Ο Κυριάκος κάνει διακοπές, αλλά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατακεραυνώνει τον Κροάτη Πρόεδρο

Κοινοποίηση:
δικη

Για παρέμβαση στο έργο της Ελληνικής Δικαιοσύνης, κάνει λόγο με αυστηρή ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς, για τις δικαστικές εξελίξεις στο θέμα της προφυλάκισης των Κροατών χούλιγκαν, που πρωτοστάτησαν στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόκειται για κατάπτυστες δηλώσεις οι οποίες θα έπρεπε να έχουν προκαλέσει την αντίδραση του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος όμως προτιμά να συνεχίζει τις αδιάκοπες διακοπές του, από το να υπερασπίζεται την κυριαρχία και τα συμφέροντα της Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κροατίας είπε: «Αν η ελληνική κυβέρνηση μπορούσε να τους κρατήσει και τους 100 μέσω κάποιου είδους “τεχνητής κράτησης”, αυτό θα είχε στοιχεία βεντέτας ή απόδοσης συλλογικής ευθύνης. Περιμένω ότι πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν οι πραγματικά υπεύθυνοι».

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος επισημαίνει τα ακόλουθα:

«Οι δηλώσεις του Προέδρου της Κροατίας συνιστούν ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προσβολή των θεσμών της χώρας μας.

Η προστασία θεμελιωδών έννομων αγαθών, όπως αυτών της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας και υγείας και της κοινωνικής ειρήνης αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση μιας Πολιτείας, που διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία των κοινωνιών και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Η Ελληνική Δημοκρατία έχει παράδοση σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η Δικαιοσύνη εφαρμόζει τους νόμους της συντεταγμένης Ελληνικής Πολιτείας που έχουν θεσπισθεί μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος και του Δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ενωση δικαστων εισαγγελεων βλεπετε μονο οτι σας βολευει. ντροπη σας πουλημενα ανθρωπιδια. ειστε και με αποδειξεις που τις κρυβετε γιατι ετσι σας υποχρεωνουν μ ντροπη και αισχος για ολους σας που δεν εχετε τιμη συνειδηση να βγειτε μπροστα στα εγκληματα πουγινονται συνεχεια

  2. Θεσμων και κρατος δικαιου; Σας εχουνε παρει ειδηση μεχρι και οι κροατες.

    1. Oxi, ήταν συνεννοημενο, προβοκάτσια δηλαδή. Τους κάλεσε το ζώο ο ζαβός η κούλα γιατί τον είχαν ειδοποιήσει

  3. Ποια ένωση δικαστών, για υποκατάστημα της Κούλας μιλάμε, δεν ντρέπονται καθόλου.
    Εν τω μεταξύ εφέτος ο Φλωρίδης έκλεισε τα δικαστήρια από 1η Ιουλίου έως 15 Σεπτεμβρίου, μιλάμε για ταχεία απονομή αδικαιοσύνης, γαμώ το rotation του πουστροκούλη.

  4. Πού ήταν τόσα χρόνια αυτή η ένωση;
    Εκτός αν νόμιζε ότι είμαστε στον παράδεισο και όλα καλά

  5. Παρεμβαση υπερ Λιγναδη!!![ο Ευστρατιου δικος τους ειναι]αλλα για τον Αθανασιου,τον Αδωνι τον Λοβερδο απλα κραταμε μουτρα.Οσο για τις κυριες του ΑΠ που ο Σπινος τις εχει σε υποληψη,ουτε κουβεντα για τον ευτελισμο της επετηριδας.Πετε μου οτι εγω ειμαι ο ανυποληπτος.

  6. vas, μας θεωρούν μαλάκες. Τί δεν καταλαβαίνεις; Τον πιο ηλίθιο λαό στον πλανήτη. Τόσα ανεχτήκαμε, μνημόνια, φτωχοποίηση. Και τα πουσταριά κάνουν διακοπές αντί να είναι στη φυλακή.

  7. Στο διάβολο να πάτε καταραμένοι. Άχρηστοι, ανίκανοι, βλάκες. Τον Νόμο του Θεού τον ξέρετε μουνόπανα;

  8. Να πάει να @@@@@@@ ο γερμανο-τσόγλανος Κροάτης πρόεδρος, που ζητά και τα ρέστα από πάνω. Δεν φθάνει που μας τους στείλαν πακέτο εδώ πέρα σε διατεταγμένη υπηρεσία, δεν φθάνει που διέσχισαν ανενόχλητοι όλη την Ελλάδα, οι φονιάδες, δεν φθάνει που οι δικοί μας πορνο-πολιτικοί ηγέτες τους άφησαν να κάνουν ό,τι έκαναν, διαμαρτύρεται ο ο τσόγλανος γιά την πολύ σωστή απονομή δικαιοσύνης από τους Έλληνες δικαστές!
    Αει στον αγύριστο, βρωμόσκυλο, που νομίζετε ότι σας ανήκει η Ελλάδα γιά να διαπράττετε τα εγκλήματα σας εναντίον του ελληνικού λαού. Φαίνεται ότι ο Β΄Π.Π. συνεχίζεται με άλλα μέσα τώρα πλην των στρατιωτικών μέσων και δυστυχώς γιά μας, έχουμε κυβερνήσεις δοσιλόγων πάλι.

  9. Ο/Η Ο Κροάτης πρόεδρος έχει λυθεί στα γέλια με το κείμενο λέει:

    Οταν έλθει Ελλάδα να μαζέψει και αφιερώσεις πάνω στο χαρτί αυτό από Ντογιάκο, Κλάπα, Δημητροπούλου, Λεπενιώτη, Αθανασίου, καθώς και τους εισαγγελείς που είχαν αναλάβει Βατοπέδι, εξεταστικές, siemens, η λίστα είναι ατελείωτη.
    Οι απόφοιτοι της Νομικής με τα πτυχία τους και τον όρκο που έδωσαν είναι και αμόρφωτοι και επίορκοι.
    Οργανάκια της κάθε παράγκας.
    Ελπίζω να διαβάζει και τα σχόλια εδώ ο Πρόεδρος της Κροατίας – αλλά και αλλού που φαίνεται η γνώμη των πολιτών για την κατευθυνόμενη δικαιοσύνη, από τα ανθρωπάκια της δικαστικής εξουσίας.
    Συμπέρασμα: Δικαιοσύνη στην Ελλάδα θα αποδοθεί μόνο όταν πάνε στη φυλακή οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές και τους αφαιρεθούν τα πτυχία. Εξ’αιτίας τους ζούμε στην αθλιότητα που ζούμε.

  10. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων βλέπει παρέμβαση από τον Κροάτη πρόεδρο στην ελληνική δικαιοσύνη. Αλλά η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κλείνει τα μάτια μπροστά στις παρεμβάσεις της κυβέρνησης της Ελλάδας στην δικαιοσύνη. Δεν βλέπει πως η ηγεσία της δικαιοσύνης ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ από την κυβέρνηση, που αυτό είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.

Comments are closed.