Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ ΝΤΟΡΟΓΙΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ: ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – ΟΙ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ» ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο-οθόνης-2023-07-27-185310

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών ενέκρινε την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη και του συνδυασμού «Ελεύθεροι Αθηναίοι» για το δήμο της Αθήνας. 

Στην απόφαση του Πρωτοδικείου, που ανακηρύσσει τους συνδυασμούς που θα συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, αναφέρονται (μεταξύ άλλων) τα εξής:

«…Ανακηρύσσει τους συνδυασμούς που θα συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και τις τυχόν επαναληπτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου 2023, που θα διενεργηθούν για την εκλογή δημοτικών αρχών του Δήμου Αθηναίων Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ήτοι υποψηφίων δημάρχων, δημοτικών συμβούλων και συμβούλων κοινοτήτων τους καθενός από τους συνδυασμούς, ως ακολούθως:

Τον συνδυασμό με το όνομα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ» με έμβλημα «ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΥΜΕΝΟΥ ΡΟΜΒΟΕΙΔΟΥΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΔΕΞΙΑ ΑΥΤΟΥ ΣΕ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΘΕΝ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟΙ» στον οποίο περιλαμβάνονται ο/η ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ως υποψήφιος δήμαρχος…».
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

64 Σχόλια

  1. Τωρα αυτο το χαϊβανι ο Ντορογιος με την ησυχια του οτα θα ξεκουμπιστει απο την δημαρχια του Αθηναϊσταν οπως την καταντησε αυτος ο αχρηστος θα αρχισει μονος του της ανασκαφες στην Ακαδημια Πλατωνοος για να βρει Ακουσον Ακουσον την Πολιτεια του Πλατωνα. Μιλαμε για εναν …ατομο με μυαλα μικρου παιδιου,α ρε Αθηναιε και Αθηναια ποιον ψηφισες για την πολη σου??? τον ανθρωπο που ακομα και η γιαγιαα του η συγχωρεμενη Μαρικα Μητσοτακη Ηλιθιο τον αναβαζε Ηλιθιο τον κατεβαζε !!!!!

  2. Για να δούμε τα Αθηναϊκά γίδια , τι θα ψηφίσουν;
    Οι επιλογή τους θα επηρεάσει τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας

  3. Καλό νέο. Φυσικά θα βγει ο Μπάκο έτσι κι αλλιώς, αλλά ένας 2ος γύρος με Κλάσι, θα είναι ό,τι καλύτερο.

    1. Πρώτη φορά που διαβάζω από σένα κάτι λογικό και αν έλειπε το Κλασι, σωστά διατυπωμένο.

  4. Οι αυτοδιοικητικές, όπως και οι ευρωεκλογές, διέπονται από το ευρωπαϊκό δίκαιο. Σε αυτές δεν μπορεί να κάνει κάθε χώρα του κεφαλιού της. Αντίθετα, οι βουλευτικές εκλογές διέπονται από το εθνικό δίκαιο.

  5. Βρωμερη αστυνομια γιατι δεν συλλαμβανεις τον δολοφονο των 15 νεκρων Ελληνων στην Θεσσαλια?
    Των 57 νεκρων Ελληνων στα Τεμπη?

    Εχει μεγαλυτερη αξια η ανθρωπινη ζωη απο την βουλευτικη ασυλια?
    ΒΡΩΜΑΤΕ

  6. ετσι και παει β γυρο ρωτηστε κκεδες συριζαιους πασοκους επαμιτες ακκελ ανταρσυες κλπ τι θα ψηφισουν. θα προτιμησουν μητσοτακη απο τον “κακο ναζι”

    1. Χαχα ναι, και μετά όταν θα τους πνίγει ο Πακιστανός στον ύπνο σαν τα κουνέλια να δεις πως θα στριγγλιζουν.

  7. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ ΚΑΘΟΣ Ο ΑΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΦΑΚΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ SINGULAR LOGIK ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΦΗΝΑ ΜΠΟΥΛΗ ΛΑΘΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΣΣΗΔΙΑΡΗΣ ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΤΟΙΡΙΞΟΥΜΑΙ ΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ

  8. Μπράβο Ηλία, καλή επιτυχία. Ας ελπίσουμε να βγούν αμαγείρευτα τα αποτελέσματα, η Αθήνα είναι μια φρικτή πόλη σε επίπεδο καθαριότητας, εγκληματικότητας, μέσων μεταφοράς, και γενικότερα διαβίωσης των δημοτών της.

