Ο Γιώργης τους χορεύει ακόμα και νεκρός. Ντοκουμέντο. Τι είχε καταθέσει ο Παπαδόπουλος για τον φάκελο της Κύπρου και τους προδότες πολιτικούς. Τον αμπάρωσαν στα έγκατα της Βουλής. 49 χρόνια μετά, αναζητήσαμε και βρήκαμε την “πεθαμένη” αλήθεια”

Κοινοποίηση:
1_SK.indd

teaser22-7

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_Maketa_Radio_MAKTV.indd

 Στο φύλλο του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ  21 και 22-7-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΣΥΡΙΖΟΚΡΑΤΙΑ.. ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ” ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΄΄ΤΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ BEST SELLER. . Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ . ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  2. ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΣΥΡΙΖΟΚΡΑΤΙΑ.. ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ” ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΄΄ΤΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ BEST SELLER. . Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ . ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.

  3. Πολύ μπερδεμένος ο ρόλος του Παπαδόπουλου εδώ.

    Ότι πιέσεις και να υπήρχαν, γιατί να φύγει η μεραρχία;

    Μεγάλο ερωτηματικό, αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει.

  4. Ο ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣΈΛΛΗΝΑΣΠΑΤΡΙΏΤΗΣ Μετά τους Μεταξά καιΚαποδίστρια ήταν ένας.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ.ΑΘΆΝΑΤΟΣ.

    1. Θοδωρής, Ιωάννης, Γιάννης, Γιώργης έτσι τους λέω χρόνια τώρα σε όλους κατάμουτρα και σ’όποιον αρέσει. Είναι πολλοί που τους νοσταλγούν αλλά είμαστε σκόρπιοι. Δυστυχώς, όμως κάτι θα γίνει.

  5. AN ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΄’ ΧΟΥΝΤΑ” Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.? ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ?

  6. AN ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΄’ ΧΟΥΝΤΑ” Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ . ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.? ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΣ?

  7. ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΄΄ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ΄΄ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

  8. Ο Διονύσης Ελευθεράτος είναι ένας αλήτης κομμουνιστής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συντρόφι του Πέτρου Κωνσταντίνου ιδρυτή του ΚΕΕΡΦΑ.
    Ο Ωνάσης παρεχώρησε για χρήση την έπαυλη του στον Παπαδόπουλο, διότι ήταν ανέστιος λόγω της παραχωρήσεως της μοναδικής οικίας του στην κόρη του.
    Το μέγαρο επί της Πάρνηθος δημόσιο και εις χρήσιν του εκάστοτε ανωτάτου άρχοντος.

    1. ουγκ ναι, Ποθουμε εναν τρελοδικτατορα να μας καβαλαει γιατι νιωθουμε δουλοι

      1. Δούλος είσαι και τώρα με τη δημοσκατία και μάλιστα φολιασμένος,κάτσε να σε κυβερνάνε κρετίνοι.Σε λίγο θα σου δώσουν και την ηλ.ταυτότητα με το 666 και θα την πάρεις σαν καλό σκλαβάκι, μούλε

        1. τωρα ψηφιζω, δε ποθω εναν καραβανα του 0% να με καβαλησει. Ξυπνα, μη νιωθεις δουλος, σηκωσε κεφαλι

  9. Πιστεύω ότι ο Βορίδης πρέπει να πάει στο τζαμί να τον βραβεύσει ο Χασάν που τους το άνοιξε! Ο Πλεύρης ζήτησε συγνώμη από την Εβραϊκή κοινότητα τη μέρα που πήρε το Υπουργείο γιατί αυτοί θυμόντουσαν τι έλεγε εναντίον τους! Ο Χασάν μπορεί και να μην θυμάται τι έλεγε ο Βορίδης για τζαμί και λαθρομετανάστες! Οπότε Χασάν ….βραβεύσει Βορίδη που πολεμάει Ηλία και του άνοιξε το τζαμί! Τιμητική πλακέτα να του δώσει του Βορίδη και το Κεερφα των λαθρομεταναστών!

  10. Μήπως τον μπερδεύεις με τον Ιωαννίδη; όταν έγινε το Κυπριακό δεν ήταν αυτός πρόεδρος, ο Ιωαννίδης έκανε κουμάντο.

