Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει τους κινδύνους της εφηβείας και τη σημασία της οικογένειας

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (570)

Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε την είσοδό του στη νέα τηλεοπτική σεζόν του Στούντιο 4, συναντώντας τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε τις εμπειρίες του σχετικά με τους κινδύνους που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του και την επιθυμία του να προστατεύσει τα παιδιά του από παρόμοιες καταστάσεις.

 

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε ότι η αποφυγή εκτροχιασμού στη ζωή του οφείλεται κυρίως στην αγάπη που έλαβε από την οικογένειά του, καθώς και στον φόβο της ευθύνης που ένιωθε όταν επέστρεφε στο σπίτι. Αυτός ο συνδυασμός τον κράτησε σε σωστό δρόμο. Επιπλέον, αναφέρθηκε σε επικίνδυνες στιγμές της εφηβείας του, όπως το γεγονός ότι στα 12-13 χρόνια του οδηγούσε μηχανή χωρίς κράνος και με παντόφλα για να επισκεφθεί μια φίλη στο διπλανό χωριό, υπογραμμίζοντας έτσι τους κινδύνους που είχε διατρέξει.

«Νομίζω ότι πρέπει να τα κάνουν τα παιδιά όλα αυτά, που έκανα και γω, για να στηριχτούν στα πόδια τους και να δουν πως είναι η ζωή. Προτρέπω τα παιδιά μου να κάνουμε πράγματα μαζί. Δηλαδή και τώρα στην Ταϊλάνδη ήμασταν μόνοι μας, με μια βάρκα, πηγαίναμε σε ένα νησί να που είχε μαϊμούδες και ήμασταν μόνοι μας. Μετά ήρθαν οι άλλοι τουρίστες πίσω. Πλησιάσαμε μόνοι τις μαϊμούδες, τους δώσαμε να φάμε και δεν φοβόμασταν. Τους έλεγα να βουτήξουν πιο βαθιά, να δουν το ένα και το άλλο».
«Χρόνο με τον χρόνο αλλάζουν κατ’ αρχήν τα παιδιά σου, πως είναι, το ρεπερτόριο που ακούνε γιατί πάντα στο αυτοκίνητο η κόρη μου βάζει… τα πάντα! Ο γιος μου θαυμάζει την αδελφή του και νομίζω ότι καλά κάνει γιατί έχει μια μουσική παιδεία» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Στάνκογλου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην επιστροφή της καθημερινής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response