Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑ – ΤΣΙΡΚΟ! ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ! ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΧΩΝ, ΣΕ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΝΔ! ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΣΤΙΓΚΑΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κοινοποίηση:
Athens; elections 2023; Greece; Greek Parliament; grel23; Politician; politicians; politics; Spartiates; Swearing-in ceremony; Vasilis Stigkas; Αθήνα; Βασίλης Στίγκας; Βουλή; Κοινοβούλιο; Ορκωμοσία; Πολιτικός; Σπαρτιάτες; εκλογές 2023; πολιτική; πολιτικοί;

Το κόμμα Σπαρτιάτες ήταν άγνωστο λίγες εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές, ο Βασίλης Στίγκας ήταν ένας γυρολόγος της πολιτικής πότε με τον Λαγό της Χρυσής Αυγής, πότε με τον Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων.

Οι Σπαρτιάτες ψηφίστηκαν στις εθνικές εκλογές από 244.000 ψηφοφόρους ή 4,68% όχι γιατί ενθουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα για την πολιτική του ευσυνειδησία ή το ιδεολογικό υπόβαθρο που δεν διαθέτει αλλά γιατί αποκλειστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης στήριξε το κόμμα Σπαρτιάτες κατά την προεκλογική περίοδο και ενώ το κόμμα αυτό δεν υπήρχε πουθενά έφθασαν οι τελευταίες πριν τις εκλογές δημοσκοπήσεις να το δείχνουν και στο 5%…
Οι 244.000 ψηφοφόροι των Σπαρτιατών στήριξαν το κόμμα αυτό αποκλειστικά επειδή δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης ότι το στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις…
Η αναφορά αυτή ήταν αποκλειστικά η κινητήριος δύναμη ώστε οι Σπαρτιάτες να έρθουν στο προσκήνιο…
Η εισαγγελική έρευνα περί εξαπάτησης του εκλογικού κοινού είναι μια ανοησία – είναι πολιτικά καθοδηγούμενη έρευνα από τον Βορίδη γιατί έχει υστερία με τον Κασιδιάρη… – αφού οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι, ο Κασιδιάρης στήριξε το κόμμα Σπαρτιάτες επειδή τα στελέχη του στο Εθνικό κόμμα Έλληνες άπαξ και απαγορεύτηκε η κάθοδος στις εκλογές – παράνομα – διασκορπίστηκαν σε 2-3 κόμματα.
Επέλεξε τους Σπαρτιάτες γιατί αισθάνθηκε – λανθασμένα – ότι εκφράζουν περισσότερο τις απόψεις του…

Στην πορεία ωστόσο βλέποντας το κόμμα Σπαρτιάτες να κάνει deal με την ΝΔ – γιατί αυτό επιχειρήθηκε να συμβεί – αισθάνθηκε απογοήτευση.
Ένα πατριωτικό κόμμα αρχών και ιδεών δεν είναι ντιλαδόρος αλλά εκπροσωπεί τις πατριωτικές ιδέες που ξεκάθαρα δεν εκφράζει το κόμμα Σπαρτιάτες.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει αποσύρει πλήρως την στήριξη του στο κόμμα Σπαρτιάτες αισθάνεται μεγάλη απογοήτευση που έφθασαν να τον αποκηρύξουν ορισμένοι φοβούμενοι την εισαγγελική έρευνα…
Ο ταβερνιάρης από την Κρήτη, ο υδραυλικός που νομίζει ότι είναι οικονομολόγος και άλλα φρούτα εποχής νομίζουν ότι απέκτησαν αξία…
Προφανώς υπάρχουν και λίγοι βουλευτές που έχουν ικανότητες και αξιοσύνη αλλά καταστρέφονται μέσα σε αυτό το κόμμα παρωδία, σε αυτό το κόμμα Medrano.
Για το κόμμα Σπαρτιάτες το ελληνικό κράτος πρέπει πρωτίστως να κόψει οποιαδήποτε χρηματοδότηση.

Το κόμμα Σπαρτιάτες στερείται νόμιμων οργάνων, δεν προχωράει σε Συνέδριο και γενικώς ο σκοπός είναι να θάψουν τον ευεγέρτη τους τον Ηλία Κασιδιάρη, φοβούμενοι ότι κινδυνεύουν από αυτόν που τους βοήθησε δια της τόλμης και αποφασιστικότητας του να μπουν στην Βουλή.
Εάν θα τους εκδιώξουν από την Βουλή θα το κρίνει το εκλογοδικείο τον Φεβρουάριο 2024…
Οι Σπαρτιάτες δεν τίμησαν την πατριωτική ιδέα, δουλικά ανθρωπάκια αποδείχθηκαν που επιχειρούν διακαώς να κάνουν deal με την ΝΔ και επιδεικνύουν προκλητική αχαριστία.

