Ο Κασσελάκης κατηγορεί τον Άδωνι για… «Ατζέντα Ισλαμαμπάντ»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Όλα τα είχαμε δει, αλλά να την βγαίνει ο Κασσελάκης από τα δεξιά στον Άδωνι Γεωργιάδη και προφανώς σε όλους τους βοερά σιωπηρούς και αμήχανους ομοσταύλους του, το είδαμε σήμερα.

Σε μία εκτεταμένη ανάρτησή του στο X.com ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί για δεύτερη φορά τον υπουργό Εργασίας για τα όσα έγραψε εχθές ο Πακιστανός υπουργός, τον οποίον συνάντησε στο Ριάντ την περασμένη εβδομάδα ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο οποίος λέει ξεκάθαρα, ότι η Ελλάδα αναζητά 500.000 εργάτες για τον κατασκευαστικό τομέα και ότι το Ελλάδα και Πακιστάν θα προχωρήσουν σε συμφωνία τις επόμενες ημέρες.

Το θέμα είχε τεθεί και νωρίτερα τόσο από το NewsFireGR και διάφορους λογαριασμούς στο X.com όσο και από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, λίγο μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τροπολογία Καιρίδη, που νομιμοποιεί ουσιαστικά λαθρομετανάστες. Ο υπουργός απήντησε μάλιστα στον Κυριάκο Βελόπουλο, διαψεύδοντας ουσιαστικά ότι υπάρχει κάποια συμφωνία. Δε διέψευσε ωστόσο δύο βασικά πράγματα: Ότι αφενός επίκειται μελλοντικά κάποια συμφωνία με το Πακιστάν και αφετέρου ότι η Ελλάδα αναζητά 500.000 αλλοδαπούς εργάτες.

Στην πραγματικότητα, απαντώντας στον Κυριάκο Βελόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τον αριθμό των 500.000 εργατών που αναζητά η χώρα, νούμερο που μέχρι προ δύο μηνών βρισκόταν στις 300.000.

Η εκ Παρισίων ανάρτηση Κασσελάκη

Σε μία μακροσκελή ανάρτηση με τίτλο «Ατζέντα Ισλαμαμπάντ» και αέρα Λεπέν που εισέπνευσε φαίνεται σε μεγάλες δόσεις στο Παρίσι όπου βρίσκεται, ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε για το θέμα αυτό:

Ατζέντα Ισλαμαμπάντ

Επειδή έχουμε χάσει το μέτρημα από τις διευκρινίσεις και τις ανασκευές του Εκκρεμούς Γεωργιάδη, σας υπενθυμίζω τι ακριβώς έχει γίνει.

Ο Υπουργός Εργασίας, λίγες μέρες πριν από την τροπολογία για το μεταναστευτικό, συναντά τον Υπουργό Επικρατείας του Πακιστάν. Ο δεύτερος φανερώνει τον ενθουσιασμό του για την συνάντηση.

Λέει ξεκάθαρα:

1. Το Πακιστάν θα επικεντρωθεί στον εφοδιασμό 500.000 εργατών για τον κατασκευαστικό τομέα.

2. ΘΑ – τις επόμενες μέρες μάλιστα – υπογραφεί συμφωνία Πακιστάν-Ελλάδας.

3. Θα ξεκλειδωθεί ένας τεράστιος αριθμός θέσεων εργασίας για τους Πακιστανούς πολίτες.

Να υπενθυμίσω ότι μιλάμε για μια χώρα με πληθυσμό πάνω από 200 εκατομμύρια! Που προφανώς μπορεί να προσφέρει 500.000 εργάτες.

Λέτε ο Υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν να φαντάστηκε ο ίδιος τον αριθμό 500.000;

Ή λέτε να μπέρδεψε τα αγγλικά του, όταν ο ίδιος έχει σπουδάσει στο Λονδίνο, και έχει απέναντί του το «lantzeris in the cuisine» του Άδωνη Γεωργιάδη;

Επαναλαμβάνω την ερώτησή μου στον Πρωθυπουργό: Συζήτησε ο Υπουργός του για 500.000 εργάτες με τον Πακιστανό Υπουργό, ναι ή όχι;

Είχε την άδεια του να το κάνει;

– Ψέματα στους ελεύθερους επαγγελματίες.

– Ψέματα για τις υποκλίσεις στον Ερντογάν. Τώρα, Ψέματα και για την «Ατζέντα Ισλαμαμπάντ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καιρός ήταν.
    Μπράβο στον Στέφανο Κασσελάκη.
    Μου θύμισε τον Donald Trump.
    Φαντάζομαι πως οι Συριζαίοι θα κάνουν εξορκισμούς! LOL!!!

Comments are closed.