Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ: «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ», ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΡΣΙΝ ΤΑΤΑΡ

Κοινοποίηση:
5f97415647696

«Η Κύπρος είναι πολύ σημαντική για εμάς, για να κυριαρχήσουμε στην Ανατολική Μεσόγειο», δήλωσε ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ αποκαλύπτοντας το σχέδιο της κατοχικής Τουρκίας εαναντίον της Μεγαλονήσου.

Πρόσθεσε ότι η Κύπρος είναι σημαντική όχι μόνο με το έδαφος της, αλλά και με την απόκτηση «περιοχών θαλάσσιας δικαιοδοσίας, οικονομική αποκλειστική ζώνη, χωρικά ύδατα, υφαλοκρηπίδα».

Ο κατοχικός ηγέτης είπε πως χωρίς την «επιχείρηση της Τουρκίας», όπως αποκάλεσε την άνανδρη τουρκική εισβολή, «η Κύπρος θα είχε γίνει σήμερα ελληνικό νησί».

Σε ομιλία του από το Σαγγάριο της Τουρκίας όπου παρακολούθησε το συνέδριο με τίτλο «Μαθήματα που πρέπει να αντληθούν από το Πραξικόπημα της 27ης Μαΐου και την ειρηνευτική -εννοεί την τουρκική εισβολή- επιχείρηση για την Κύπρο» είπε ότι η φετινή χρονιά είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι η 50ή επέτειος της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο.

«Θα την γιορτάσουμε με ενθουσιασμό. Γιατί 50 χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, μισός αιώνας. Έχουμε κέρδη σε αυτά τα 50 χρόνια. Η (παράνομη) “τδβκ” είναι ένα ανεξάρτητο(!!!) τουρκικό κράτος στην Ανατολική Μεσόγειο», υποστήριξε λέγοντας βεβαίως ψέματα καθώς δεν αναγνωρίζεται από καμία χώρα ή οργανισμό.

Πρόσθεσε ότι «η ανεξαρτησία και η ελευθερία του κυπριακού λαού, καθώς και τα εθνικά μας συμφέροντα σε αυτή τη γεωγραφία, με την υποστήριξη της Τουρκικής Δημοκρατίας, εκπροσωπούνται στην (παράνομη) “τδβκ” με τις “σημαίες” μας και το κάλεσμα σε προσευχή. Αυτές είναι εξαιρετικά σημαντικές αξίες. Αυτά όλα τα έχουμε πετύχει μαζί».

«Τούρκοι στρατιώτες, πριν από 50 χρόνια, ανεβήκατε στον Πενταδάκτυλο ή πηδήξατε με αλεξίπτωτα. Συναντηθήκατε με τους μουτζαχεντίν μας, θα ήθελα να υπενθυμίσω πόσο σημαντικό ήταν για εσάς να κερδίσετε εκείνη τη μάχη υπό πραγματικά δύσκολες συνθήκες. Χωρίς αυτή την “επιχείρηση”, η Κύπρος θα είχε γίνει σήμερα ελληνικό νησί», ισχυρίστηκε ο άθλιος Τατάρ

Κατά κάποιον τρόπο, ισχυρίστηκε ο παράνομος Τατάρ, «η Ελλάδα θα είχε περικυκλώσει τη Δημοκρατία της Τουρκίας».

Υποστήριξε επίσης ότι η (παράνομη” «τδβκ»έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια για την επιβίωση του ίδιου του «τουρκοκυπριακού λαού» το μέλλον και την ανεξαρτησία του. «Ανάλογα με τις γεωπολιτικές εξελίξεις, είναι μια πατρίδα όπου μπορεί να εφαρμόζεται η εθνική πολιτική», ανέφερε ο Ερσίν Τατάρ.

