Ο Βαλάντης ξεσπάει κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά»

Κοινοποίηση:
valantis_psomiadis

Το πάτημα του σταφυλιού πρόσφερε στον Παναγιώτη ψωμιάδη, όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά, μία άλλου είδους ηδονή. Ο πρώην βουλευτής, ο όποιος συμμετέχει φέτος στη Φάρμα, με τη δοκιμασία που τους έβαλε το realitt toy ANT1, ένιωσε σαν πλανητάρχης που πατάει πάνω στους ανθρώπους.

Με αφορμή την ατάκα αυτή ο Βαλάντης ξέσπασε κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου είπε χαρακτηριστικά ότι:

«Προχθές το βράδυ, έτυχε να βλέπω Φάρμα. Ρωτάνε τους παίκτες για τα σταφύλια που πατάγανε πως αισθανόντουσαν και όταν έφτασε η ώρα του Ψωμιάδη του πρώην νομάρχη, τον ρωτήσανε πως αισθανόταν όταν πάταγε τα σταφύλια και ακούω με τα αυτάκια μου και δεν πίστευα ότι το άκουγα, ότι αισθανόταν σαν πλανητάρχης που πατάει κεφάλια ανθρώπων ή κάνω λάθος;

Παιδιά μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά. Σοκαρίστηκα. Δε ξέρω εσείς πως το παίρνετε, αλλά εγώ σοκαρίστηκα. Βγάλτε συμπεράσματα»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τώρα που πιάσανε οι βροχές καλό θα ήταν όλοι να έχουν στην Φάρμα μια βρεγμένη σανίδα με καρφιά και να τον βαράνε μέχρι να μετανοήσει τον Πανίκα ! Γαρδέλη άρπα τον !

    1. Ο γαρδελης την κοπανησε.
      Οσο γιαυτο που ειπε αποκαλυφτηκε ποσο σαπιος ηταν οταν σαν περιφερειαρχης ελυνε κι εδενε στην μακεδονια.
      Για δες ρε κατι αχρηστους που ηταν μες στα πραγματα τοσα χρονια.
      Αλλο εκτος απο αερολογιες δεν ξερει να πει μετα του φταιγε ο γαρδελης που ελεγε παπαρολογιες…
      Αντε σπασε ρε μαλακα που ελεγε και το τραγουδι του τοτε

Comments are closed.