Ο Αρκάς “πυροβολεί” για ακόμη μια φορά! Το νέο σκίτσο με την σβάστικα που θα συζητηθεί (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
arkas-1-768x674

Ο Αρκάς στο σκίτσο του κάνει λόγο για συκοφάντηση ακόμη και για… νεκρό, δείχνοντας έναν άνδρα με σβάστικα στο μπράτσο να λέει: “ «Αν κάποιος ενοχλεί, συκοφάντησε τον, αν δεν πιάσει αυτό, διαστρέβλωσε αυτά που λέει, αν δεν πιάσει ούτε αυτό διάδωσε ότι είναι νεκρός κι αν δεν πιάσει ούτε αυτό φρόντισε να γίνει». 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ναι, καλά τα λέει όλα! Και οσοι εχουν ενοχληθεί με τα τελευταία σκίτσα του Αρκά είναι γιατί δεν τους αρέσει η Αλήθεια ή είναι ηλίθια και δεν μπορουν να καταλάβουν το αληθινό νόημα των γραπτων του.
    Χρειάζεται να εχεις και μια εφυία για να μπορέσεις να τα κατανοήσεις – οι ηλίθιοι δεν μπορουν, γι αυτό και αντιδρουν. Τα παίρνουν ολα προσωπικά… ή τα καταλαβαίνουν και τα παρακαταλαβαίνουν απλά δεν περίμεναν πως θα ερθει η στιγμή που θα καταλάβαιναν οι άλλοι ποιοί στ αλήθεια ήταν και τι έκαναν τόσα χρόνια! Ε, αυτό τους εγραψε ο Αρκά, “σας πήραμε χαμπάρι…” Και τι κανουν αυτοι; -διεστραυλώνουν αυτα που λεει. Οτι κανουν τοσα χρονια ολοι οι πολιτικοι. (ντόπιοι και εξωτερικοι, τα ιδια σκατα ειναι ολοι τους).

Comments are closed.