Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή για «θαυματουργό ορυκτό διάλυμα»

Κοινοποίηση:
orykto-1-768x461

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στο προϊόν MMS (Miracle Mineral Solution) που παρουσιάζεται ως «θαυματουργό ορυκτό διάλυμα» και αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και θεραπεία πολυάριθμων νόσων, όπως καρκίνος, διαβήτης, ηπατίτιδα κ.α. Το συγκεκριμένο προϊόν διακινείται στη χώρα μας μέσω δύο ιστοσελίδων.

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και επομένως δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του, γι’αυτό και η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία. Υπενθυμίζει δε ότι η αγορά φαρμάκων από αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην διακίνηση του προϊόντος MMS (Miracle Mineral Solution/Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα) μέσω των ιστοσελίδων https://www.mmscdsforum.gr/, https://www.mms.com.gr/, το οποίο παρουσιάζεται ως αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και θεραπεία πολυάριθμων νόσων.
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και επομένως δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του, γι’αυτό και η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.
Υπενθυμίζεται ότι η αγορά φαρμάκων από αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2004 ΕΙΧΕ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΡΑΠΕΛΙΑΣ ( ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ) ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ” ΕΣΚΙΖΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΧΑΠΙΑ ΕΛΙΑΣ!! ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.

  2. Τα μπολια τα ενέκρινε ο εοφ; Α ναι ξεχασα εχουν το ακαταδιωκτο. Μη χαλάσει και τα μπάνια της η παγωνα.

  3. Ποιες παρενεργειες? Έχουν τα κοβιντομπολια παρενεργειες?

Comments are closed.