  11. O προδότης της Κύπρου που απόσυρε την ελληνική μεραρχία το 1968, ο πράκτορας της CIA, αυτός που πρώτος καταπάτησε την Πάρνηθα χτίζοντας τη βίλα του στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού (τη δεύτερη βίλα του, την άλλη του την είχε παραχωρήσει ο Ωνάσης στο Λαγονήσι).
    Το λαμόγιο με τα σκάνδαλα στο χακί (ψάξτε το ομώνυμο βιβλίο του Διονυση Ελευθεράτου και θα βρείτε μεσα παπάδες).
    Το μόνο που του αναγνωρίζω είναι οτι ποτε του δεν έγλειψε για να αποφυλακιστεί.

    1. Ο Διονύσης Ελευθεράτος είναι ένας αλήτης κομμουνιστής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συντρόφι του Πέτρου Κωνσταντίνου ιδρυτή του ΚΕΕΡΦΑ.
      Ο Ωνάσης παρεχώρησε για χρήση την έπαυλη του στον Παπαδόπουλο, διότι ήταν ανέστιος λόγω της παραχωρήσεως της μοναδικής οικίας του στην κόρη του.
      Το μέγαρο επί της Πάρνηθος δημόσιο και εις χρήσιν του εκάστοτε ανωτάτου άρχοντος.

  12. Σε λίγο θα μας πείτε πως ήταν ήρωας ο προδότης της Κύπρου

    1. Μήπως τον μπερδεύεις με τον Ιωαννίδη; όταν έγινε το Κυπριακό δεν ήταν αυτός πρόεδρος, ο Ιωαννίδης έκανε κουμάντο.

      1. Χουντα ηταν και οι δυο, 0% ειχαν. Ποιος απεσυρε την ελληνικη μεραρχια απο τη Κυπρο που ειχε κρυφα στειλει ο Γεωργιος Παπανδρεου, γνωριζεις?

  13. Στέφανε καλό θα ήταν τα κείμενα που δημοσιεύονται στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ειδικά για τα εθνικά θέματα, να τα ανεβάζετε μετά από ημέρες στο σάιτ για να πληροφορούνται όσο περισσότεροι Έλληνες γίνεται όσα θάβουν οι πουστροδηκρατικοτοξότες.

  14. Έπρεπε νά κήρυξη αμέσως εκλογές μετά θά ήταν αλλιώς τά πράγματα

  15. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος πρώτος εισήλθε στην Σχολή Ευελπίδων, πρώτος εξήλθε με άριστα.
    Νονός του ο Γεώργιος Παπανδρέου.

  16. Ρε γνήσιε από τα LIDL, αυτοί που προσκυνάς ούτε στον στρατό δεν υπηρέτησαν! Άλλος έκανε τον κουφό, άλλος εξαγόρασε την θητεία του, άλλος είχε πλατυποδία, άλλος κωλοφαρδία, τελευταία μας προέκυψε γεροντολάγνος και πάει λέγοντας. Το πόσο παλαβός ή αμερικανοκίνητος ήταν, φάνηκε όταν άρχισαν οι εξορύξεις πετρελαίου στον Πρίνο δίχως κανένα “συνεταιράκι”, εκτοπίστηκε από τον αγγλόσπρωχτο και σιχαμερό κίναιδο Ιωαννίδη.
    Αυτοί που λιβανίζεις, μας πάνε σε αποικιοκρατική σύμβαση με ηγέτη τον κωλότουρκο. Κι εσύ, γράφεις παπαριές!

    1. χαιρω πολυ χαιροπουλος, εννοειται οτι καταδικαζω και τον “κουφο” ψευτοθναρχη καραμανλη. Τον κανατε μαγκα οταν του δωσατε 54%. Εσυ λιθανιζεις προδοτες και φελλους, εγω ποτε γιατι ειμαι με την Ελλαδα. Ριξε κι ενα χαιλ τωρα

  17. Ο Προδοτης της Κυπρου Παπαδοπουλος, ειχε και το θρασος και κατηγορουσε κι απο πανω αλλους ???

    1. Έλεος, ανιστορητε… Ποιον λες προδότη??? Μόνο καλό έκανε στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Έχει καμία σχέση με το ψευτορωμεικο που κυβερνά από τότε??? Όλοι αυτοί έχτισαν τις πολιτικές τους καριέρες πάνω στους τόνους λάσπης που έριξαν στον Γεώργιο Παπαδόπουλο… Η αλήθεια πρέπει να βγει στο φως….

      1. το μονο “καλο” για σας ειναι οτι υπονοουσε πως ανηκετε σε καποια ανωτερη αρια φυλη για να χαιρεστε χα χα χα

    2. Φίλε, διάβασε το ιστορικό σου. Ο Ιωανίδης ήταν που πρόδωσε την Κύπρο και όχι ο Παπαδόπουλος. Εκείνη την εποχή ήταν στη φυλακή. Ο Ιωανίδης ήταν ο προστάτης των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Μην ξεχνάτε τον Μακάριο που κάλεσε τους Τούρκους μέσα.