Ο ψηφοφόρος των Σπαρτιατών πρέπει να γνωρίζει ξεκάθαρα ένα πράγμα.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό το κόμμα των ντιλαδόρων, οι Σπαρτιάτες δεν τον εκφράζουν, έχει αποσύρει πλήρως την στήριξη του από το κόμμα αυτό…

Από εδώ και πέρα κανείς δεν πρέπει να συνδέει τον Ηλία Κασιδιάρη με τους Σπαρτιάτες μολύνουν την πατριωτική ιδέα, ξεπουλήθηκαν και δεν εκφράζουν την εθνική ιδεολογία.
Εάν υπάρχει κόμμα Σπαρτιάτες έως τις ευρωεκλογές είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα το στηρίξει ο Ηλίας Κασιδιάρης….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Ξύδι που λέει και ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.
    .
    ΟΙ ΣΎΓΧΡΟΝΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΉΡΩΕΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΈΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΙΛΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ.
    .
    ΚΑΙ Ο ΗΛΊΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙΣ ΜΈΣΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΗ ΒΟΥΛΉ ΔΕΝ ΦΤΆΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΆΚΙ ΤΟΥ.
    .ΚΑΙ Ο
    ΜΠΕΛΕΡΗΣ.

  2. Ο Κασιδιάρης ξέφτυσε. ΤΕΛΟΣ……

    1. όταν σας τα έλεγα εγώ πριν τις εκλογές και υποστήριζα ότι είναι καλύτερο να ψηφίσετε συριζα, με βρίζατε όλοι. Τώρα, καντε την αυτοκριτική σας, πείτε έκανα λάθος και πράξτε αντίστοιχα τον Ιούνιο στις ευρωεκλογές. Η Χρυσή Αυγή και ο Κασιδιάρης είναι απατεώνες.

  3. Όλοι εσείς που βρίζετε τον Κασιδιάρη σκεφτείτε ένα πράγμα. Θα μπορούσε να προσκυνήσει τους εβραίους, να αποκηρύξει το παρελθόν του, να ζητήσει συγνώμη για τα αντισημιτικά του σχόλια, να φορέσει το σκουφάκι και να είναι σήμερα υπουργός. Όπως έκαναν και οι Βορίδης Άδωνης και ο γιος του Πλεύρη προσκύνησαν τους Εβραίους και σήμερα είναι υπουργοί. Ο Ηλίας τους γράφει στα @@χίδια του γι΄αυτό και δαιμονίζονται και γι΄αυτό δαιμονιζόσαστε και εσείς γιατί βρέθηκε ένας Έλληνας που δεν προσκυνάει τους κατακτητές.

    1. Ο Ηλίας κι ο Ηλίας, ο Ηλίας. Ρε συ μπας και είστε λουστράκια εθνίκια και τον γουστάρετε; Σας έχει πουλήσει ήδη και δεν έχετε πάρει χαμπάρι.

      1. Αν μας είχε πουλήσει ήδη θα ήταν έξω ήδη. Έχεις δει κανέναν να έχεις πουλήσει τους Έλληνες και την Ελλάδα και να είναι στην φυλακή; Είναι στην φυλακή ο Τσίπρας, ο χαζο-Γιωργάκης, ο Σημίτης, ο Μητσοτάκης και λοιποί;

  4. Για να το στηριξε ο Κασιδιαρης μαλλον ηξερε τι στηριζε! Κηραλοιφικο κινημα βρωμαει! Δεν του βγηκε ο Στιγκας, οι αλλοι?! Κανενας?! Βελοπουλε ενα copy/paste του Καρατζαφυρερ εισαι και τιποτα λιγωτερο η περισσοτερο! Καναλακι και μπλα μπλα για το κολληταρι σου το Κουλη που στο επιτρεπει! Οχι αλλο σανο μεγαλε! Χορτασαμε!

      1. Άντε τοχεις παραξευτιλισει με το Βελόπουλο! Εκατό φορές το γράφεις! Κόλλησε η βελόνα;;!

  5. Άλλη μια ωραία κωλοτούμπα του Κασιδιάρη ο οποίος έστειλε με τρόπο 250.000 ψήφους στον Κούλη με αντάλλαγμα φυσικά να σκεφτούν να τον βγάλουν από την στενή.Το σκηνικό είναι πλέον φανερό πως ο Κασιδιάρης πράττει κινήσεις απελπισίας μήπως και δει φώς του ηλίου.Ο κόσμος ψήφισε τους Σπαρτιάτες με παρότρυνση του και δεν ψήφισε τον Στίγκα.Αντι με τρόπο να σουτάρει μέσω βουλευτών τον ρουφιάνο Στίγκα αποχωρεί για να αφήσει ελεύθερο πεδίο στον δρακουμέλ Κούλη.Στο μέλλον θα δείτε κωλοτούμπα και το Βελόπουλου ως υπουργό στην ΝΔ.Και οι 300 είναι εναντίων του λαού απλά ο Έλληνας κοιμάται.

