Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ! «Ισχύς μου η αγάπη του λαού». ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ . ΣΥΓΚΡΥΟ ΣΤΗ ΝΔ, ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Το συμβολικό γεύμα στην «Αθηναϊκή Λέσχη», της πρώην βασιλικής οικογένειας και η «ευλογία» της αστικής ελίτ, σηματοδοτεί συνταρακτικές εξελίξεις στον λαβωμένο χώρο της Λαϊκής Πατριωτικής Δεξιάς.

Κοινοποίηση:
exofyllo19-1

im_teaser_19-01-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_kataggelies.inddΣτο ΦΥΛΛΟ ΤHΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 19-1-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

The_Free_Press_Journal_logo

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Κούλα,τρέμεις το βασιλικό κόμμα,άρχισες να ιδρώνεις.Μόνο διαρροές μετράει το χρεωμένο απόκομμά σου

  2. Ο διάδοχος Παυλος η οποιος αλλος εκ της βασιλικης οικογενειας δεν έχει καμία δουλειά να πολιτευτει.
    Είναι βασιλεις. όχι ψήφο ζήτουλες.
    Δεν είμαι κατά του βασιλικού θεσμού, αλλά δεν είμαι υπέρ της εν λόγω δυναστείας, διότι μας τους φύτεψαν οι Άγγλοι το 1863. Δεν τους βλέπω ως δαίμονες, όπως οι φανατικοί δημοκρατουληδες η οι ερυθροι αλλά ούτε ως αγίους. το ότι θέλουν να πολιτευτουν με κάνει να σκέφτομαι ότι επιθυμούν να κάνουν μπίζνες…παντρεμένοι με ζαμπλουτες…. χαζαρο εβραιες ειναι….τι να σκεφτώ?

  3. Θεέ μου ! Τί διαβάζω και καραφλιάζω !
    Να ψηφίσουμε, λέει το χάπατο, τον συριζα, για να φύγει η νδ …
    Κάπως έτσι ψήφισαν κάποιοι ανόητοι την νδ για να φύγει ο συριζα …
    Λες και ξεχάσαμε τι εστί συριζα [το ξεπούλημα της Μακεδονίας, την πραξικοπηματική αντιστροφή του δημοψηφίσματος, την αθρόα λαθροεισβολή, τις εγκληματικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις του νόμου Κατρούγκαλου, τα ψέματα περί ορισμού του κατώτατου μισθού, τα σκάνδαλα (με Καλογρίτσες με Γεροβασιλούδες, με Χριστοδουλοπουλούδες, με Φωτιούδες) , τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, τις διακοπές της πρωθυπουργικής οικογένειας με τα κολλεγιόπαιδα σε θαλαμηγούς εφοπλιστών, τις υποδείξεις του Τόσκα να κάνουμε ότι κοιμόμαστε όταν μας ληστεύουν ή μας πηδάνε, την μετατροπή του κακουργήματος σε πλημμέλημα για να πέσουν στα μαλακά τα αναρχοάπλυτα με τις βόμβες, κλπ] …
    ΜΑΥΡΟ σε όλους αυτούς που κυβέρνησαν, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε … Σε όλους αυτούς που μας πτωχοποίησαν, μας εξευτέλισαν, μας ταπείνωσαν, μας λήστεψαν, μας ήπιαν το αίμα, για να περνάνε αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα … Αλλιώς, τα κεφάλια μέσα και ΣΚΑΣΤΕ, σανοταϊσμένα και ανεγκέφαλα ζώα …

  4. Μητσοτάκη γ@μιέσαι.
    ΠΑΣΟΚ, Βελόπουλος, Κασιδιάρη και βασιλικά κόμματα (;) είναι το παιχνίδι της διαπλοκής να υπάρξει διάσπαση των ψήφων.
    Όλοι οι παραπάνω μέρος του συστήματος είναι ας μην γελιόμαστε.
    Τη χα την έπαιζαν τα κανάλια με χίλια και πρώτο θέμα κτλ.
    Έστειλαν εκεί τους σκληροπυρικούς δεξιούς και όταν το σύστημα δεν την χρειαζόταν τους έστειλαν φυλακή και η δεξαμενή των ψήφων στη ΝΔ.
    Η χα λειτούργησε για το σύστημα της διαπλοκής ως βαλβίδα ασφαλείας.
    Ομοίως και ο Βελόπουλος και τα μικρά κόμματα.
    Ποιο κόμμα πονάει το σύστημα της διαπλοκής και τη ΝΔ;
    Μα ο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά.
    Εκεί πρέπει να πάει ο ψήφος και η ενίσχυση.
    Διαφορετικά κινδυνεύουμε να φάμε και δεύτερη τετραετία στο κεφάλι με τον Μητσοτάκη.
    Γνώμη μου.