Ο κατοχικός ηγέτης είπε ότι «η Κύπρος είναι πολύ σημαντική για εμάς, για να κυριαρχήσουμε στην Ανατολική Μεσόγειο και να διατηρήσουμε την εθνική συνείδηση ζωντανή εκεί, όχι μόνο με το έδαφος της Κύπρου αλλά αποκτώντας και διεθνείς, οικουμενικές διαστάσεις, όπως περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας, οικονομική αποκλειστική ζώνη, χωρικά ύδατα, υφαλοκρηπίδα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Μεμετια χωρις το…ξενοδοχο λογαριαζετε ! Ειναι κι αλλοι μνηστηρες της μεσογειου! Τη παιζετε τη μπαλιτσα σας αλλα….!

  2. Ο τουρκος την δουλεια του κανει για την πατριδα του κ την τσεπη του….….οι ελλαδικοι σαπ@οαπ@τεωνες πολιτικοι ειναι αχ@ηστοι…και κατωτ@του πολιτικου επιπεδου μονο για την τσεπη τους.

  3. απο το 1950 οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ συνομωτες ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ το σχεδιο τους ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ των ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και το εφεραν στο σημειο που βρησκομαστε τωρα, δηλαδη DEFACTO ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ.step by step. αντι της αυτοδιαθεσης ενωσης, μια ναρκοθετημενη ΖΥΡΙΧΗ [veto για την μειοψηφια] και ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ να φθασουμε στην εισβολη. για την συμμετοχη ΤΟΥΣ μεχρι αυτην την στιγμη, στην συνομωσια,ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥΣ.

  4. Πρίν από τό Πραξικόπημα κατά τού Μακαρίου στίς 15 Ιουλιου 1974 οι Ανώτατοι Αγγλοι Αξιωματικοί της Ανώτατης Ναυτικής Ακαδημίας τού Sandhurst έπαιζαν War Games . @Είχαν χωριστεί στις 3 Εγγυητριες Δυναμεις της Κύπρου…Αγγλία, Ελλαδα, Τουρκια . Τό παιχνιδι πού έπαιξαν ήταν ” Τί θά κάνει ή κάθε Ομάδα ….εάν εκδηλωθεί Πραξικόπημα κατά του Μακαρίου” ; Η ομάδα τών Άγγλων Αξιωματικών πού παρίστανε τήν Τουρκία σχεδίασε απόβαση στό νησί καί Διαμελισμό της κατά μήκος τής 2ης Γραμμής Αττίλα !!!! Αυτό τό Απόρρητο Report διέρρευσε καί δημοσιεύθηκε στό Sunday Times Magazine τό 1976 …καί έγινε χαμός στό Αγγλικό Κοινοβούλιο από Κυπρίους βουλευτές καί όχι μόνον, κατά τού Πρωθυπουργού Galachan …πού τήν εποχή τής Απόβασης ήταν ΥΠΕΞ . Τό αγόρασα τό περιοδικό….. αλλά τό έχασα στήν μετακόμιση μου στήν Ελλαδα .

  5. ΡΕ ΒΟΔΙ ΤΑΡΤΑΡ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ,Ε; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  6. Γιατί δεν πάτησαν τα βρωμοπόδαρά τους στην Κύπρο από το 1967 μέχρι και το 1973 αλλά το 1974 ;
    Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει κανείς να σας πω : “ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ ΠΥΡΓΟΣ 3 ” .

  7. Ας ενδιαφερθουν πρωτα οι Κυπριοι για τη πατριδα τους που καλοπερνανε στο εξωτερικο ιδιως στη χωρα των νταβατζηδων τους που λεγεται Μεγαλη Βρετανια!

  8. Αλλεπάλληλα τά σφάλματα τών Κυπρίων καί Ελλήνων πολιτικών πού δέν άδραξαν τίς ευκαιρίες που τους δοθηκαν γιά υπογραφή συμφωνίας μέ Βρετανία γιά μελλοντική αυτοδιάθεση τής Κύπρου , όταν άρχισε ό αγώνας τής ΕΟΚΑ υπό τον Γρίβα-Διγενή. Συνεχίστηκαν τά λάθη με τήν απόρριψη τών σχεδίων Ατσεσον καί Αναν .

Comments are closed.