“Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ”. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ. ΒΛΕΠΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Κοινοποίηση:
πουτιν-2048x1229

Σε ανησυχητικές, για την Δύση και την Ελλάδα, δηλώσεις προχώρησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος ευχήθηκε χαρακτηριστικά στις δυτικές χώρες «Ο Θεός μαζί σας» για αυτά που θα έρθουν και θα υποστούν!

«Η ρωσική οικονομία πηγαίνει όλο και καλύτερα» εκτιμά ο Ρώσος πρόεδρος και προσθέτει πως «τα χειρότερα για την Δύση στην οικονομία και στα ουκρανικά μέτωπα έρχονται».

Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν πως ο Β.Πούτιν δεν ανησυχεί καθόλου για την σχεδιαζόμενη ουκρανική αντεπίθεση. Είτε την θεωρεί επί της ουσίας αδύναμη, είτε θεωρεί πως οι ρωσικές δυνάμεις έχουν προετοιμαστεί επαρκώς για να την σταματήσουν.

Δεν ανησυχεί ούτε για την ρωσική οικονομία καθώς θεωρεί πως την έχει «θωρακίσει» επαρκώς και έχει βρει τις αγορές που χρειαζόταν για να αντικαταστήσει την ΕΕ. Αντίθετα πιστεύει πως η ΕΕ είναι αυτή που έχει «αυτοπυροβοληθεί» καθώς δεν διαθέτει ούτε δική της ενέργεια, ούτε πρώτες ύλες, ούτε διατροφική επάρκεια.

Όπως είπε ο Θανάσης Αυγερινός από την Μόσχα, ο Β.Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία είναι αποφασισμένη στην διατήρηση της πολιτική της απέναντι στην Δύση, ακολουθεί τον δικό της δρόμο και έχει πολλές επιτυχίες.

Όπως είπε «Η τάση για πολυπολικότητα στον κόσμο θα αυξάνεται και είναι μία αναπόφευκτη διαδικασία και όποιος δεν ακολουθήσει τον πολυπολικό κόσμο θα χάσει».

Όπως αναφέρουν Ρώσοι αναλυτές, ο Β.Πούτιν προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις επειδή θεωρεί πως τα δυσκολότερα για την Ρωσία έχουν περάσει.

Πάντως είναι η πρώτη φορά που ο Β.Πούτιν προχωράει σε τέτοιου είδους δήλωση και αυτό από μόνο του δείχνει πως οι Ρώσοι πλέον έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση πως τα πράγματα πηγαίνουν όπως τα θέλουν αυτοί και όχι οι Δυτικοί.

Αν αυτό είναι αλήθεια θα γίνει εμφανές τους επόμενους μήνες.

Σημειώνεται ότι πριν ένα μήνα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν είχε προβεί σε δηλώσεις για την τραπεζική κρίση στις δυτικές χώρες και για τι έχει προκαλέσει η «άμυαλη» διαρκής εκτύπωση χρήματος χωρίς αντίκρισμα σε ΗΠΑ και ΕΕ:

Άνοιξαν τη μηχανή τυπώματος στις ΗΠΑ και τύπωσαν 5,9 τρισεκατομμύρια δολάρια! Αυτό αντιστοιχεί στο 38% όλων των κυκλοφορούντων χρημάτων!

Τα τύπωσαν σε διάστημα δύο ετών, κάτι που είναι χοντρικά το ποσό που τυπώθηκε τα προηγούμενα 40 χρόνια.

Το ίδιο ποσοστό και στη Ευρωζώνη, τύπωσαν 2,5 τρισεκατομμύρια!

Κι εμείς χρησιμοποιήσαμε μια παρόμοια τακτική.

Αλλά ήμασταν πολύ προσεκτικοί, έγινε με μέτρο κι έτσι αυτό δεν οδήγησε σε ένα τέτοιο κύμα πληθωρισμού….»

Βάσει της τοποθέτησης του Β.Πούτιν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και οι ΗΠΑ τύπωσαν σχεδόν 8,4 τρισ. δολάρια και ευρώ, στη συνέχεια τα επιτόκια λόγω του πληθωρισμού ο οποίος πληθωρισμός ανέβηκε λόγω του πολέμου και των κυρώσεων που επέβαλαν στην Ρωσία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει σειρά τραπεζών.

