Ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Κοινοποίηση:
starovas17054

Ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, έχει βιώσει μια σημαντική αλλαγή στην κοσμοθεωρία του. Μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάιο, αισθάνεται καθημερινά όλο και πιο δυνατός και ανανεωμένος. Αυτή η εμπειρία τον έχει μεταμορφώσει σε έναν διαφορετικό άνθρωπο, όχι ως προς τον χαρακτήρα του αλλά σίγουρα ως προς τις συνήθειές του. Αυτές οι αλλαγές είναι εμφανείς και στην εξωτερική του εμφάνιση.

 

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, σύμφωνα με πληροφορίες, τηρεί με ευλάβεια τις οδηγίες των γιατρών του. Έχει καταφέρει να χάσει πάνω από 20 κιλά, προσέχει προσεκτικά τη διατροφή του και έχει αποφασίσει να απέχει πλήρως από το αλκοόλ και το κάπνισμα. Στις αρχές αυτού του μήνα, πραγματοποίησε την πρώτη του έξοδο για το βράδυ, συνοδευόμενος από την σύντροφό του, Άννα Σταθάκη, την οποία αποκαλεί “φύλακα άγγελό” του. Αυτή η έξοδος σηματοδοτεί μια νέα αρχή μετά την περιπέτειά του.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της καλής φίλης τους Σάντρας Βουτσά, ο Δημήτρης και η Αννα βρέθηκαν στο εστιατόριο «Μπαλκόνι στις Κυκλάδες», ένα από τα στέκια τους, στον Βύρωνα, όπου πέρασαν μια όμορφη βραδιά, μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα και την αγαπημένη του Αγγελική – επίσης καλεσμένους της κόρης του αξέχαστου Κώστα Βουτσά. Σημειώνεται πως η λογοθεραπεία που κάνει εντατικά ο καλλιτέχνης μετά το ισχαιμικό επεισόδιο έχει αποδώσει καρπούς, με την ομιλία του να βελτιώνεται διαρκώς. Υπάρχουν, ωστόσο, φορές που δυσκολεύεται να πει με την πρώτη κάποια μεγάλη λέξη. Με τη δεύτερη προσπάθεια, όμως, τα καταφέρνει πάντα, ενώ δεν χάνει και τη ευκαιρία να αυτοσαρκάζεται.

Ο Δημήτρης Σταρόβας παραμένει, βέβαια, η ψυχή της παρέας, με το χιούμορ και τα αστεία του, ενώ δείχνει ανυπόμονος να επιστρέψει στη σκηνή, κάτι που -όπως φαίνεται- δεν θ’ αργήσει να συμβεί. Τούτο επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ο ίδιος θα βρίσκεται στις παραστάσεις με το συγκρότημα Αγαμοι Θύται, του οποίου έχει υπάρξει ιδρυτικό μέλος, μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Συγκεκριμένα, στις 24 Σεπτεμβρίου και με αφορμή τη συμπλήρωση 33 χρόνων από την ίδρυσή τους, οι Αγαμοι Θύται θα δώσουν μία ξεχωριστή παράσταση στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα συμμετάσχει με τον δικό του τρόπο και ο Δημήτρης Σταρόβας.

 

Πηγή: Espresso

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σταροβα ερχονται καινουρια εμβολια.Τρεχα πρωτος γιατι οπως ειπες δεν κανουν κανενα καο. Τοσα καναμε οταν ειμαστα παιδια. Για να σε δω.

Comments are closed.