«Ο ΛΑΤΣΗΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ». ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ —–Τον έλληνα μεγιστάνα ξετινάζει το «Gotham City», η γαλλόφωνη ελβετική δημοσιογραφική ομάδα ερευνών, εξειδικευμένη σε εγκλήματα λευκού κολάρου (απάτη, διαφθορά, δωροδοκίες) ΤΙΤΛΟΣ Μίζες σε κρατικούς αξιωματούχους του Κουβέιτ. Κλυδωνίζεται και το «Ελληνικό»

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser14-6

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 14-6-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

24_mak tv.indd

 Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ. STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. 

free the presss

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. με το να γραφουμε αλλαγη δεν γινεται.
    το συστημα τα εχει σκεφτει ολα.
    η ελλαδα πεθαινει
    οι ελληνες εχουν γινει ο πιο μαλθακος λαος.
    τον εκμεταλλευονται κατι ανθρωπακια που το μονο που ξερουν ειναι η διαπλοκη και η κλοπη.
    φατε μαλακες ποδοσφαιρο και χαζο τηλεοραση.
    φατε μαλακες εκμεταλευση με ακριβο ρευμα,τροφιμα,εφορια,χωρις νοσοκομεια.
    ανθρωπακια κλεφτακια που γινανε επιχειρηματιες του κολου και πολιτευτες αρπακτικα.
    κριμα.
    και αυτο παγκοσμια βεβαια.
    κριμα.

  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΚΙ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ) ΤΑ ΤΕΦΑΛ ΗΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΡΑ Η DEA ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΣΟΒΟΥ

  3. ΜΕΣΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 90 ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΕ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ…

  4. Αει γαμουτ πανου π θαναρχονταν η αναπτυξ μι μαντρια ιυρουπαικων πρρρουδιαγραφων στου ελληνικου θαλασσα μιρια να δρουσιζοντι τα ζα!

  5. Είμαστε αντιμέτωποι με τα απομεινάρια μιας μακροχρόνιας Παρακμής.. βοηθήστε οι αδέκαστοι να καθαρίσει ο Ορίζοντας…. και θα καθαρίσει…. ευελπιστώ

  6. Πρέπει να ξεχυθεί όλος ο κόσμος στους δρόμους και να αποφασίσουμε εμείς ποιον θέλουμε να μας κυβερνήσει. Αυτό είναι δημοκρατία, όχι οι στημένες εκλογές τους. Τον Κασιδιάρη δεν θα τον βγάλουν ποτέ από τη φυλακή. Άπαξ και κατάφεραν να τον βάλουν μέσα, και τσίμπησε το δόλωμα με την πουτάνα των καλλιστείων, εκεί θα μείνει για την υπόλοιπη ζωή του.

  7. Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές και ο μπάσταρδος να καταποντιστεί, να μην πάει να ψηφίσει κανείς, μόνο τα κομματόσκυλα.

  8. Ξέπλυμα μαύρου χρήματος γίνονται αυτά τα πράγματα ; και ειδικά από ευεργέτες.

  9. Για “” παράτυπους μεταναστες “” δεν ακουγεται τιποτα…σταματησαν να ερχονται;;; τελειωσε η παρατυπη μεταναστευση;;;; Η απλα δεν αναφερεται πλεον το ισλαμοποιητικο προβλημα της ευρωπης κ σπετσιαλ του ελλαδισταν;;;

Leave a Response