Οι Ρώσοι επιμένουν ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν ξόδευε τα λεφτά των Αμερικανών φορολογουμένων για την Ουκρανία δίνοντας πάνω από 100 δισ. δολάρια στο Κίεβο, αλλά αυτό είναι πραγματικά «σταγόνα στον ωκεανό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Ακόμα και ο ναρκεμπορας πρόεδρος σου που κάνει από το βρώμοκαναλο του τσιμπουκια στους Αμερικανούς στέλνει τα σαπακια του για μεταφορά προϊόντων από και προς τη Ρωσία… Αν σταματήσει τα πάρε δώσε με το ρούβλι μάλλον η ομαδουλα σου θα παίζει με τον Καραπαππα σέντερ φορ και τον τσουκαλά τερματοφυλακα….

  2. Βρισκόμαστε κοντά στο ‘Κύριε Ελέησον’….και κάποιοι άσχετοι γράφουν για τη ρωσική οικονομία…
    Στην τύφλα τους δεν βλέπουν ότι αν η Δύση δεν καταρρεύσει οικονομικά…τότε την περιμένουν τα Πυρηνικα ??
    Δηλαδή νομίζουν ότι τώρα θα επαναληφθεί το 1989 ?? Έλεος !!
    Η Ρωσία χάρισε στην Ε.Ε. όλες τις ανατολικές χώρες της Ευρώπης για να έχει ασφάλεια στο μέλλον και οι ΗΠΑ μέσω ΝΑΤΟ επιδιώκουν να ζωσουν με πυρηνικα τη Ρωσία…
    Μόνο μ@λ@κες δεν καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης….

  3. Διαβάζω τα αντιρωσσικα σχόλια εδώ. και νόμιζα προς στιγμή πως διάβαζα παιδική χαρά, και εξηγούμε, οταν διαβάζω για ρωσσικα σαραβαλλα και δυτικά σύγχρονα όπλα μόνο ανέκδοτο μπορώ να πω πως είναι. Αυτή την στιγμή η Ρωσία είναι σε πόλεμο με όλη την ” σύγχρονη πολεμική μηχανή ” της Δύσης και μια χαρά προελαυνει. Θέλω να κάνω 3 ερωτήσεις σε εσάς που τα γράφετε αυτά. 1 πόσο ετών είστε??
    ,2 είστε Έλληνες η Πακιστανοί βολεμένοι του κουλή?
    3.ποσα εμβόλια έχετε βάλει?? Μήπως σας πείραξαν???

  4. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

  5. Αν οντως που μαλλον ναι, εχει βρει αλλες αγορες για τις εξαγωγες του πραγματικα ο Θεος μαζι μας η ολοι μαζι σε καθε δυτικη χωρα στη πρωτογενη παραγωγη! Απλα ειναι τα μαθηματικα αρκει να το….επιτρεψει κι ο επομενος δοσιλογος πορδιπουργος!

  6. μαλλον εσυ εισαι ασχετος λες τον αλλο Ρωσοδουλο γιατι ρε κακομοιρη τοσα χρονια δεν εισαι αμερικλανοδουλος? ολο παιρνει το εγκληματικο κρατος και τιποτα δεν δινει στην Ελλαδα το ιδιο κανουν και οι γερμανοεβραιοι ξυπνα υπνε δες μπροστα σου και λιγο μην κοιτας μονο το κινητο σου και μην ξεχνας και τον πολεμο βορειων και νοτιων στην αμερικουλα σου και οπως παει το πραγμα παλι θα εχουν ασε την σοβιετικη ενωση κατι αμερικανοκλανοι επειδη την τρεμανε καταφεραν να τους διαλυσουν ποιοι?????????????? οι παγκοσμιοι δολοφονοι των λαων σε ποσα κρατη φερανε αναταραχες για να τους αρπαξουν τον πλουτο σου και τωρα μας λες οτι θα γινουμε ρωσοδουλοι ενω χρονια και χρονια ειμαστε αμερικανοδουλοι

  7. Ουρές κάνουν στα αεροδρόμια πολίτες για να μεταναστεύσουν στη Ρωσία, τη γη της επαγγελίας. Βγαίνει και το ελληνόφωνο φερέφωνο να μας ζαλίσει με την προπαγάνδα του κοντού. Όσοι γκρινιάζουν και ποθούν τη μαμά γιατί δε μεταναστεύουν να ζήσουν το σταλινικό όραμα; Οι υπόλοιποι θα ζήσουμε εδώ στη μιζέρια μας, την αγαπάμε.

