Ο Κατρούγκαλος αποκάλυψε τι του συμβαίνει και γιατί έχει χάσει μαλλιά

Κοινοποίηση:
katrougkalos-630x400

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος .

Ο Γ. Κατρούγκαλος αποκάλυψε πως πέρυσι τον Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου τσεκάπ, εντόπισε ένα αιματολογικό πρόβλημα.

«Είχα προγραμματίσει μια θεραπεία με το που έκλεινε η Βουλή που συνδυάζεται με ανοσοκαταστολή, την οποία και έκανα, προκειμένου να μην προχωρήσει το πρόβλημα στον μυελό των οστών».

Για την κατάσταση της υγείας του, ο Γ. Κατρούγκαλος τόνισε ότι «η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, αλλά λόγω της θεραπείας έχασα κάποια μαλλιά». Μάλιστα, δείχνοντας την άνεσή του να συζητάει για το πρόβλημα της υγείας του, δεν δίστασε να αστειευτεί σημειώνοντας πως «εντάξει, δεν είμαι και ο Σαμψών, δεν έχει και τόσο σημασία».

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα δημόσια πρόσωπα δεν θα πρέπει να αποφεύγουν να μιλάνε για την κατάσταση της υγείας τους. «Δεν είναι μυστικό, άλλωστε τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να δίνουν εξηγήσεις για θέματα υγείας», πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εγώ βλέπω πως άρχισε να επισκέπτεται ένα άλλο χτικιο τη βουλή πολύ διαφορετικό από τον κορονοτετοιο.🦇
    Το λένε η κατάρα αδικημένου Έλληνα.
    Τόσες κατάρες τρώνε από τους αδικημένους γέρους, γριές και άλλους, τι νομιζουν ότι θα τη βγάλουν λάδι.
    Και τώρα με τον κορονοτετοιο πολύ χειροτερες, οποία γριά γέρο να συναντήσω όλο κατάρες τους ρίχνουν.
    Θα τους πάει….
    Στο YouTube υπάρχουν όλα τα ψέματα τους για τα μνημόνια κλπ που τάχα θα τα σκιζαν και και και. Όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας όλοι λέγαν ναι σε όλα και οι πιο πολλοί με σιγανή φωνή μην ακουστούν και δυνατά, από ντροπή δλδ.

    1. παντα τους λεω οτι ο ελλην θεος τιμωρει τα σκουλικια και τα ερπετα τους .. οι καταρες των ελληνων θα σας ακολουθουν προδοτες …

  2. Τα χαμένα μυαλά του είναι το πρόβλημα κι όχι τα μαλλιά του! Κι αν χρειαστεί μεταφύτευση του χαρίζω απ τα δικά μου.. κάτω μαλλιά!

  3. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ και ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΕΚ-ΑΠ ;

  4. Οσοι απο τα λαμογια της ψευτοαριστερας εχασαν τη μασα τραβανε τα μαλλιά τους σημερα 😉

Comments are closed.