Ο Αλέξης Τσίπρας και το θηριώδες Range Rover. Να το δώσουν στους πλημμυροπαθείς οι κοπρίτες. Όχι να το έχουν παρκαρισμένο έξω από το χαμαιτυπείο της Κουμουνδούρου

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

δώ και μέρες το Range Rover Sport, που χρησιμοποιούσε ο τ. πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι… παρκαρισμένο στην Κουμουνδούρου περιμένοντας το νέο του «αφεντικό».

Γιατί ο Αλέξης, εκτός από τα κλειδιά του κόμματος, φαίνεται ότι παρέδωσε και τα κλειδιά του θηριώδους τζιπ που χρησιμοποιούσε στο κόμμα για να το δώσει στον επόμενο ή στην επόμενη αρχηγό του κόμματος. Ενα αυτοκίνητο βέβαια που η αλήθεια είναι πως δεν το χάρηκε ο τ. πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο το πολυήμερο ταξίδι στις ΗΠΑ, λίγο η απόφασή του να παραιτηθεί από την ηγεσία έπαιξαν το ρόλο τους και δεν έκανε με αυτό τα χιλιόμετρα που του αναλογούσαν. Οχι ότι ο Τσίπρας θα μείνει χωρίς αυτοκίνητο αν τελικά παραμείνει σταθερή η απόφασή του να το παραδώσει. μια και ως πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής θα έχει και μεταφορικό μέσο και συνοδεία.

To Range Rover Sport παραμένει παρκαρισμένο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

To Range Rover Sport παραμένει παρκαρισμένο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Το συγκεκριμένο Range Rover Sport σύμφωνα με τις πληροφορίες του Autotypos.gr, είναι ένα από τα δεκάδες κατασχεμένα αυτοκίνητα από την ΕΛΑΣ από διάφορες εγκληματικές υποθέσεις. Το συγκεκριμένο είναι από αυτά που κατάσχονται από καταδικασμένους εμπόρους ναρκωτικών

Το συγκεκριμένο Range Rover Sport του Αλέξη Τσίπρα έχει ένα εξακύλινδρο (V6) κινητήρα πετρελαίου 3.000 κυβικών, ιδιαίτερα ευρύχωρο και πολυτελές.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Δώσε τη λιμουζίνα στον …Ζάεφ για δώρο, πες του ότι πας τα παιδιά στο ιδιωτικό και παραθέριζες στο κότερο του εφοπλιστή και μετά πες του ότι ονόμασες το παιδί σου …Ερνέστό. Αμ λαθρολάγνε πινόκιο ανθέλληνα μνημονιάκια Τσίπρα, ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα δολοφονήθηκε κυνηγημένος στη ζούγκλα, δεν πήγαινε τα παιδιά του σε ιδιωτικό και έβλεπε μπάλα δίπλα στον Βαρδινογιάννη! Α ρε πινόκιο που έκανες μάγκα τον ανύπαρκτο κούλη στηρίζοντας λοκντάουν, Χαρδαλιάδες, Τσιόδρες και Βασιλακόπουλους και είχες σύμβουλο τον …Γεροτζάφια που ζήταγε σκληρότερα λοκντάουν! Ρε τράβα στον Ζάεφ να του πεις ότι έκανες το Όχι Ναι στο δημοψήφισμα υποκριτή μπολσεβίκε που καθόσουν δίπλα στον Βαρδινογιάννη στο Οακα, εσύ που κάνεις τον…αριστερό.

  2. ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ

  3. Στην κατηγορία αυτοκίνητο ο Αλέξης; Όυτε καν στο Lifestyle. Λες και γράφετε για τον τζίγκερ..

    1. Και σε νεο γραφειο στο παμθοινο…….. κεντρο των Αθηνων…σαν γνησιοσ αρηστερος διπλα στιν Βουλη με ενα στρατο φιλιππινεζομπατσων μαζι του

  4. Tα Range Rover
    είναι για κωλλαρακια ξεχειλωμένα…..
    δεν κάνουν για τον κάμπο
    εκει έχουν τα Porsche Cayenne!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Πριν γίνει ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ, Ο ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΣ ΈΚΑΝΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉ ΔΉΛΩΣΗ ΜΕ 7,000€.
    .
    ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΜΕ ΨΕΜΜΑ ,ΖΩ ΣΤΟ ΕΝΟΊΚΙΟ.
    ΠΑΤΈΡΑΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΜΕ ΧΟΎΝΤΑ

    .
    ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΔΙΣ…

  6. Με έναν νόμο και με ένα άρθρο! Σωστός ο Αλέξης! Πήξτε εσείς κορόιδα.

  7. Γεια θου ρε Αλεκθη απο…..μουνιστης τωρα σπρωχνεις αμερικλανοκινητες λουγκρες στο… θρονο που καθοσουνα!

  8. Τσίπρα πόσα πήρατε από τις φαρμακευτικές και στηρίξατε τα λοκντάουν του κούλη και τα μηνύματα για να πάμε στο κουρείο όταν χιλιάδες αλλοδαποί μπαίνανε ελεύθερα και συνωστισμένοι σε βάρκες; Γιατί όταν κατάντησες ο εμβολιάκιας του κούλη, έγινε ο κούλης παντοδύναμος! Του ψήφισες και τις Πρέσπες που ο ίδιος δεν μπορούσε να περάσει, οπότε έγινες και το γιουσουφάκι του κούλη εκτός από το γιουφουφάκι του Ζάεφ. Αν έκανες αντιπολίτευση στα μπόλια και στα λοκντουν Τσιπροπινόκιο, όλα θα ήταν αλλιώς και ο κούλης θα είχε πέσει! Εσύ έγινες ο εμβολιάκιας του κούλη και έχασες με 24 μονάδες διαφορά από αυτόν που κατέστρεψε την Ελλάδα. Μέχρι κσι νόμο για απαγόρευση του Ηλία έφερες Τσιπροζάεφ για να στηρίξεις τον κούλη των εμβολίων! Δεν ξεχνώ Τσιπροζάεφ …αριστερέ με τα παιδιά στο ιδιωτικό!

  9. Αριστερο αρχίδι με δεξιες τσεπες για παντελόνιασμα

  10. Τσιμπλα τι κλαρινο εκανες απο τον ελληνικο λαο Τετοιο φλαουτο αιωνιε φοιτητη της αριστερας ουτε η τζουλια δεν ρουφηξε Με την ιδια κατηφορα θα πατε στις επομενες εκλογες με τον λουστρακο

  11. Ο προδότης τω
    οραμάτων της αριστεράς και της πατρίδας μας συνεχίζει να προκαλεί με τις επιλογες του….

Comments are closed.