  8. Ο πούτιν γνωρίζει γιατί ειναι μέρος τ σχεδιου πτώχευσης της γης. Δεν αγαπαει ουτε ελλαδα ουτε θρησκεια εχει βλεψεις σ ολα τ ελληορθοδοξα πατριαρχεια μας. Μονο τ χρημα τον νοιαζει ξυπνατε χαιβανια

  9. Είναι πολύ μπροστά ο κοντός……καταρχήν έχει ατελείωτο σιτάρι….και ατελείωτη ενέργεια…… Εχει δηλαδή την πραγματική οικονομία . .δηλαδή δεν θα πεινάσει ποτέ και δεν θα κρυώσει ποτέ…….Ελπίζω όταν θα αναλάβει η πατριωτική στην Ελλάδα να φτιάξουμε τις ελληνορωσικες σχέσεις κλπ….

    1. Και η άθλια Σοβιετική Ένωση τα είχε αυτά που λες και όμως ψόφησαν της πείνας! Και έβγαλαν μέχρι και τις Ρωσίδες στο κλαρί για να, επιβιώσουν.

      1. Βλήμα δεν ειμαστε 30 χρόνια πριν που οι ΗΠΑ ήταν μονοκρατορία… ΞΥΠΝΑ και ΚΟΨΕ το CNN. Βλάπτει στον εγκέφαλο.

  10. Το Μπάκχμουτ έπεσε παιδιά. Ο ίδιος ο Ζελένσκι έχει πει ότι αν πέσει το Μπάκχμουτ θα καταρρεύσει η άμυνα της Ουκρανίας. Τελειώνουν και τα πυρομαχικά (τελείωσαν σε όλη την Δύση εδώ που τα λέμε), και τελειώνει και η Ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα (α.. ξέχασα θα στείλουν τα Δυτίκια 30 Leopard και κάνα-δύο συστοιχίες πάτριοτ, αντιεροπορικά συστήματα του 1980). Και έρχεται η Χειμερινο-εαρινο-τώρα-καλοκαιρινή αντεπίθεση των Ουκρανών που ανακοινώνουν όχι αυτοί, αλλά οι Αμερικάνοι κάθε τρεις και λίγο.
    Και κάτι τελευταίο σε όλους τους ανεγκέφαλους που σχολιάζουν με τον τρόπο που σχολιάζουν. Το 2023 η συνεισφορά στην παγκόσμια οικονομία των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Ν. Αφρική), θα είναι κατά 10% μεγαλύτερη από αυτή των G7 (ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Μ. Βρετανία, κλπ.).

    1. ΗΠΑ, Καναδάς Ευρώπη και Αυστραλία είναι σίγουρα πιο πάνω απο τους υπόλοιπους. Άρα το ανεγκέφαλος σίγουρα πάει σε σένα τον Ρωσοδουλο/Ρωσολαγνο.

      1. Δεν έχεις αίσθηση του μεγέθους της οικονομίας της Κίνας, και τελευταίως και της Ινδίας. Η πρόβλεψη είναι από διεθνείς οίκους. Τώρα αν αυτό σε τρομάζει και δεν θέλεις να το δεχθείς είναι άλλο πράγμα. Είναι σαν αυτό που λέει ο Austin (υπουργός Άμυνας ΗΠΑ) και η Nuland (υφυπουργός εξωτερικών ΗΠΑ) ότι οι Ουκρανοί κερδίζουν, και ας λένε το αντίθετο ακόμη και τα Oukra-leaks, τα κείμενα της κυβέρνησης Biden που πρόσφατα διέρρευσαν. Πίστευε πάντως ότι θέλεις, δικαίωμα σου είναι. Απλά χώρα με χρέος πάνω από 10 τρις δολάρια, που επιβιώνει απλώς και μόνο επειδή κόβει χρήμα χωρίς αξία (να δούμε τι θα τα κάνει τώρα που σιγά-σιγά όλο και πιο πολλές χώρες σταματούν να συναλλάσσονται με το δολάριο – δες πρόσφατα Σ. Αραβία, και Βραζιλία), με δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων (μαύροι και Λατίνοι) κάτω από το όριο της φτώχειας, δεν την λες και την πλέον ανεπτυγμένη.

