Ο Έλον Μασκ αποκαλύπτει τις σκέψεις του για το τι πιστεύει ότι κρύβεται πίσω από τις θεάσεις UFO στις ΗΠΑ

Κοινοποίηση:
μασκ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX, Έλον Μασκ, πιστεύει ότι τα UFO που κάνουν την εμφάνιση τους στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι εξωγήινα μέσα, αλλά είναι πιο πιθανό τα «νέα προγράμματα όπλων» της αμερικανικής κυβέρνησης που είναι υψηλά ταξινομημένα.

Ο Μασκ, αποκάλυψε στην συνέντευξη που έδωσε στον Τάκερ Κάρλσον την Δευτέρα (8/10) ότι «δεν έχει δει κανένα εξωγήινο στοιχείο» και ότι «Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε», ενώ διερωτήθηκε «Από πού ήρθαμε; Πού είναι οι εξωγήινοι;»

Ο δισεκατομμυριούχος είπε ότι υπάρχουν πάνω από «6.000 δορυφόροι» σε τροχιά και ωστόσο «δεν χρειάστηκε ούτε μια φορά να κάνουν ελιγμούς γύρω από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο». Η SpaceX έχει πάνω από 6.300 ενεργούς δορυφόρους Starlink σε χαμηλή τροχιά στη Γη από τον Σεπτέμβριο του 2024, σύμφωνα με τον μη κερδοσκοπικό δορυφορικό μέσο CelesTrak.

Ο Κάρλσον των ρώτησε γιατί υπάρχουν αναφορές στη Γη ότι ο στρατός των ΗΠΑ πρέπει να κάνει «πολλούς ελιγμούς γύρω από αντικείμενα που δεν μπορούν να εξηγήσουν».

«Λοιπόν, τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι ένα πράγμα, αλλά υπάρχουν πάντα ένα σωρό απόρρητα προγράμματα που βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε ο Μασκ.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση πιθανότατα δοκιμάζει τακτικά «νέα αεροσκάφη, νέους πυραύλους και διαφορά άλλα» που είναι ταξινομημένα σε τόσο υψηλό επίπεδο που ακόμη και όσοι βρίσκονται ψηλά στην αλυσίδα διοίκησης του αμερικανικού στρατού μπορεί να μην γνωρίζουν ότι δοκιμάζονται.

“Κάποιος πιλότος βλέπει κάτι να κινείται γρήγορα και λέει, “Ε, είδα ένα ΑΤΙΑ!”, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα νέο πρόγραμμα που βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών.

Ο Μασκ, ωστόσο, δήλωσε ότι δεν θα κρατούσε αυτές τις πληροφορίες Μαρία από το κοινό εάν έβρισκε στοιχεία για εξωγήινους.

«Όσο κλάσματα του δευτερολέπτου δω τυχόν στοιχεία για εξωγήινους, θα τα δημοσιεύσω αμέσως στην πλατφόρμα X», είπε. «Πιθανώς θα είναι η νούμερο ένα θέση μας όλων των εποχών».

Το 2023, ο Μασκ είπε ότι ήλπιζε ότι οι μικροί πράσινοι άντρες ήταν αληθινοί και, το πιο σημαντικό, φιλικοί, αλλά δεν πίστευε ότι η κυβέρνηση έκρυβε την ύπαρξη εξωγήινων όντων από το κοινό.

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα έκανε πειράματα στους εξωγήινους αν γνώριζε την ύπαρξή τους για να δώσει εύκολα πράσινο φως στις στρατιωτικές δαπάνες.

Αν και καμία πρόσφατη θέαση εξωγήινων από μέλη της υπηρεσίας δεν επιβεβαιώθηκε ότι ήταν εξωγήινη ζωή στην κυβερνητική έκθεση του 2023, το Κογκρέσο απαιτεί από το Πεντάγωνο να εξετάσει τα αρχεία UFO που χρονολογούνται από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών εξέτασε 366 πρόσφατα εντοπισμένες στρατιωτικές παρατηρήσεις «αγνώστων ιπτάμενων φαινομένων» — ορολογία του Πενταγώνου για UFO.

Το περασμένο φθινόπωρο, το Πεντάγωνο εγκαινίασε μια νέα πύλη όπου νυν και πρώην μέλη των υπηρεσιών, κυβερνητικοί υπάλληλοι και εργολάβοι μπορούν να αναφέρουν θεάσεις ΑΤΙΑ.

Το Πεντάγωνο ερεύνησε σχεδόν 300 θεάσεις UFO μεταξύ 30 Απριλίου 2022 και 30 Απριλίου 2023.

Ορισμένα από αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα εμφάνιζαν «σχετικά με τα χαρακτηριστικά απόδοσης», συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών υψηλής ταχύτητας και της «ασυνήθιστης ικανότητας ελιγμών», σύμφωνα με την έκθεση.

Ωστόσο, η έκθεση ανέφερε ότι «καμία από αυτές τις αναφορές UAP δεν έχει αποδοθεί θετικά σε ξένες δραστηριότητες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response