  9. Να μην ξεχνάμε ότι στις προ-προηγούμενες εκλογές ο Κασιδιάρης μέσα από τη φυλακή πήρε 17%,
    στις προηγούμενες με νοθεία 11%.
    Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν, ότι το συμφέρον τους είναι να στείλουν στα σκουπίδια αυτούς που επί 49 χρόνια ψηφίζουν για να τους καταστρέφουν.
    Η SINGULAR πάλι θα βάλει το χεράκι της για να βγάλει τον Ηλία τρίτο.

  10. Για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει κεερφα λαθρομεταναστών, είναι αυτοί που κατηγορούν την Ελλάδα ότι έκαψε μετανάστες στον Έβρο! Αυτούς που μπήκανε παράνομα! Που οι Εβρίτες λένε ότι μάλλον οι λαθρομετανάστες βάλανε τη φωτιά! Είτε επίτηδες είτε να μαγειρέψουν. Με αυτούς είναι ο Ντορογιός εναντίον του Ηλία! Ηλία λιώσε το ανθελληνικό τόξο.

  11. δεν τους παιρνει για νοθεια….
    πρωτοδευτερος θαναι στον πρωτο γυρο ο Κασιδιαρης…..

    Ηλια θασαι στον β γυρο στις επαναληπτικες εκλογες……….
    και εδω να δω τους Αθηναιους ποσο μυαλο εχουν……..
    να δω αν η υποτιθεμενη αριστερα , θα ψηφισει τον Ντορογυιο ????

  12. Ηλία δεν σε ψήφισα, γιατί διαφωνούσα με τα καραγκιοζλίκια της χρυσής αυγής. Πλέον σε θεωρώ πιο ώριμο και την μοναδική ελπίδα για τον πατριωτικό χώρο. Βελόπουλος και Νίκη είναι για τα πανηγύρια και ουσιαστικά βγάζουν πλάτη στον Κούλη. Ξεκίνα από τον Δήμο με σοβαρότητα και θα δεις τι σεισμός θα γίνει στις ευρωεκλογές. Αν δεν γίνει κάτι με Χίο και Κασιδιάρη, δεν βλέπω πως αλλιώς μπορούμε να προχωρήσουμε

    1. Στην Χρυσή Αυγή είχαν μπερδέψει τα μπούτια τους και τους ψηφοφόρους. Ξέρω αρκετούς που ενώ με πολλά που έλεγαν συμφωνούσαν και μετά με ενέργειες και δράσεις τους διαφωνούσαν και νευριαζαν. Ο Ηλίας πρέπει να ξεκινήσει απ’την αρχή ουσιαστικά και να δώσει το έναυσμα για το πατριωτικό ξεκίνημα ενός χώρου που περιμένουν πολλοί χρόνια τώρα. Με ξεκάθαρο λόγο χωρίς υπερβολές και με στόχο να πάρει μαζί του ένα μεγάλο κομμάτι του 50% που δεν πηγαίνουν στις κάλπες επειδή λένε όλοι ίδιοι είναι και δεν βλέπουν κάποιον γνήσιο που να ενδιαφέρεται για τον απλό Έλληνα και την ευημερία της πατρίδας. Θέλει πολύ δουλειά και όχι φωνές και κραυγές.

  13. Δώστε 15-20% στον Ηλία και τα υπόλοιπα αφήστε πάνω του, αν θέλετε να σωθείτε γίδια αλλάξτε μυαλά.

    1. Αν έχουν μυαλό οι Αθηναίοι και για όσα διαμαρτύρονται είναι ειλικρινείς και τον στείλουν δεύτερο γύρο, τότε θα έχει γίνει η μεγάλη αρχή άσχετα το τελικό αποτέλεσμα.

