“Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ”, ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ!

Κοινοποίηση:
ρουμπατης

Επεκτείνει συνεχώς τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ο «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο» (όπως τον αποκαλούσε πρωτοκλασάτος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, στις συνομιλίες του με τον περιβόητο Ελληνοισραηλινό Σάμπυ Μιωνή) πρώην Διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης.

Αυτή τη φορά, ο Γ. Ρουμπάτης μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρίας Πληροφορικής, NEXT SOLUTIONS, που έχει μετοχικό κεφάλαιο 25.000 ευρώ. Στην ίδια μάλιστα εταιρία μετέχει και η κυρία Παρασκευή Ευσταθίου, που υπηρετούσε στην ΕΥΠ και παραιτήθηκε λίγες μέρες μετά την απομάκρυνση από την υπηρεσία του αγαπημένου της Διοικητή. Μεταξύ των δραστηριοτήτων της NEXT SOLUTIONS είναι και η παραγωγή «πρωτότυπων λογισμικού».

Θεωρούμε, ότι αυτού του είδους η δραστηριότητα δεν μπορεί να σχετίζεται με κατασκοπευτικά λογισμικά τύπου Pegasus, Predator κ.λ.π.

Αν και με τον Γ. Ρουμπάτη κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα, αφού ως Διοικητής της ΕΥΠ φέρεται να είχε πρωτοστατήσει στις παράνομες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις του δολοφονημένου από το οργανωμένο έγκλημα, Γιώργου Καραϊβάζ, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει λογοδοτήσει για το σκάνδαλο αυτό.

Για να επανέλθουμε όμως στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γ. Ρουμπάτη: α) Είναι, επίσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρίας W SOLAR INVESTMENTS με κεφάλαιο 350.000 ευρώ και δραστηριότητες την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από μονάδες φυσικού αερίου και την κατασκευή ανεμογεννητριών.

β) Διευθύνων Σύμβουλος της Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρίας OLIVIAN GROVES με κεφάλαιο 20.000.000 ευρώ και δραστηριότητες όπως την καλλιέργεια εσπεριδοειδών και φρούτων, την εξαγωγή ελαιολάδου και νωπών αγροτικών προϊόντων, αλλά και την αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων, καθώς και τις κατασκευαστικές εργασίες κτηρίων.

γ) Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας «ΜΠΕΡΥΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ» με κεφάλαιο 684.000 ευρώ με δραστηριότητες την αγοραπωλησία ακινήτων και την εκμίσθωση και διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων και

δ) Μέτοχος της Ανώνυμης Εταιρίας Druzy Κτηματομεσιτική με κεφάλαια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ιδιοκτήτες τον σεΐχη Ταγνούν Μπιν Ζαΐντ Αλ Νάιαν, ο οποίος είναι και επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του. Στην ίδια εταιρία, μάλιστα, μετείχε και η σύζυγος του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ, Μαίρη Σάββα.

Οι κακές γλώσσες, μάλιστα, λένε ότι η συμμετοχή του Γ. Ρουμπάτη στην Druzy ήταν κάπως σαν «αντάλλαγμα» για την ενασχόληση από την ΕΥΠ -επί των ημερών του- με τις επενδύσεις του ΚΑΤΑΡ στη χώρα μας (υπόθεση Πιτσιόρλα).

Δεν πάνε λοιπόν και άσχημα οι μπίζνες του Γιάννη Ρουμπάτη μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του διοικητή της ΕΥΠ. Το αντίθετο μάλιστα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ρε τι καταφέρνει ένας άνθρωπος από το μηνιαίο του μισθό !!! Μπράβο του !!! Άρε μ#σ#γ@..που θ€ς..
    €να$ €ισαγγ€λ€α$…ρ€ Υπαρχ€€€€€€€€€€€€€€€ι ?
    Το $∆0€ ??? Όλοι Καλά…??? Πάντα καλά παιδιά….

  2. τεττοια κομματοσκυλα εχουμαι στιν Κυπ γι αυτο οι Τουρκοι και οι εβραιοι και καθε αλλο πρακτορι κανει παρτι στιν Ελλαδα….ανενοχλητοι καψαν ολη την Ελλαδα το καλοκαιρη…..ολοι μεις οι ελληνες φορολογουμενοι συντηρουμαι απο τους φορους μας το κωλοχανιο της Κυπ………………..

Comments are closed.