Ο Δημήτρης Παπανώτας “κατακεραυνώνει”τον ΣΚΑΙ για Αντελίνα Βαρθακούρη και Μαλέσκου – “Θλίψη”

Κοινοποίηση:
1111

Όσα σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Δημήτρης Παπανώτας.

Τα βέλη του εξαπέλυσε μέσω μίας ανάρτησής του στο Instagram ο Δημήτρης Παπανώτας στην Αντελίνα Βαραθακούρη. Ο ίδιος δεν φαίνεται να συμφωνεί καθόλου τόσο με τις στιλιστικές επιλογές της παρουσιάστριας, όσο και με το μακιγιάζ που έχει στη νέα της εκπομπή.

Η ανάρτηση αναφέρει: «Αν είναι κάτι που έχει η διοίκηση του ΣΚΑΙ στο ανώτατο κλιμάκιο της, είναι καλό γούστο. Μια εξαιρετική αισθητική ρε αδελφέ, που τόσο μας είχε λείψει. Ευτυχώς ο ΣΚΆΙ έβαλε τέλος στην κακή αισθητική (Μενεγάκη, Σκορδά, Μακρυπούλια, Τατιάνα) και πρότεινε αληθινά καλόγουστα πρότυπα: Αντελίνα, Νάνσυ Ζαμπετογλου, Μαλέσκου. Εν τω μεταξύ πρέπει η ίδια καλόγουστη διοίκηση του ΣΚΆΙ να επιλέγει και την ομάδα μακιγιάζ-στάιλινγκ- μαλλιά. Που το ξέρω? Μα είναι ολοφάνερο…εκ του αποτελέσματος… Θλίψη…»

 

 

Αιχμηρός ο Δημήτρης Παπανώτας με όσα σχολίασε.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ολη η ελληνικη τιβι ενα ματσο χαλια με πολυ λιγες εξαιρεσεις…….. και παρα πολλες διαφημησεις και επαναληψεις χωρις σταματιμο…..

  2. Παντως η εκπομπη της αντελινας ειναι αντιγραφη της αννιτας ολη την ωρα για κουμτελ μιλανε και οταν βαλουν διαφημισεις παλι την κουμτελ δειχνουν.
    Απορώ μ αυτό το ΕΣΡ πουθενά δεν μπορεί να παρέμβει?

    1. Ο ψοφοφεής πρόεδρός του είναι ο πρώτος με τον οποίο πρέπει να ξεκινήσει η δημόσια κρεμάλα

  3. Με ποια ιδιότητα κρίνει ο Παπανότας, σαν πανελίστας της Τσιμτσιλή ή σαν παρουσιαστής κουτσομπολίστικης εκπομπής πριν 20 χρόνια?

Comments are closed.