  6. Ο Κασιδιάρης έγινε εξπερ στις κωλοτουμπες.Θα περάσει και τους 300 προδότες σε λίγο.Μια στηρίξτε τον Στρατηγό ΟΧΙ μην τον στηρίξετε μια στήριξε τον Εισαγγελέα ΟΧΙ μην τον στηρίξετε μια στηρίξτε Έλληνες για την Πατρίδα ΟΧΙ μην τους στηρίξετε μία στηρίξτε Σπαρτιάτες ΟΧΙ μην τους στηρίξετε και κοινώς διαθέτει της πουτσας το χαβά.

  7. Το ότι μας ξεγέλασε ο Στίγκας που τον ψηφίσαμε λόγω Ηλία, δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε με τον Ηλία. Γιατί ο Ηλίας μπορούσε να γίνει Βοριδοπλευρογεωργιάδης σαν τον Στίγκα και να παίνει το 10χίλιαρο αλλά δεν πρόδωσε τις αξίες του ούτε άνοιξε το τζαμί όπως αυτοί που γίνανε υπουργοί του διεθνιστή κούλη που γέμισε τη χώρα μουσουλμάνους λαθρομετανάστες σαν τον τσιπροζάεφ. Ηλία μαζί σου μέχρι την τελική νίκη για την Ελλάδα μας.

    1. Γιαννούκο πες αλεύρι ο αράπης σε γυρεύει.

      1. Μάλλον εσένα γυρεύει, εξάλλου αρκετοί ακροδεξιοί είναι κρυφοπισωγλέντηδες.

  8. Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΤΕΡΝΑΤΙΒ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΚΕΙ…. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!

  9. Δικαιοσύνη του κ@λου.
    Δικαστές για τον πο@τσον καβαλα,
    ρεζιλιδες, μηδενικά.

  10. Φάτε δημοκρατία εσείς που βριζετε έναν γνήσιο Έλληνα που παρόλο που τον είχαν φυλακή τους ανακατωσε όλους..φαντάστητε να είχε τα μέσα να μπορεί να μιλά και να κινείται ελεύθερα τι θα έκανε…έμαθα ότι οι χαμένοι δημοκράτες του κλείσανε το κανάλι στο γου Τούμπα..γιατί τρέμουν με αυτά που βλέπουν Αργεντινή και Βέλγιο..ίσως άμα ξυπνήσουν τα πρόβατα καμιά φορά ίσως γλυτώσουν το μαχαιρι…πάντα η Ελλάδα έτρωγε τους πατριώτες..φάτε βιαστές Πακιστανούς αβγανους και όλα τα σκατα που γέμισε η Ελλάδα….όλα καλά αυτή η δημοκρατία σας ταιριάζει….

  11. Ο Κασσιδιαρης είναι εγκλωβισμένος τελος, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα παρά μόνο κινήσεις απελπισίας. Πολλοί εδώ μέσα τον βρίζουν, αν θεωρούν ότι τους παρέσυρε να ψηφίσουν ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ είναι λάθος, δεν είχε πολλές λύσεις. Ο Στιγκας είναι ένας τυχοδιώκτης της πολιτικής.

  12. Ο κοσμος που τους ψηφισε! ουτε καν τους ηξερε!
    Αυτο μας λεει οτι ακομα κανει λαθη πολιτικα ο κασιδιαρης εχει χρονια μπροστα του…αλλα πρεπει να καταλαβει
    οτι οταν εχεις πισω σου εναν κοσμο που σε ακολουθει θελει συνεπεια.
    Βεβαια και η πολιτικοι που μας κυβερνανε δεν τον αφηνουνε σε ησυχια…λες και το προβλημα της ελλαδα ειναι ο κασιδιαρης.

  13. Ας κάτσει στην μπουζου για πάντα ο Λιάκος, έτσι και αλλιώς καλά περνάει. Μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει το σαπούνι το πιάνει.

    1. Ρε τι υστερία σεχει πιάσει με το Λιάκο;;; Μπας σε καλό σου,!!! Δηλαδή όλοι οι άλλοι είναι καλύτεροι;; Πες μου έναν που αξίζει!!!

    2. μαλακα εσυ να ξερεις οτι και ο ερτογαν οταν βγηκε ηταν φυλακη και τι σας εχει κατσει στον λαιμο ο Ηλιας δε βλεπετε λουγκρες τα δημοκρατικα σκατα που κυβερνανε τα τελευταια χρονια δεν θα σας αφησουν ουτε σταγονα λαδι για λιπαντικο στο φιναλε αυτοι οι δημοκρατες πουλησαν την χωρα και την προδωσαν οχι ο Ηλιας

  14. Αυτοί που τους ψήφισαν είναι πατριώτες.
    Το προκείμενο η καθεστωτική πρωτοβουλία της Αδελείνη, να εγκαλέσει τους ” Σπαρτιάτες'” για παραπλάνηση του εκλογικού σώματος.
    Ψήφισαν πατριώτες, οι ψηφοφόροι.