    2. ναι νικολακη τελειωσαν τα πυρομαχικα της δυσης πηγαινε μια βολτα μεχρι τη γωνια να δεις αν ερχομαι πουτινακι.

      1. Δεν το λέω εγώ, ο ίδιος ο Stoltenberg, o Γ. Γ. του ΝΑΤΟ το είπε. Δυστυχώς/ευτυχώς, όπως το βλέπει κανείς, η Ουκρανία ξοδεύει το μήνα σε πυρομαχικά ότι παράγει ολόκληρη η Δύση σε 1 χρόνο. Η Ρωσία ξοδεύει 6 φορές περίπου περισσότερα από όσα ξοδεύουν οι Ουκρανοί, αλλά έχουν απόθεμα και παραγωγή. Για αυτό τον λόγο ζήτησαν οι Αμερικάνοι από την Ν. Κορέα να στείλει πυρομαχικά, γιατί τα δικά τους τελείωσαν (κυρίως βλήματα πυροβολικού 155 χιλιοστών, εκεί έχουν πάθει την πλάκα τους οι Αμερικάνοι) και με το που το ανέφερε ο πρωθυπουργός της Ν. Κορέας, ο Πούτιν απείλησε ότι θα δώσει υπερηχητικούς πυραύλους στον τρελό της Β. Κορέας αν το κάνουν.

  11. Πολυ σωστα αυτα που λεει ο Βλαδιμηρος. Η Αμερικη με εξωτερικο χρεως 9 τρισεκατομμυρια το μονο που κανει να ( κοβη) χρημα και οι τραπεζες της να βαζουν λουκετο.Εκατομμυρισ αστεγοι και πεινασμενοι αμερικανοι ειναι καθημερινο φαινομενο στους δρομους.Τελικσ οι κυρωσεις των αγγλοσαξονων γυρισαν μπουμερανγκ για τους ιδιους.

    1. Εσύ δεν μας είπες αφού είναι τόσο “ωραία” στην Ρωσία γιατί δεν πήγες εκεί και κατέληξες στην Ολλανδία? Μάλλον γιατί αν πήγαινες στην Ρωσία κυριολεκτικά θα ψοφουσες της πείνας!

      1. Αυτό ήταν πριν 30 χρόνια ρε φίφη,τώρα δεν έχουν κομμουνισμό,ούτε πεινάνε.ξύπνα κακομοίρη

  12. Παιδάκια που δε βλέπετε την πείνα, και πριν το 2008 στην Ελλάδα όλοι πλούσιοι το παίζαμε…. Ο λόγος που δε βλέπετε τη πείνα και το βουνό του πληθωρισμού που έρχεται, είναι γιατί είστε αμόρφωτοι τζομπάνηδες… Η δυτική οικονομία είναι μια φούσκα που στηριζόταν στο πετροδόλλαρο και στα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ, και μαντέψτε, πετροδόλλαρο πρόσφατα έπαψε να υφίσταται…. Σύντομα θα δείτε με τα μάτια σας πόσο καλή είναι η δυτική (και η ελληνική) οικονομία…

    1. Και φυσικά Ρωσοδουλος! Η ιστορία μας διδάσκει ότι το 1991 καταρευσε η άθλια Σοβιετική Ένωση και ΌΧΙ οι ΗΠΑ. Και οι Ρώσοι μεθυστακες περίμεναν σε ατελείωτες ουρές ένα κομμάτι ψωμί. Και οι Ρωσίδες έγιναν χορεύτριες σε Ευρώπη και Αμερική. Οπότε πρόσεχε μην χρεοκοπήσει και πάλι η αγαπημένη σου Ρωσία και κλαις με μαύρο δάκρυ.