  18. Τον φυλούσε ο πατέρας μου στις φυλακές Κορυδαλλού. Δοκίμαζε το φαγητό του. Τέρας πειθαρχίας, μες το καταχείμωνο μπάνιο από το πρωί στις πέντε με κρύο νερό. Τα σκουλήκια τον έχωσαν στη φυλακή, όπως τον Κασιδιάρη, για να σιγήσει και η τελευταία εθνική φωνή του τόπου.

  19. Σίγουρα, και πεθαμένο τον φοβούνται τον Παπαδόπουλο τα χεστόμουτρα, οι εχθροί του έθνους και του Θεού.

  20. πόσο υποτιμητικο να θαυμαζεις εναν παλαβο αμερικανοκινητο δικτατορα……….

    1. Επειδή έχετε ταπεινά ελατήρια για τα ανθελληνικά σας σχόλια, μάθετε ότι, με εξαίρεση τον προδότη Ιωαννίδη,, όλοι οι ηγέτες της 21ης Απριλίου, είχαν πολεμήσει στο μέτωπο της Αλβανίας, στους αγώνες απελευθέρωσης της Κύπρου από τους σκατο-εγγλέζους και τους σκατότουρκους.
      Οπότε, ανεξήγητος παραμένει ο δικός σας θαυμασμός για τους αμερικανοσιωνιστές κερατάδες που ψηφίζετε.

      1. θα μας τρελανεις σιωνοπληκτε φασιστα?? εγω θαυμαζω τους αμερικανους? αφου απεχθανομαι το οργανο τους τον παπαδοποιυλο σημαινει οτι απεχθανομσαι και τους ιδιους. Κανε ενα κρυο ντους να συνελθεις

    2. Άμα δεν ξέρεις δεν μιλάς…
      Ένας επενίτης γνωστός μου μου είπε κάποτε, ότι το βράδυ που ο Παπαδόπουλος μπήκε με τα τανκς στο μπουρδέλο την Βουλή δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το υπουργείο εξωτερικών της Αμερικής.
      Ο υπουργός ο ίδιος με φωνή αγριεμένη φώναζε: “ποιοι είστε εσείς, ποιος σας είπε να κάνετε κάτι τέτοιο” κλπ… Μόλις όμως οι συνεργάτες του Παπαδόπουλου του είπαν ότι δεν γουστάρουν κομμουνιστές και Σοβιέτ, οι αμερικανοί είπαν: “α…OK….”
      Κομμουνισμός, ο θάνατος της ατομικότητας και της ελευθερίας του ατόμου. Σωστός ο ΠΑΠ…
      Αριστερισμός: μίσος για τη πατρίδα και τους γηγενείς πολίτες, η πανούκλα της νέας τάξης.

    3. Εντάξει. Και οι σύγχρονοι πολιτικοί, διδάκτορες είναι. Και οι επιχειρηματίες. Και οι καθηγηταράδες. Και οι γιατροί. Μέχρι και ο κλητήρας στην πολυκατοικία μας, την είδε ροντβάιλερ. Το θέμα είναι αν επιδιώκεις να είσαι ωφέλιμος ή το κάνεις γιατί έχεις ψυχολογικό πρόβλημα. Όταν λοιπόν λες “παλαβός”, κάνεις λάθος. Ψάξε το λίγο. Ο “παλαβός” είχε τη νοημοσύνη να μη συσσωρεύει πλούτο πέρα των αναγκαίων, σε αντιδιαστολή με κατσαρίδες και μερμήγκια. Γι αυτό τον θαυμάζω.

      1. oποιος καραβανας πιστευει οτι εγινε ξαφνικα ο σωτηρας του τοπου και καταληγει επιορκος πραξικοπηματιας σημαινει οτι ειναι θεοπαλαβος

        1. Επίσης θεοπάλαβος είναι όποιος ψηφίζει κούλα και περιμένει να τον σώσει ένας κρετίνος με ψυχολογικά που αγαπάει ιδιαιτέρως μικρά παιδάκια από χοτ σποτ

    4. Ενώ αυτοί που ψηφίζεις του δημοσκατικού τόξου που μερικοί δεν υπηρέτησαν καν στο στρατό και σίγουρα δεν πολέμησαν ποτέ κανέναν,είναι καλύτεροι ε;

  21. αν παραμείνουν οι υποκλοπες εσεις θα αποτελειωσετε το λαο????

Comments are closed.