Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΜΑΣ. Η Ελλάς τσιφλίκι μας. Επικίνδυνο και άκρως προκλητικό άρθρο του πρώην εκπροσώπου του Ισραηλινού Στρατού και επιχειρηματία, Σάμπυ Μιωνή, στους TIMES του Ισραήλ. ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. «Ο Μητσοτάκης ανέβασε τις τιμές στα ακίνητα που αγοράσαμε για να κονομάμε. Κάνει συμφωνίες για μας» !

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_5-7-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο φύλλο της TETAΡΤΗΣ 5-7-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Αυτός είναι ο στόχος των εβραίων, με την παραδική δύναμη του χρήματος να κυβερνούν όλο τον κόσμο. Ούτε σε Θεό πιστεύουν, ούτε σε Άγιο Πνεύμα.

  2. Αυτό δεν είναι νέο πάντα κουμάντο οι εβραίοι έκαναν από την εποχή του μπενι σελον του μεγάλου εθνάρχη βενιζέλου όπως τον αποκαλούν οι κρητικοί ψηφοφόροι.Ε λεβέντακες? Μήπως υπήρχε και το εβραικό προξενείο εκείνα τα χρόνια στη χαλέπα χανίων λίγο πιο κάτω από το σπίτι του φίλου του κεμάλ?
    Αν εξαιρέσουμε Μεταξά και Παπαδόπουλο όλα τα άλλα τομάρια ήταν ξεπουλημένα στους εβραίους.

    1. ο μεταξας υπαλληλος του αγγλοφιλου βασιλια Γεωργιοιυ που τον διορισε, ο παπαδοπουλος αμερικανοκινητος προδοτης. Να θυμασαι οτι χουντες ζητανε οι γεννημενοι δουλοι, και σιγουρα οχι οι ελληνες

      1. ……o Μεταξας εφτασε πρωτος στην Λαμια οταν τον κινηγουσαν οι τουρκοι στην θεσσαλια το1897 και στους βαλκανικους πολεμους και 1ο Π.Πολεμο που ηταν μαχομενος ?[εξαφανησε ολο το αρχειο της σχολης ευελπιδων που υπηρξε ποιο μπροστα απο αυτον……ΟΔΕ δευτερος ο πακιστανος ουτε μια σφαιρα δεν εριξε στο μετωπο του 2ου ΠΠ….και συνεργαστηκε με τους γερμανους μαζευοντας τροφιμα γιαυτους…. το ’67 τον τοποθετησαν οι εβραιοι λογω του πολεμου που αρχισαν μετους αιγυπτιους για τα λιμανια μας και αεροδρομια μας….το ’73 στον πολεμο του γιομ-κιπουρ τον κατηργησαν τον βρωμοκυπατση της πολυθρονας …..ατοφιος Βαγωας.

        1. ο μεταξας λιποτακτησε απο τη Μικρασια. Δε θα κατσω τωρα να κανω μαθημα στους αδαεις τρελοχουνταιους

      2. Ο Παπαδόπουλος πολύ πριν γίνει Αμερικανοδουλος ήταν υπάλληλος των Γερμανών .
        Κάτι σε τελώνης στρατιωτικός της Πελοποννήσου .

        1. Γι αυτό πέθανε ο ένας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και ο άλλος πάμφτωχος και χρόνια στη φυλακή από τους Δημοκράτες.Άλλο? Άλλο λεω

          1. ο Γερος της Δημοκρατιας πως πεθανε, φιλε ττρελοφασιστα?

      3. Ναι Μήτσουλα γι αυτό πέθανε ο ένας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και ο άλλος πάμφτωχος και χρόνια στη φυλακή από τους Δημοκράτες.Άλλο? Άλλο λεω

      4. Να υποθέσω ότι το λες για την χούντα του Κούλη!

    2. Οι Εβραίοι έκαναν κουμάντο στον τόπο απο τις 9/10/1831.

  3. Α, ολα κι ολα. Μπραβο στος Ισραηλιτες που εχουν μυαλο. Εσεις οι μαλακες που ψηφιζετε αυτα τα σκατα τι ρολο παιζετε ρε?????????

    1. Εμείς κλέφτες δεν είμαστε. Να τούς χαίρεστε τους εβρέους σας

  4. Σε Ο.β.ριους και Κινεζους, εχουν περασει τα σπιτια των Ελληνων! Δυστυχως!

    Υ.γ. 1. China = Σιων
    Υ.γ. 2. Γνωριζετε για την Γενοκτονια, που υπεστη ο Ελληνισμος, απο τους Κινεζους; Το ο,τιδηποτε σχετικο με αυτην, εξαφανισθηκε!

  5. μεχρι και οι ιδιοι οι εβραιοσιωνιστες σκατομασσωνοι πουστογαμιοληδες που κυβερνανε τον κοσμο το παραδεχτηκαν

  6. Αλίμονο από τα παιδιά μας. Θα το βρούμε μπροστά μας αυτό. Πουλάμε σε ξένους και στο τέλος ούτε σπίτια ούτε λεφτά ούτε πατρίδα δεν θα έχουμε. Έξυπνοι πολιτικοί ούτε και βουλευτές θα υπάρχουν Έλληνες σε λίγα χρόνια. Εύχομαι να μην τα δω όλα αυτά. Είδη όμως ζω κάποια δίπλα μου. Κοντεύω να ξεχάσω τα ελληνικά.

  7. Από ευρωπαϊκή αποικία γίναμε γερμανική, μετά αμερικανική και από το 2019 εβραϊκή.

  8. Τί περίμεναν οι ηλίθιοι που τον ψήφισαν;
    Ιπτάμενες καλόγριες στην Αεροπορία,
    Την Αλίκη στο Ναυτικό,
    Πρόσληψη τουρκογενών στην ΕΥΠ,
    Τρανς αφηγητές παραμυθιών στα σχολεία,
    Επιδόματα στους αλλόφυλους εγκληματίες,
    Φόρους στα κοτέτσια και στα παράθυρα.
    Α, και υποχρεωτική περιτομή.

Comments are closed.