  13. Η κατάρρευση της Ευρωπαϊκής θα επηρεάσει και τη ρώσικη οικονομία. Δεν είναι αυτόνομες. Η μία εξαρτάται από την άλλη.

  14. Μάλλον τόν μπέρδεψες μέ τόν Biden (όπως συμβαίνει συχνά σέ ανεγκέφαλους Ρωσοφοβικούς) ,
    bourgeois μικροαστέ τής συμφοράς !!!

  15. Διανύουμε την καλυτερη περιοδο απο τις εποχες των πακετων ντελορ, τις γενναίες αγροτικες επιδοτησεις, τους ολυμπιακους αγωνες κτλ. Μονο τεμπέληδες και άχρηστοι πεινανε. Τωρα ο Ρωσομπλιετ ας κοιτάξει να μας στείλει τίποτα καλα κομμάτια για τα μπαρ μας.

  16. Πούτιν σε έχει σιχαθεί η ψυχή μας.
    1. Η οικονομία της Ρωσίας πάει κατά διαόλου και μόνο οι ολικάρχες περνούν καλά.
    2. Την αντεπίθεση την φοβάται πολύ ο Πούτιν, γιατί τα Ρώσικα σαράβαλα θα βρεθούν αντιμέτωπα με την σύγχρονη τεχνολογία. Και με το πάθος των Ουκρανών για την ελευθερία τους.
    3.Οι χειρισμοί που έκανε ο Πούτιν ούτε μικρό παιδάκι.

  17. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.Ακομα να έρθει η πείνα πού μας λέγανε οι ρωσολαγνοι; Όλοι οι δρόμοι είναι μποτιλιάρισμενοι καί όλα τά φαγαδικα κάνουν χρυσές δουλειές.

  18. Μεγάλη “φτώχεια” και “πείνα” στην Ελλάδα. Γιαυτό στα super markets είναι πάντα ξεχειλιζμενα όλα τα ράφια. Και παντού το Πάσχα δεν έπεφτε καρφίτσα! Εντάξει γελάσαμε πάλι με την άθλια Ρωσοδουλη προπαγάνδα απο το κανάλι του Ρωσοποντιου μαφιόζου Σαββίδη.

  19. Ενώ, η οικονομία στις ΗΠΑ και ΕΕ πετάει…

    Κάποιοι ζουν στον κόσμο τους….

    1. Κάνεις δεν είπε ότι ΗΠΑ και ΕΕ καλπάζουν αυτην την στιγμή. Αλλά οι ΗΠΑ είναι η πρώτη υπερδυναμη του πλανήτη και το ετήσιο ΑΕΠ τους είναι 21 φορές μεγαλύτερο απο αυτό της Ρωσίας. Η ΕΕ είναι επίσης πολύ πιο δυνατή οικονομία απο αυτή της Ρωσίας. Μόνη της η Γερμανία έχει σχεδόν τρεις φορές το ΑΕΠ της Ρωσίας. Η Ρωσία έχει ΑΕΠ ίσο μόλις με αυτό της Ισπανίας αλλά με τριπλάσιο πληθυσμό απο την Ισπανία. Δηλαδή αδύναμη οικονομία σχεδόν της πλάκας. Μετά απο τις απίστευτες κυρώσεις σίγουρα το μέλλον για την οικονομία της Ρωσίας μόνο λαμπρο δεν είναι. Γιαυτό ο κοντός δικτάτορας και πρώην Καγκεμπιτης απειλεί τους πάντες με 3ο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

  20. Μεγάλο ψέμα ότι η οικονομία της Ρωσίας πάει καλά. Το 2022 έκλεισε με αρνητικό πρόσημο μείον 2%.. Το Ρούβλι έχει χάσει πάνω απο 30% της αξίας του και ο πληθωρισμός καλπάζει στην Ρωσία. Μάλιστα μετά απο τις απίστευτες κυρώσεις η Ρωσία δεν μπορεί πλέον να δανειστεί απο τις αγορές. Και Ρώσος ολιγαρχης δήλωσε ότι μέχρι το τέλος του 2023 η Ρωσία κινδυνεύει να ξεμείνει απο κεφάλαια.

Comments are closed.