Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΤΗΝ “ΜΠΑΝΑΝΙΑ” – Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – «ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΕΣ – ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ” – ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ 46ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΝΟΜΕΑ

Κοινοποίηση:
ΥΥΥΥΥΥΥ

Ανασφάλιστος και με διπλοβάρδιες μέσα στον καύσωνα δούλευε ο 46χρονος διανομέας που πέθανε από θερμοπληξία, στη Χαλκίδα.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από την ψησταριά όπου εργαζόταν. Ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πονοκέφαλο και πυρετό και στη συνέχεια κατέρρευσε. Ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδας και όπως αναφέρουν  δούλευε σε ψησταριά, έκανε συχνά διανομές με το ποδήλατό του και ήταν για ώρες εκτεθειμένος σε θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 40 βαθμούς γιατί είχε ανάγκη τη δουλειά και τα χρήματα.

«Τον βλέπαμε να φορτώνει τις σακούλες με τις παραγγελίες στο ποδήλατό του και να πηγαίνει μέσα στον καύσωνα να τις παραδώσει. Ο Τηλέμαχος δούλευε αρκετό χρονικό διάστημα με το ποδήλατό του, ανασφάλιστος χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα σε κανέναν. Γνώριζα ότι είχε ανάγκη τα χρήματα και τον στήριζα» λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν να εργάζεται σκληρά για να βγάλει το μεροκάματο της ημέρας.

Οι γονείς του 46χρονου κι ο δίδυμος αδερφός του είναι σοκαρισμένοι από το ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου τους ανθρώπου. Είναι σοκαρισμένοι και περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας όπου θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του 46χρονου.

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς

Νωρίτερα, ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια έπειτα από τον θάνατο του άτυχου 46χρονου. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο άνδρας εργάστηκε χθες Πέμπτη ως διανομέας στην ψησταριά του συλληφθέντα -χωρίς να υπάρχει σχετική σύμβαση εργασίας- από το πρωί έως και το μεσημέρι.

Στις 16.00 επέστρεψε στο σπίτι του και αμέσως άρχισε να νιώθει έντονη αδιαθεσία μέχρι που τελικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Στις 17.00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, μισή ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο αναφέρει: «Την Πέμπτη 20/07/2023 προσκομίσθηκε στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Ελεύθερος ο ταβερνιάρης, μπράβο στον εισαγγελέα! Βρήκε τον κακομοίρη και τον πατούσε στον λαιμό (διανομή ανασφάλιστος και με 45 βαθμούς) και έχεις στο καπάκι και έναν αλητη άδωνη να λεει ότι δεν ήταν υπάλληλος ο άτυχος συμπολίτης μας (έτσι έκοβε βόλτες με την πίτσα στο χέρι). Αλλά ξέχασα.., ποιος χέστηκε για τον ντελιβερά; Αν ήταν καραβανάς ή μπασκίνας π.χ., θα γράφατε εδώ τις γνωστές παπαριές, το παιδί το άξιο κρίμα, που έπεσε για έναν μισθό, ο ήρωας, ο άξιος, το στέλεχος του Δημοσίου. Για τους εκτός Δημοσίου χεστήκατε…

  2. Βρε αρρωστε ψυχικα Σωτήρη εφυγε νεος άνθρωπος και βρήκες αφορμη να πεις την ανωμαλία που έχεις στο κεφάλι σου

    1. Βρε τρύπιε, βρήκες την αφορμή να επιτεθείς σε άλλον έναν που χωρίς να απευθύνεται σε εσένα σού θυμίζει τί έκανες; Διάβασες σήμερα τη μαρτυρία της μητέρας του για την αιμορραγία του από το στόμα; Ποια θερμοπληξία κάνει εσωτερική αιμορραγία;

      Επειδή είναι νέος άνθρωπος ασχολούμαστε. Εάν ήταν ενενήντα χρονών, δεν θα ήταν καν είδηση για να τη μάθουμε. Και θα ασχοληθούμε με πολλούς ακόμα μέχρι να φύγει το καλοκαίρι, έχω την εντύπωση. Και θα είναι όλοι νέοι και πολύ νέοι και όλοι εμβολιασμένοι επειδή μάλλον κάτι συμβαίνει όντως με τα οφέλη και τις υψηλές θερμοκρασίες.

  3. “Όπου φτωχός κ η μοίρα του”. Τι να κάνει ρε παιδιά ο άνθρωπος άμα τον πνίγουν τα χρέη δούλευε σαν τ σκύλο ξέρετε πόσοι άνθρωποι υπάρχουν σαν κ αυτόν τι να λέμε τώρα,και κάποιοι χρωστάνε μύρια και τους τα χαρίζουν… Αμα είσαι κολλητός έτσι πάει..
    300+ κοπροι πληρώνονται και δεν μπορούν να ελέγξουν την ακρίβεια την αισχροκερδια, την φοροδιαφυγή, την διαφθορά κτλ στην χώρα. Η ακριβότερη χώρα σε προϊόντα υπηρεσίες με τους χαμηλότερους μισθούς. Αλλά τι τους νοιάζει με 20.000 χήνες τ μήνα κάνουν ζωαρα. τα κοπρόσκυλα τ κοινοβουλίου. Αλοιμονο σε κάτι ανθρωπάκια π μέρα νύχτα τρέχουν για τ μεροκάματο και στο τέλος αυτά είναι τ αποτέλεσματα, κριμα πολύ κρίμα καλό παράδεισο στον άνθρωπο.

