοπόδη με απευθείας ανάθεση για δικηγορικές υπηρεσίες !! Αυτόν ντε που είχε κάνει την κουμπαριά επι πανδημίας! Αυτόν ντε που ήταν Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου Δημοσίων Συμβάσεων!» υπογραμμίζει επιδοκιμάζοντας την αποκάλυψη της Ραλλίας Χρηστίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Tελικά είναι και αυτός ένας κλόουν της πολιτικής. Επιβάλλει κεφαλικό φόρο στους εργαζόμενους συνταξιούχους, πρόστιμο δηλαδή επειδή κάποιος εργάζεται και παρά το ότι ο εργαζόμενος συνταξιούχος πληρώνει διπλό φόρο και για σύνταξη και εργασία και μάλιστα με ψηλότερους συντελεστές.Και το παρουσιάζει ότι κάνει χάρη στους εργαζόμενους συνταξιούχους που δεν κόβει το 30% της σύνταξης. Μας δουλεύει ψιλό γαζί. Θύματα ψάχνει για να δουλεύουν για την εφορία. Διαφωνεί με τον νόμο Κατρούγκαλου,αλλά συνεχίζει την προσωπική διαφορά, την εισφορά αλληλεγγύης των συνταξιούχων (άκουσον μέχρι 14%!!!, η ληστεία του αιώνα), κλέβει από τις συντάξεις των χήρων, και υποχρεώνει τους εργαζόμενους συνταξιούχους να πληρώνουν 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ!! (μία στην κανονική σύνταξη, δεύτερη φορά στην επικουρική σύνταξη και τρίτη φορά στην εργασία μισθό). Είσαι μεγάλος ληστής Άδωνι και σύντομα θα σου αποδείξουμε ότι δεν είμαστε βλάκες. Οσο για την αισχροκέρδεια ακόμα και στα βασικά είδη διατροφής εσύ και η ΝΔ φέρετε μεγάλη ευθύνη. Χαμένα κορμιά.

  2. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ……….

  3. Ο Μπουμπουκος, ειχε διορισει και την πεθερα του! Και καλοβολεψε στην Lamda, την “Κορη” του! Στον κουμπαρο, θα κολλαγε;

  4. Τι φάτσ σχιζοφρενούς είναι αυτή! Αυτός έπρεπε να είναι στο Δαφνί, όχι ο Γαρδέλης.

Comments are closed.