  14. Πώς κι έτσι δεν βγάλανε καινούργιους νόμους ίσως να αλλάξουν και το σύνταγμα μόνο για να αποκλείσουν τον Κας από τις εκλογές;Αλλά πιστεύω θα επιστρατεύσουν την εβραϊκή Σίνγκιουλαρ να κόψει ποσοστά από τον Ηλία για να τα δώσει στο ζαβό γιο της Ντόρας που μέχρι τα 15 δυσκολευόταν να διαβάσει και είναι φίλος των γκέϋ,καλή τύχη στην μπανανία σας

  15. Αθηναίοι τώρα είναι η ευκαιρία σας.Μην την σπαταλήσετε

  16. Φυσικά και θα εγκρινόταν η υποψηφιότητα. Ο μόνος τρόπος να επανεκλεγεί ο άχρηστος Ντορογιός είναι να έχει αντίπαλο το στιγματισμένο ως ναζιστή Κασιδιάρη και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους υπέρ του, όπως ακριβώς έγινε με την περίπτωση της Λεπέν στη Γαλλία. Το σύστημα εξουσίας το γνωρίζει αυτό.

    1. Ο Ντορογιός είναι ο εγγονός του γκεσταμπίτη και συνεργάτη των SS. Η Μαμά του γερμανόφιλη και λάτρης της Μέρκελ.
      Αυτά……

    2. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ… ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ … ΜΑΣ ΛΕΣ ???

  17. η γρια τεκνατζου χωριs βιογραφικο με πρωκτο σαν”σκληρο καρυδι”τι θα πει αραγε???
    παλι χολη θα βγαλει η γρια κ@ριολ@,η κατ ευφημισμον σκ@τογρι@ απο τα νειατα τηs,που λεει και ο νικολακηs!

  18. Καμία ελπίδα δεν έχει. Χρήσιμο ανάχωμα… Ξυπνάτε κάποιοι με τον Λιάκο σας.

  19. Φωβούντε την λαϊκή οργή και την μεγάλη δυναμική του Λιάκου, γι αυτό τον αφήνουνε να πάρει μέρος. Το πρόβλημα είναι ότι θα ψετσοκόφουν το εκλογικο αποτέλεσμα “ψηφιακά” οπως πάντα. Έτσι βγαινουν οι κυβερνήσεις με 41%…. και με τα γερόντια που φοβούντε ότι δεν θα πάρουν την σύνταξη, αν δεν ψηφίσουν ΝΔ…..

  20. υποψηφιος ο φυλακοβιος με τη σβαστικα στον ωμο… γι αυτο παμε κατα διαολου

    1. eisai ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ Ε ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΜΕ μικρό γράμμα.

      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟΣ .

      ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΣ + ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.

    2. Οι άλλοι,ναι,δεν έχουν σβάστικα,αλλά σου μαμάνε τη ζωή καθημερινά,στη Λάρισα όσοι διαμαρτύρονται τώρα,τρώνε ξύλο από τα ματ,αλλά ευτυχώς που έχουμε φυλακή τον Κας και απολαμβάνουμε πλέρια δημοσκατία

    3. Και οι παπάδες,οι μητροπολίτες έχουν κάτι τεράστιους σταυρούς αλλά είναι πουστηδες. Αν είναι μάγκας και σωστός ο Ηλίας θα έχει σίγουρα καταλαβαίνει ότι ναζισμός και Ελλάδα δεν ταιριάζουν. Έχουμε πληρώσει βαρύ τίμημα. Στο φινάλε το όχι ένας φασίστας το είπε, τους δρόμους κατά 60% που κυκλοφορούμε στην Ελλάδα ένας χουντικός τους έφτιαξε. Μήπως φταίει για όλα η πολύ διαφημισμενη δημοκρατία μας. Γιατί έχει γίνει ασυδοσία. Δεν πάει άλλο. Κατάλαβες τώρα ή όχι.

    4. Γνήσιος Ἓλλην ἀπό τήν….. Ἀλβανία εἶσαι, ἀριστεροφασισταριό.

  21. Τα εκλογικά αποτελέσματα θα τα βγάλει η Σινγκιουλαρ? Τα τρολάκια έπιασαν δουλειά για να μας πείσουν ότι οι Αθηναίοι θα ψηφίσουν τον γιό της οικογένειας

    1. Δεν είναι όλοι οι λογικοί και ρεαλιστές τρολακια. Μάθε να ξεχωρίζεις. Η μαγκιά των Αθηναίων θα είναι Ηλίας – ντορογιος στο 2ο γύρο και ότι γίνει.

