19/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Ο Α.Πορτοσάλτε δίνει τη «λύση» του για την ακρίβεια: «Να μην αγοράζουμε όλο το καρπούζι αλλά μόνο μια φέτα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
portosalte-scaled-

Ο δημοσιογράφος επί της ουσίας ισχυρίστηκε ότι πρέπει να αλλάξουν την συμπεριφορά τους οι πολίτες

Ο Άρης Πορτοσάλτε υπερασπίστηκε για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση στο θέμα της ακρίβεια και παίρνοντας το ρόλο… οικονομολόγου έδωσε τη δικιά του «λύση». 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, οι πολίτες δεν πρέπει να το παίζουν «large» σπρώχνοντας καρότσι στο σούπερ μάρκετ, αλλά να κρατούν… μικρό καλαθάκι.

«Λέω… μήπως αντί να πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ και να σπρώχνουμε καρότσι ή δυο καρότσια μαζί, γυρίζαμε στο καλαθάκι λέω, λέω, μήπως δηλαδή άλλαζε λίγο η συμπεριφορά των καταναλωτών» είπε ο Πορτοσάλτε και προέτρεψε τους τηλεθεατές να μην αγοράζουν ολόκληρο το καρπούζι, αλλά μια φέτα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Πορδοσαλταρισμένε, αγόρασα αλυσοπρίονο να κόβω τις κονσέρβες στη μέση.

  2. Τη μία ο Λιάγκας κατηγόρησε τις γιαγιάδες να μη ταιζουνε πολύ τα παιδιά για να μη γίνουν παχύσαρκα “και να μείνει νηστικό δεν έγινε κάτι”, ο Πορδοσάλτε καθημερινά μας ζητάει να “αλλάξουμε” προς τη φτώχεια και να μη γκρινιάζουμε, “τι το θες το αυτοκίνητο και την βενζίνη, τι το θες το σουπερ μαρκετ..μία φέτα” …όπως οι Ολλανδοί , να γίνουμε Ευρωπαίοι , “τι το θες το καφεδάκι/ποτάκι έξω” …μόνο δουλειά , ύπνο και φόρους… απλά πράγματα…ευρωπαικά

  3. ακόμα βλέπουν τηλεόραση τα αμνοερίφια αυτόν τον κερχανατζή;; ρε ούστ…

  4. Έχει δίκαιο ο καλός μας άνθρωπος ο πρωτοσαλτε…. Όπως και αν θες να πας σε οίκο ανοχής να συνουσιαστεις και δεν σε φτάνουν ρε αδερφέ….δεν θα τον βάλεις όλο μέσα ίσα ίσα που θα τον ακουμπήσεις… Μια μικρή γεύση να πάρεις… Παραπάνω δεν χρειάζεται…

  5. Πολύ έχεις καβαλήσει το καλάμι ανόητε. Εμείς μια φέτα , εσύ δυό καρπούζια ολόκληρα.

  6. Γιατί αυτός όταν το τρώει ζητάει μόνο ένα μέρος ή όλο τον άξονα?

  7. Κανει και κρυο παλι τη πορδη ευλογατε και τα λεγομενα της? Εχω ανοιξει πορτοπαραθυρα να αεριστει το σπιτι!

  8. Κακώς που υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις ή έστω αναφορές για τα λεγόμενα ηλίθιων βολεμένων. Απαξίωση είναι το μόνο που τους ταιριάζει.

  9. ο μητσοτακης ο μαλακας μια φετα αγοραζει γιατι να αγοραζουμε εμεις τι ειναι αυτος

  10. καλα ποσο μαλακας ειναι αυτος ο σαλτιμπαγκος εχω ακουσει μαλακιες αλλα αυτος παιρνει οσκαρ και εσυ να αγοραζεις το σαλαμι σε φετες και να κανεις τον πατο σου κουμπαρα

  11. Ο Αρούλης λέει μαλακίες αλλά ώρες ώρες πετάει και κανα σωστό όπως αυτό που είπε “να κάνουμε τον γκόμενο του Κασελάκη πρωθυπουργό”. Πολύ σωστό, αφού είμαστε αμερικάνικη αποικία γιατί να έχουμε και να χρυσοπληρώνουμε τους μεσάζοντες Κούλη Τσίπρα Σαμαρά Καραμανλή και να μην έχουμε απ΄ευθείας αμερικάνο πρωθυπουργό έστω και πούστη; Θα γλυτώσουμε τους μεσάζοντες και θα μας έρχεται πιο φτηνά.

  12. Μία φέτα ????? που να τα βρούμε τα λεφτά για μία φέτα έτσι όπως μας κατάντησαν οι σπόνσορες σου… Θα αγοράζουμε μόνο τα κουκούτσια.

  13. Μια φέτα να αγοράζεις εσυ κι αυτή να σου κάτσει στον άχρηστο λαιμό σου.

  14. Πρόσεχε τη λέει ο πρόεδρος Χιλής θα πάω εκεί να δω τη σημβενει δεν θα μας πούνε αυτοί εννοεί Αργεντινή αν θα βάλουμε πρέσβη κουμουνιστη εμείς των επιλέγουμε σύμφωνα με συμφέροντα Χιλής βλέπω οργάνωση κσι τη κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια σκεφτητε

  15. Eσυ π@τανα τουρκοπορτοσαλτε ποσα καροτσια παραγγελνεις απο τον ΑΒ και στα κουβαλανε οι μπατσοι πανω στο παλατι σου;

  16. Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ “ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙΑ” ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ………ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΙ!!!

  17. Εάν γίνει αυτό ρε σκ@τομ@λάκα, τότε θα αρχίσει να κοστίζει η φέτα όσο ολόκληρο το καρπούζι. Όπως δλδ έγινε στις ΗΠΑ κ μεταδίδεται παγκοσμίως, σκ@τομ@λάκα!
    Εμείς δλδ πληρώνουμε τους αστυνομικούς του για να το προστατεύουν από εμάς τους ίδιους, για να μην τον δείρουμε στο δρόμο!

  18. ΞΕΡΕΙ Η ΠΟΡΔΟΣΑΛΤΑ ΑΠΟ ΦΕΤΕΣ-ΦΕΤΕΣ

Comments are closed.