    1. Συριζομπαχαλάκια,μάθε πρώτα Ελληνικά.Είναι η ψήφος,όχι ο ψήφος.Μετά,πες μας και ποιόν να ψηφίσουμε

  5. Θυμήθηκαν τώρα βασιλιάδες και πριγκιπόπουλα οι γνωστές μηχανογραφίες της διαπλοκής για να βολευτεί πάλι η νδ.
    Την πάτησα πολλές φορές τώρα δεν έχει.

  6. Ρε συ Χίο σε ηλίθιους νομίζεις ότι μιλάς; Εσύ πριν λίγες μέρες δεν έγραφες “ψοφολογεί” ο Κοκός; Κωλοτούμπας κι εσύ, ε;

  7. Αν θέλουμε να φύγει η χολέρα ΝΔ και ο διεφθαρμένος Μητσοτάκης ψηφίζουμε Τσίπρα όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.
    Μόνο με ενισχυμένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα μάθουμε και για τις υποκλοπές και για το πλιάτσικο που έχει γίνει και θα πληρώσουν όλες αυτές οι ύαινες και τα τρωκτικά που ρημάζουν διαχρονικά την Ελλάδα.
    Στο Μητσοτάκη όσο και στο βρωμερό σύστημα που εκπροσωπεί βολεύει αφάνταστα όσοι δεν ψηφίσουν ΝΔ να ρίξουν την ψήφο τους σε μικρά κόμματα για να κάψουν την ψήφο τους.
    Εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να κάψω την ψήφο μου σε ένα κόμμα ανύπαρκτο και διαμαρτυρίας.
    Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.

  8. Αυτό το έρμο το πατριωτικό μέτωπο σε πόσα ακόμη κομμάτια θα σπάσει;θα ενωθείτε ποτέ;
    Δεν βλέπετε τα βρωμοκομμούνια πως ενώθηκαν απ’ όλες τις συνιστώσες με σκοπό να χλευάσουν την κηδεία του τέως;

  9. Το παιχνίδι ήταν πάντα δικομματικό απλά τώρα υπάρχει το ΠΑΣΟΚ και ο Κούλης που το γνωρίζει σου λέει θα τους γλεντήσω ακόμα αφού τα κουκιά του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνουν. Ο πατέρας του δεν μπόρεσε να κάνει όλα αυτά που ήθελε γιατί πολύ απλά απέναντι του ήταν το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας. Αν δεν υπήρχε ΠΑΣΟΚ τώρα ο Τσίπρας θα ήταν καβάλα στο άλογο και αυτό είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει για να φύγει ο Κούλης θα πρέπει ο Τσίπρας να ξαναβρεί. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα είναι αραια αραια καμιά σαρανταραια.

    1. Έτσι ακριβώς.
      Μόνο με μαζική στήριξη στο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει οριστικά η ΝΔ και ο Μητσοτάκης.
      Έχω γνωστό μέσα στη ΝΔ που θα κατέβει υποψήφιος με τη ΝΔ.
      Σύμφωνα με τα λεγόμενα του και την κεντρική γραμμή της ΝΔ θα πρέπει να ψαλιδίσουν το ΣΥΡΙΖΑ όσο μπορούν με πόλωση, προπαγανδιστές και ανύπαρκτα σκάνδαλα και να στείλουν τον κόσμο που δεν θα ψηφίσει ΝΔ σε μικρότερα κόμματα ώστε να καεί η ψήφος τους.
      Προσωπικά δεν πρόκειται να παίξω το βρώμικο παιχνίδι της ΝΔ.
      Θα ψηφίσω εκεί που τους πονάει.
      Εγώ ως ελεύθερος επαγγελματίας καταστράφικα οικονομικά με τις μ@λακίες της ΝΔ.
      Ο ψήφος μου θα τους πονέσει μόνο αν ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.

  10. Μισό λεπτό γιατί τρελάθηκα,τι δουλειά έχει η βασιλική οικογένεια στη μασονική Αθηναϊκή Λέσχη?