  22. Εμείς του κέντρου….οι παλιοί που ξέρουμε πως είμασταν και πως έχουμε καταντήσει γνωρίζουμε τι θα πράξουμε καθώς αναγνωρίζουμε πια με ονοματεπώνυμο ποιοι μας έχουν αναγκάσει να πουλάμε τα σπίτια μας που έχουν περικυκλωθει από κάθε καρυδιάς καρύδι. Δεν χρειάζεται να τραμπουκιζουμε με διαδηλώσεις, η μάχη θα δοθεί στην κάλπη και θα στηρίξουμε αυτόν που πονάει για το χάλι στο οποίο έχουμε περιέλθει.

    1. Εγώ δεν ψηφίζω Αθήνα αλλά όπως λες πριν 35 χρόνια και πριν 30 και πριν 25 μετά άστα να πάνε, στο κέντρο κατέβαινα 2-3 φορές την εβδομάδα μου άρεσε τρέλα. Η αγορά του, τα καφέ, τα καλύτερα τυροπιταδικα, περπάταγα με την παρέα μου και μόνος κάποιες φορές σκέτη απόλαυση. Άσε που έβρισκες τα πάντα κυριολεκτικά. Τώρα ούτε που πατάω. Άντε 3-4 φορές το χρόνο για να αγοράσω κάτι και να φύγω. Αφού όπου κοιτάξεις μελαμψοί και απλυτοι.

  23. Θα γελάσει το παρδαλόν ερίφιο, τη δεύτερη Κυριακή Ντορογιός vs Κασιδιάρης.

  24. Το σύστημα το ζαβο θα βγάλει να το δείτε. Η Ελλάδα μόνο με χούντα ισιωνει αλλά κοιμούνται οι αξιωματικοί…

  25. θα συνασπιστούν όλοι εναντίον του Κασιδιάρη όπως έγινε με τον Λεπέν, οι περισσότεροι κάτοικοι του δήμου ψηφίζουν στα χωριά τους λόγω αγροτικών επιδοτήσεων ενώ αυτοί που ψηφίζουν Αθήνα μένουν αλλού και νοικιάζουν τα σπίτια σε λάθρο

    1. Αθήνα δεν είναι μόνο το Μεταξουργείο και η κυψέλη

  26. Το πολιτικό κατεστημένο έχει θορυβηθεί.
    Το κωλόπαιδο της κόρης του Δρακουμέλ από βλαχοδήμαρχος Καρπενησίου, περιφερειάρχης Στερεάς και νυν δήμαρχος του Κλεινού Άστεως.
    Ούτε Καρπενησιώτης είναι, ούτε Αθηναίος!

  27. Τιποτα μόνο με ένα στυγνο Σταλινικο Κομμουνιστικο καθεστως θα σωθεί αυτή η χωρα.

    1. Ναι,μέχρι να πεθάνουν όλοι από την πείνα κοιτάζοντας ένα σφυροδρέπανο,φύγε ρε κομμούνι,πάρε την 6η δόση σου και άντε γεια

  28. Πω πω τι καλα και τι ωραία!
    Ζητω!
    Γιουπι!

  29. Ότι καλύτερο θα μπορούσα να ακούσω…τον είδαμε τον Μπακογιαννη με τους μεγάλους περιπατους και τα βιτρίνα έργα που καλωσορίζουν τους παράνομους εισβολείς στον ‘πολιτισμο’ και στον μελλοντικό τους παράδεισο. Μόλις προχθές ο χείμαρρος μου προκάλεσε πάνω από 5000 ζημιά στο αυτοκίνητο μου και όταν κάλεσα να διαμαρτυρηθώ στην υπηρεσία του δήμου με απάθεια με άκουγε κάποια κυρία επαναλλαμβανοντας ότι δεν είμαι ο μόνος. Γι αυτό θα έπρεπε να βγάλω τον σκασμό! Βρε ουστ μας έχετε διαλύσει !!

  30. Αν ο συνδυασμός δεν έχει στην σύνθεσή του κασσελάκιες και φρουφρούληδες, δεν το δέχονται οι αθηναίζοι. Να σας φάνε τα αφγανοπακιστάνια μήπως και βάλετε μυαλό. Ντιντήδες.

