Ο Βελόπουλος καταδικάζει την παρουσία Έλληνα αξιωματικού στον τουρκικό «εορτασμό» για την γενοκτονία των Ελλήνων

Κοινοποίηση:
ψσαψασψαψα

Σάλο έχει προκαλέσει το γεγονός ότι «κάποιος» θεώρησε «πρέπον» το να παραστεί ανώτατος Έλληνας Αξιωματικός στη δεξίωση που έλαβε χώρα στην τουρκική πρεσβεία της Αθήνας, με αφορμή τους εορτασμούς της Τουρκίας για τη σφαγή των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, με την ελληνική κυβέρνηση να τηρεί σιγή ιχθύος επί του θέματος.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσει να περάσει έτσι, σχολιάζοντας σε σημερινή του ανάρτηση πως η παρουσία Έλληνα αξιωματικού στον τουρκικό «εορτασμό» για την γενοκτονία των Ελλήνων είναι «προσβολή κατά του έθνους και των μαρτύρων μας» και «αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας».

«Προσβολή κατά του έθνους και των μαρτύρων μας η παρουσία Έλληνα αξιωματικού στον τουρκικό “εορτασμό” για την γενοκτονία των Ελλήνων
Η παρουσία Έλληνα αξιωματικού στην τουρκική πρεσβεία για τον επαίσχυντο εορτασμό της γενοκτονίας των Ελλήνων από τους σφαγείς του Κεμάλ την 30ή Αυγούστου του 1922, αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας.
Το γεγονός ότι η επίσκεψη αυτή αποκαλύφθηκε από την ίδια την τουρκική πρεσβεία, αποτελεί πραγματικό όνειδος για την κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου άμυνας.
Η κυβέρνηση των εθνικών υποχωρήσεων μετατρέπεται σε κυβέρνηση της εθνικής ταπείνωσης και της προσβολής της ιστορικής μνήμης.
Με την Ελληνική Λύση, μόλις ο ελληνικός λαός της δώσει την δύναμη, όποιος αμφισβητεί, πολλώ δε “εορτάζει” τις σφαγές και τις γενοκτονίες των Αγίων Προγόνων μας, θα τιμωρείται παραδειγματικά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠ…………..ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΤΟΙΑ ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ…..ΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΟΘΡΟΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ…..ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΗΤΕΣ

  2. Ποιος ξεφτίλας στρατηγός ήταν αυτός που πήγε! Ρε τι κάνουν μερικά καθίκια για να πάρουν γαλόνια.

  3. ΕΓΩ ΕΤΣΗ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΘΕ ΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓ ΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΩΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧ Ω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΝΤΟ ΣΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨ Η ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟ ΥΡΓΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑ ΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩ ΝΗ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΗ ΚΑΙ ΑΡΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ Ε ΔΙΩΧΝΑ ΚΛΩΤΣΗΔΩΝ

  4. Ποσο πιο κατω να πεσουμε;
    Δεν υπαρχει πατος τελικα.
    Και δλδ οι μογγολοι ηρθαν ποτε τους να τιμησουν τον αγωνα μας την 25 η μαρτιου;
    Οχι βεβαια

Leave a Response