  11. Αντί να υμνούμε τον Εθνάρχη Παπαδπουλο και πττακο που τους ξεκουμπισε θα ‘παμε να τους ψηφίσουμε κιόλας;! Ακόμα δεν τρελαθηκαμε.

  12. Κασιδιάρης δαγκωτο μέχρι να παγιώσει η κόλαση

  13. Αν πει ο γιος του πρώην βασιλιά ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες και θα βάλει τους κλέφτες πολιτικούς φυλακή, τότε θα τον ψηφίσω. Επειδή δεν το λέει, ψηφίζω μόνο Ηλία που τον τρέμουνε αυτοί που αφήνουνε ελεύθερους ρουβίκωνες, ανταρσυα που ζητά ανοιχτά σύνορα και κάθε αναρχοάπλυτο που καίει τη σημαία! Μόνο Ηλία για την απελευθέρωση και σπίτια στα παιδιά σας, όχι στους πρόσφυγες όταν τα παιδιά σας δεν έχουν σπίτια!

    1. Το 2015 ο Κωνσταντίνος είχε στηρίξει τον Τσίπρα λέγοντας ότι «πρέπει να δώσουμε στο νέο ηγέτη μια ευκαιρία».

      Το 2018 ο Κωνσταντίνος είχε δηλώσει ότι η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από ένα όνομα.

      Τις ίδιες απόψεις πιστεύω ότι θα έχει και ο γιος του. Και κάτι που δεν το σκέφτηκαν οι περισσότεροι για τον Κωνσταντίνο: Ποτέ δεν ανέφερε τίποτα για την σαπίλα στην πολιτική, τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας και τον ρωσοουκρανικό πόλεμο. Ο Κασιδιάρης έχει ταχθεί υπέρ της ουδετερότητας. Όπως επίσης και στο θέμα με τα εμβόλια. Δεν εμβολιάστηκα δήλωσε αλλά και δεν προτρέπω κανένα να μη εμβολιαστεί.

      “Ειπε ότι, ο ίδιος δεν εχει εμβολιαστει παρότι στις φυλακες όπου βρισκεται, προτειναν στους κρατουμενους να καμουν το εμβολιο – όποιος ήθελε φυσικά. Και αρνηθηκε θεωρωντας τα εμβολια για τον κορωνοϊό [αυτη τη στιγμη τουλαχιστον] πειραματικα, με αγνωστες εν πολλοις μακροπροθεσμες παρενεργειες.”

      Αν ιδρύσει το κόμμα πριν τις εκλογές του 23 σημαίνει ότι θα θέλει να φράξει την είσοδο στη βουλή στο κόμμα του Κασιδιάρη.

  14. Ξερετε ποιοι ειναι μελη της Αθηναικης Λεσχης?
    (Βελοπουλος, Καρατζαφερης, Γεωργιου-πρεσβης , Αδωνης κλπ).
    Σας παιζουν μπαλιτσα και εσυ τους κολαουζαρετε ….ΗΛΙΘΙΟΙ

    1. Ο/Η Ο μαδουρΑλέξης έφερε και υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών και o μιζοKoύλης την τιμά λέει:

      Σωστός…

  15. Η χοντροκοπιά και αψιά συμπεριφορά τμήματος της δεξιάς παράταξης, παραδίδει τα σκήπτρα στο διαχρονικό, το θύλακα των ελληνορθόδοξων αξιών, το εκλεπτυσμένο, το άφθαρτο και το όμορφο. Αρκετή ασχήμια συμπεριφοράς υποστήκαμε από μικρόψυχους, ετερόφωτους και ανίκανους ανθρώπους. Η Ελλάδα χαρακτηρίζεται, ελπίζει και στηρίζει το μέλλον της στη λεβεντιά και την αξιοσύνη των πολιτών της. Η χώρα θα αναγεννηθεί, ο ελληνισμός ζει στις καρδιές μας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να τον αφήσουμε να χαθεί παρασυρόμενοι από ανήθικους που βλάπτουν τις αξίες του έθνους.

  16. Ωοοοοοο? Κακομηρηδες ούτε λύπη δεν αυξιζετε ?? Έχετε ψάξει από ποια γραμμή αίματος είναι όλοι η λεγόμενη βασιλιάδες του πλανήτη????

    1. Απο το ΒΥΖΑΝΤΙΟ διαδιδουν καποιοι πουλημενοι κοπριτες……

Comments are closed.