  31. Κρίμα που δεν ψηφίζω πια στο δήμο Αθηναίων. Ας ξυπνήσουν οι Αθηναίοι αφού τους δίνεται αυτή η ευκαιρία να ψηφίσουν τον Κασιδιάρη ώστε να δούμε τι μπορεί να αλλάξει σε αυτή τη χαβούζα της βρωμιάς της ανομίας και του μπάχαλου. Τολμήστε και ψηφίστε κάτι καινούργιο. Ανθρώπους που δεν έχουν διοικήσει ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε τη διαφορά. Τολμήστε και ψηφίστε καινούργια πρόσωπα και όχι βρωμόσογα..

    1. Αυτό ακριβώς λέω πάντα σε όλους όσους βρίζουν τον όποιο δεν είχε ποτέ εξουσία. Όποιος και να είναι, αν δεν διοικήσει δεν μπορείς να κρίνεις γιατί δεν έχει έργο να δείξει, άρα πως κρίνεις και συγκρίνεις.

  32. Τωρα αρχίζουν τα γλέντια .Ηλία προχωρα, αλλαξετα όλα

  33. Ένα υπογλώσιο παρακαλώ για τον Κωστάκη της Ντορούλας!!!

  34. Δεν έχει πρόβλημα ο ντορογιος παραδοσιακά ΝΔ ψηφίζουν οι Αθηναίοι έχουν συμφέροντα ετών για αυτό. Αλλά όμως μετά δεν θα δικαιούται κανείς τους να λέει για λαθρομετανάστες που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει τη νύχτα. Πάντως θα είναι μια χαρά αναμέτρηση για να φανεί το ποιόν όσων διαμαρτύρονται για σπατάλες, για κυκλοφοριακό χάος, για λαθρο που κάνουν τη ζωή τους δύσκολη. Και γιατί άλλο ο Ηλίας στο μεγάλο δήμο της χώρας και άλλο π.χ. χρίσμα σε Σπαρτιάτες. Εμπρός λοιπόν Αθηναίοι μάγκες βάλτε τον στο 2ο γύρο.

  35. παλι το ζαβό θα βγαλουν , να το θυμαστε αυτο που λεω , αυτη την χωρα μονο πολεμος ισως την σωσει

    1. Γιατί αυτό που γίνεται εδώ και χρόνια και ειδικά την τελευταία 3ετια δεν είναι πόλεμος;
      στον ”πραγματικό με όπλα πόλεμο” έχεις έναν εχθρό και τον βαράς ή σε βαράει αυτός,,,
      Είμαστε σε υβριδικό πόλεμο,και αντιμέτωποι με τον ”αόρατο εχθρό” και ο κόσμος δεν γνωρίζει καν από που θα τους έρθει η ”αόρατη σφαίρα”
      Πόσοι έχουν πεθάνει με τα μπόλια;;
      και κάθε μέρα συνεχίζουν να πεθαίνουν,επειδή δεν τα βγάζουν στην δημοσιότητα τα πετσωμένα ΜΜΕ;;
      και πόσοι ακόμα θα …”φύγουν με ξαφνικίτιδες”
      …ίσως και να είναι τυχεροί όλοι αυτοί που φεύγουν…αυτοί που θα μείνουν πίσω
      θα φάνε το τρελό γ@μήσι…
      …να παρακαλάτε να μην γίνει ο σεισμός ο μεγάλος που λέγανε κάποιοι…γιατί δεν θα μείνει κανείς στην Ελλάδα…θα διαλυθούν όλα!!

      1. Τριχες κατσαρες οσοι εφυγαν , για κανονικο μιλαω να μη μεινει ουτε οδοντογλυφιδα , δεν σωζεται αυτος ο τοπος ακομη και ο Θεος ο ιδιος να κατεβει

  36. Ε και ; Παλι ο βλακας θα βγει κ μαλιστα πιο ευκολα . Ποιος θα ψηφισει τον Ηλια οταν ειδικα ο δημος Αθηναιων εχει γινει δημος Νεοφιλελε Ευρωπης …… Τα Πακιστανια , οι αριστεροι κ οι Πουστηδες ; Τζαμπα κατεβαινει , κανονικα δεν επρεπε να κατεβει κανεις πουθενα κ να τους αφησουν μονους τους .

  37. Αντε να δουμε τι θα ψηφισουν τωρα οι στοκοι

  38. Πήραν και μια σωστή απόφαση. Τον παράφρονα πότε θα τον μαζέψετε; Καθόλου δεν ντρέπεστε;

Comments are closed.