Ο Βασιλιάς Κάρολος μιλά για τα 40 χρόνια του Πρίγκιπα Χάρι

Κοινοποίηση:
Prince-Harry

Την Κυριακή, ο πρίγκιπας Χάρι γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του, και αυτή ήταν η πρώτη φορά από το 2021 που η βασιλική οικογένεια και οι απομακρυσμένοι συγγενείς του εξέφρασαν δημόσια τις ευχές τους. Ο βασιλιάς Κάρολος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έστειλαν τις θερμές τους ευχές στον Δούκα του Σάσεξ.

 

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στα social media δημοσίευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι, όπου ποζάρει χαμογελαστός, ντυμένος με ένα κομψό γκρι κοστούμι και λευκό πουκάμισο. Η ανάρτηση συνοδευόταν από την ευχή: «Χρόνια πολλά στον Δούκα του Σάσεξ για τα 40α γενέθλιά του σήμερα»..

Αυτή η δημόσια αναγνώριση των γενεθλίων του πρίγκιπα Χάρι υπογραμμίζει τη σημασία της οικογενειακής σύνδεσης, παρά τις προκλήσεις που έχουν αντιμετωπίσει οι σχέσεις εντός της βασιλικής οικογένειας τα τελευταία χρόνια. Οι ευχές αυτές δείχνουν ότι, παρά τις διαφορές τους, οι δεσμοί αίματος παραμένουν ισχυροί.

Ταυτόχρονα, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκαν την ανάρτηση της βασιλικής οικογένειας στον δικό τους λογαριασμό Instagram Stories και στο “X”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response