  4. Ποιος ξερει τι χρηματα εβγαζε ο δυστυχος και προσπαθουσε να τα βγαλει περα.
    Απο την άλλη εχουμε τους κηφηνες λαθρο που εχουν τα παντα και παιρνουν και επιδομα απο το κρατος χωρις να κουνανε ουτε το μικρο τους δαχτυλακι και να τρων και να πινουν στην υγεια των κοροϊδων αφου εμεις τους πληρωνουμε.
    Καληνυχτα Ελλαδα που τρως τα παιδιά σου η τα στελνεις εξω

  5. Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης. Θα βρει τον επόμενο. Ποδήλατο με 45 άρια , με την είδη υπάρχουσα ζέστη της ψησταριάς. Δίνεται θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι, θα το κάνουν και άλλοι αυτό το κόλπο εργοδότες εφόσον έμεινε ελεύθερος.φταινε οι νόμοι .

  6. Η πλειονοτητα των εργοδοτων ειναι “βαμπιρ”.
    Σου δινουν 5 φραγκα (που ελεγαν και οι παλιοι) και σου πινουν το αιμα.
    Δεν παιρνεις ανασα!
    Δουλευεις μεχρι να πεσεις κατω απο την κουραση.
    Καλο Παραδεισο να εχει το παληκαρι.

  7. μπόλισμαν μπαμ και κάτω μωράκι μου φευγάτο

  8. Ο/Η Συνεχίζοντας το προηγούμενο σχόλιο για απλήρωτες εξτρά αρμοδιότητες... λέει:

    …ΑΛΛΑ αυτοί είστε εσείς που δώσατε δικαίωμα στις ΚΑΚΙΣΤΕΣ νοοτροπίες των άπληστων αφεντικών, θεοποιώντας τους επειδή σας βάζουν απλά τα νόμιμα – αυτονόητα και φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε τέτοιες ειδήσεις και που ΄σαι ακόμα… άντε καληνύχτα τώρα “εργατικέ”.

  9. Συγνώμη ρε μάγκα αλλά όταν σε εκμεταλλεύονται και σε βάζουν οι εργοδότες (πολλές φορές για να γλύφουν τους πελάτες τους) να κάνεις ένα μύριο και βάλε εξτρά πράγματα (και δεν μιλάω απλά για το κουβάλημα στην αποθήκη) π.χ. σε μια δουλειά σεκιούριτι ας πούμε, τα οποία ΔΕΝ προβλέπονται βάση αρμοδιότητας πόστου, αυτό είναι σωστό;;; Ή μήπως κι εκεί είναι θέμα ελεύθερης “επιλογής” του καθενός/μιάς;;; Επειδή σου βάζουν τα αυτονόητα και νόμιμα αυτό τι τους κάνει δηλαδή θεούς και είσαι εσύ το παιδί για ΟΛΕΣ τις δουλειές;;; Αφού σου αρέσουν τα προβλεπόμενα τότε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ (μιλώντας για τα νόμιμα πάντα) πως οτιδήποτε εξτρά πρέπει να πληρώνεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και δεν μιλάω για το κουβάλημα απλά σε μια αποθήκη που δουλεύεις όπως εσύ, αυτό είναι μέσα στα πλαίσια του αποθηκάριου…

  10. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ψ@ΛΗΣ… Γ@ΜΙΕΣ@Ι ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

  11. Όταν η ακρίβεια χτυπάει κόκκινο και δεν βγαίνεις…με την καμία , έχεις ανάγκη και το παραπάνω 20αρικο ή 30άρι ή 40άρι ότι κάτσει…βάλε το καύσωνα , βάλε το πδήλατο , βάλε τι στενοχώριες είχε & άγχος όπως όλοι μας , βάλε και τι άλλο έκανε ή δεν έκανε …τέλος , σε πιάνει τρέλα πραγματικά

    1. Πήγαινε εσύ με 45 βαθμούς και ποδήλατο μέσα στην λάβα παραγγελίες και θα σου πω αν αντέξεις. Ανεξάρτητα αν έχεις κάνει το εμβόλιο η όχι.

  12. Τι ψηφίσατε ρε μλκες ; θέλετε να πεθάνουμε όλοι ;

  13. Πριν τα ρίξετε στον καύσωνα όπως πολύ θα ήθελε ο Κούλης, δεν το ψάχνετε μήπως του καύσωνα είχα προηγηθεί και εμβόλια που έχουν αλλάξει εντελώς τη φυσιολογική κατάσταση του οργανισμού;

    1. Α μάλιστα… δούλευε στους 40 βαθμούς εδω και και μια εβδομάδα στο λιοπύρι με ΠΟΔΗΛΑΤΟ και φταινε τα εμβόλια. ΚΟΥΛΗ με τα δυο χέρια ψήφισες ΜΟΥΛΕ;

  14. ΕΛΙΩΣΕ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ…………. ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΣ

  15. Εβαλε τον άνθρωπο να δουλέψει μέσα στο λιοπύρι με 43-44 βαθμούς καύσωνα να κάνει delivery με ποδήλατο…πιο μουνόπανο πεθαίνεις 😶 ο εργοδότης για πέταμα σε πηγάδι χωρίς πάτο….

  16. ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ…ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΔΡΩΣΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ 100 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 30…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

    1. Ντροπή ρε!Λίγος σεβασμός στη μνήμη του ανθρώπου που δε ζει για να σε φτύσει στη μούρη.Αν κι εσύ θα ένιωθες δροσιά ..

    2. Κι η δική σου σκατοψυχιά από επιλογή σου φαίνεται νά ‘ναι…

Comments are closed.