      1. πιπη ουγκανος εισαι εσυ και οι ομοιοι σου που ψηφιζετε τα τρια κοματα της καταστροφης και της λαμογιας πηδανε ολο τον λαο εσεις ομως εκει να τους ψηφιζετε μηπως ειστε μαζοχες? οι γεροι παλι την κουλα ψηφισαν και τωρα γκρινιαζουν παλι για τις συνταξεις τωρα που ξαναβγηκε αυτο το διποδο ας ξεχασουν αυξησεις και αναδρομικα ας προσεχαν τα χουφταλα. αφηστε ησυχο τον Κασιδιαρη και κοιταξτε σε τι καταντια μας εφεραν τα λαμογια

        1. Να ένας κασιδιαροούγκανος, που ενώ δεν ξέρει τι ψήφισα ή αν πήγα να ψηφίσω βγάζει το συμπέρασμα ότι ψήφισα Κούλη, Τσίπρα κτλ. Iq αμοιβάδας.

  15. Και τότε βρε Κασιδιαρη γιατι μας ελεγες να τους ψηφισουμε; Καλα και δεν τους ψηφισα , την τελευταια στιγμη.
    Σιγα μην τα βαλεις εσυ κασιδιαρη με το διεφθαρμενο κρατος μας, θα σε φανε λαχανο σαν τον τραγκα αυτοι (δυστυχως).

  16. Οι βλοσυρες φάτσες τους θυμίζουν τούς Ενόρκους τής Δίκης τής Νυρεμβέργης .

  17. ΩΣΤΕ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ; ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΑΝςΞΥΠΝΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ, ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΓΚΕΛΕΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙΕΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΒ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠςΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;

  18. Πάλι τα ίδια και τα ίδια με τους δήθεν πατριώτες και μεσσίες. Αφού κάνει μπαμ από μακριά η ιδιοτέλεια και η αλαζονεία τους. Άσε Ηλία όλο άστοχα είσαι. Η πολιτική είναι δύσκολο πράγμα και πρέπει να είσαι έξω στην κοινωνία και όχι επειδή κάποιοι οπαδοί δεν βλέπουν και δεν ξέρουν τι τους γίνεται να θέλετε να πιστέψουμε ότι Θοδωρής ή Γιάννης ή Γιώργης υπάρχει και όλα θα πάνε καλά στο μέλλον.

  19. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ…..
    ΕΔΩ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ…………..
    Η Λ Ι Α δεν σε εγκαταλειπουμε………εισαι ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

  20. Πέστε ότι χέστηκε μην του φορτώσουν και άλλα χρόνια στην πλάτη.. και άστε τησ παπαριές περί πατριωτισμού και πράσινα άλογα… Αλλά τα καλύτερα δεν τα λέει ο Ηλίας!!! Πεσ ρε Ηλία πόσο γαμάτο είναι το φαγητό στην στενή!!! Φάε καλά Ηλία είναι ωραία τα φαγητά στην φυλακα 🤣😂 τομάρι

    1. Δεν ειναι ολοι κασελακια σα τη μουρη σου….

    2. φυλακας δαιμονας ε?η φυλακας παιδοφιλελε κουμουνιστων?και τα 2 το ιδιο ειναι…τομαρι ο ηλιας μωρη λουλου?εσυ θα φας καλα στο διαολο που θα πας και προσκυνας ανθελληνικη κουμουναζιστικη κατσαριδα

  21. Αφου πρωτα ολως τυχαιως εκανε την ζημια εγκλωβιζοντας 250000 αγανακτισμενους προς οφελος της κουλας
    τωρα αποσυρει την στηριξη του και χεστηκε η φοραδα στ’αλωνι

  22. Αυτό το κόμμα οπερέτα το στήριζες όμως.
    Σπαρτιάτες και Νίκη είναι στην βουλή μόνο για να τα μασάνε.
    Μία ερώτηση στην βουλή, μία παρέμβαση έχουν κάνει;
    Μόνο μάσα μάσα και πάλι μάσα.

  23. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (για τίποτα ουσιαστικά) , ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ / ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ,/ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ / ΒΙΑΣΤΕΣ / ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ –

    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ -ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

    1. Αλλο γερος του μορια κι αλλο ρουφιανογιαννης…

      1. Γνήσιε, έχεις απόλυτο δίκιο. Ο Γιαννάκης μεγάλο λαμόγιο.

Comments are closed.