Ο Άδωνις «καρφώνει» την Λινού: Ναι, της δίναμε κρατικό χρήμα!

Κοινοποίηση:
GKGKHGHKGHK

Απίστευτο κάρφωμα του Άδωνι Γεωργιάδη στην Αθηνά Λινού πριν από λίγο με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X!

Η ανάρτηση του έρχεται να επιτείνει τον σάλο που έχει ξεσπάσει από την αποκάλυψη ότι η βουλευτής του ΣυΡιζΑ που πρόσφατα «δάκρυσε» για συνεργάτιδά του Άδωνι αλλά και χειροκροτούσε τον υπουργό υγείας μέσα στο κοινοβούλιο, είχε εισπράξει εκατομμύρια κρατικού χρήματος από το «σύστημα Μητσοτάκη»!

Ο υπουργός υγείας με την ανάρτηση του επιβεβαιώνει ότι το ινστιτούτο της οικογένειας Λινού έχει εισπράξει πακτωλό χρημάτων, λέγοντας μάλιστα ότι ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε το συγκεκριμένο γεγονός όταν την τοποθετούσε στο ψηφοδέλτιο του ΣυΡιζΑ!

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης καρφώνει τόσο βάναυσα μία πολιτικό που τον στήριξε προκλητικά και εξόφθαλμα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλλον επιβεβαιώνεται το ρητό: «Αν θες φίλο στην πολιτική, πάρε σκύλο»!

Κάθε η μέρα που ο Στέφανος Κασσελάκης διατηρεί την κυρία Λινού στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣυΡιζΑ, είναι σα να επιβραβεύει αυτή την απίστευτη σχέση διαπλοκής και συναλλαγής με κρατικό χρήμα, δοσμένο μάλιστα από το στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ντροπή σε όλα αυτά τα πολιτικά καθάρματα που δεν σέβονται τα χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων. Σταματήστε για ένα μήνα να πληρώνετε τους άθλιους κεφαλικούς φόρους και θα δείτε πόσο γρήγορα θα στρώσουν όλοι οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες. Στερείστε από τους πολιτικούς το χρήμα που τους κρατάει ζωντανούς και συνεχίζουν να βασανίζουν τους Έλληνες. Μποϊκοτάζ σε ότι σας κλέβουν, είτε είναι το κράτος είτε είναι οι πολυεθνικές. Όσον αφορά αυτή την κυρία Λινού μάθαμε ότι ο άνδρας της έγινε πρόσφατα ιερέας. Για γέλια και για κλάματα όλη η Ελλάδα.

Comments are closed.