Ο Καντέρ «βλέπει» στον Μπάιντεν τον… εξολοθρευτή του Ερντογάν

Κοινοποίηση:
Kanter1

Ο Ενες Καντέρ είναι δηλωμένος εχθρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της πολιτικής του.

Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας του NBA, ενθουσιάστηκε με την επικράτηση του Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές καθώς δήλωνε την αντιπάθειά του ανοιχτά και για τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ερντογάν με τον Τραμπ έχουν καλές σχέσεις και η ήττα του απερχόμενου προέδρου κάνει τον Τούρκο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς να αισιοδοξεί πως το ίδιο τέλος θα έχει και ο πρόεδρος της χώρας του, στην οποία σημειωτέων δεν μπορεί να ταξιδέψει καθώς κινδυνεύει με σύλληψη.

Με ένα απλό σχόλιο τριών λέξεων και κάνοντας tag τον Ερντογάν, έγραψε πως «Είσαι ο επόμενος».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αχ, τρελοκαντέρ ή τρελοκαμπέρ, δεν σου τάπανε καλά!!! Με το που του ανακοινώσανε, του Τζο, ότι είναι πρόεδρος, έτρεξε να δηλώσει την αγάπη του και τον έρωτα του για την τουρκία και τον ερντογάν!!! Πολύ φοβάμαι ότι θα μείνεις με την χαρά (όπως και εμείς οι Έλληνες, που μας τον παρουσιάζανε για φιλέλληνα-αν βέβαια δικαιωθεί στα δικαστήρια με τον Ντόναλντ). Πιες κι εσύ, να πιούμε κι εμείς έναν καφέ της παρηγοριάς!!!

  2. ΜΑΓΓΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ .Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΗΣΟ ΟΧΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΓΑΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΟ ΤΟ

Comments are closed.